maq Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 jak z "łapaniem" brudu "Brudny film" powstaje, jednak większy syf spływa sam - w sumie to jak przy każdym rasowym LSP. Co do mycia to jak na razie śnieg z deszczem się nim zajmował. Postaram się nakręcić pare ujęć z mycia i bezdotyku (oczywiście jak pogoda pozwoli). Rafałku, chcesz foto z 3-stepem?
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 U mnie też dzielnie się trzyma. W przyszłym tygodniu jak czas dopisze to się znowu pobawię w reżysera kina akcji Jak dotąd "bidingi" "szitingi" i inne "ingi" na wysokim poziomie
spons Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 Rafałku, chcesz foto z 3-stepem? Okej okej, wierze na slowo Za duzo masla...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Coś tu cicho..... Pospływało wszystko czy nie myjecie? Ja wczoraj oglądałem maskę i różnice "self cleaning" są takie: -C1 -4Nano -"X" Reszta nie zauważalna. Z najbliższego mycia dam upa a u Was??
dzinkins Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Autko nie myte od 1500km Przy pierwszej odwilży update
Gość Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 dzinkins, u mnie podobnie. No to upy będą ciekawe
Ornari Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Wcześniej był kilka razy myty na proszku ale nie było co opisywać obecnie czekam jak wskoczy temp. powyżej zera :) to zrobimy mycie jak trzeba i opiszemy efekty p.s. u nas coś tam jeszcze siedzi
dzinkins Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Jutro lecę na myjnię więc aparacik w dłoń i zobaczymy co tam jeszcze pozostało
Gość Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 dzinkins, Kusisz mnie do upa Może coś pochlapię może jakiś program złoty na BP
dzinkins Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 dzinkins, Kusisz mnie do upa Może coś pochlapię może jakiś program złoty na BP Dawaj jutro dwa updaty zrobimy
spons Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 dzinkins, Kusisz mnie do upa Może coś pochlapię może jakiś program złoty na BP Dawaj jutro dwa updaty zrobimy
Lukas G Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Nagadali sie, nagadali... A fot jak nie bylo tak nie ma ;(
Gość Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Lukas G, Stopniowanie napięcia Autko pojechało w sina dal
dzinkins Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 Później wrzucę muszę zgrać itp - może nie są najlepszej jakości ale są i jakieś wnioski można z nich wyciągnąć No więc tak - przy okazji wizyty na myjni po kolejnych 2000km bez mycia sprawa 4nano wygląda następująco : By dzinkins at 2012-02-08 By dzinkins at 2012-02-08 By dzinkins at 2012-02-08 By dzinkins at 2012-02-08 By dzinkins at 2012-02-08 By dzinkins at 2012-02-08 By dzinkins at 2012-02-08 By dzinkins at 2012-02-08 By dzinkins at 2012-02-08 By dzinkins at 2012-02-08 Wnioski: Samochód nadal mniej się brudzi , łatwiejszy w umyciu , kropelkowanie słabe , odpychanie wody jeszcze zauważalne ale widać miejscami że już się kończy dzięki
Gość Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 Jestem i ja! Niestety dziś tylko skromne płukanie. Oczywiście testowa maska nie naruszona ani pianą ani mikroproszkiem, tylko sama woda. Przykro mi że nie miałem jak zrobić normalnego mycia ale dzielę się tym co mam. Troszkę ponudzę. Mianowicie mój telefon w dzisiejszych warunkach oświetleniowych (ostre słońce) w połączeniu ze srebrnym (nienawidzę) kolorem wykazywał oznaki zaćmy połączonej z jaskrą. Za to z obserwacji czujnego oka minetoo wynika co następuje: A) przed płukaniem -C1 wyraźnie najczystszy pasek -4Nano najbrudniejszy pasek -CQ oraz Wolfgang identyczne czyli brudne "normalnie" -'X" tuż za C1 B) po płukaniu -C1 panel czysty -4Nano panel brudny -pozostałe identycznie czyste Niska temperatura nie pozwoliła na zaobserwowanie żadnych "ingów' gdyż woda szybko zamarzła. Oczywiście nie oczekiwałem cudów bo to nie jest mycie więc film brudu choć nie zauważalny pozostaje. Mimo to pierwsze "rozdzielanie" tafli wody nim zamarzła dało się zaobserwować tylko na C1 oraz "X" W przyszły wekend planuję normalne mycie więc....stay tuned pierzynka z soli po opłukaniu Zalążki 'efektów specjalnych" czyli "ingów" Po 600m woda zamarzła Pikietaż 3000km
dzinkins Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 No z zdjęciami się faktycznie nie popisaleś Czekam na normalne mycie i zdjęcia
Gość Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 dzinkins, Panie a co tu fotografować? Taflę wody? Dobra dobra umyję i poprawię ehhh im to nie dogodzi
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 12 Lutego 2012 Partner forum Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 dzinkins, Nie jest tak źle z foto przecież na zdjęciu gdzie jest cała maska widać mocno brudne miejsce
spons Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 Dzieki za regularne update'y Minetoo, patrzac na te 2 foty: Wychodzi na to ze najczystsze miejsca po plukaniu to te, ktore byly zakryte tasma, czyli bez jakiejkolwiek powloki Czekam na update z 'standardowego' mycia, wydaje mnie sie ze pas ktory widac na masce, odroznia sie tak z powodu efektu jaki daje 3 komponent, a ktorego wczesniej nie mogliscie sie z dzinkinsem doszukac
Gość Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 a ktorego wczesniej nie mogliscie sie z dzinkinsem doszukac Nie rozumiem.... Ja go wcale nie zgubiłem
spons Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 a ktorego wczesniej nie mogliscie sie z dzinkinsem doszukac Nie rozumiem.... Ja go wcale nie zgubiłem ZONK! Pomylilem Cie z Mazderem, przepraszam W kazdym razie, chodzi tu i efekt ktory uchwcil maq: Obrazek
Gość Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 spons, U mnie taki nie występuje lecz to pewnie przez kolor W ramach przypomnienia u mnie leżą 3 składniki. Kolejne mycie normalne już Tak więc spons, czujny bądź
spons Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 spons, U mnie taki nie występuje lecz to pewnie przez kolor No wlasnie dlatego teraz, kiedy kolor sie przyciemil warstewka syfu, widac roznice Jak mozna zauwazyc, roznica w czystosci pomiedzy C1 a nie zabezpieczonym paskiem jest najmniejsza, LP3D daje nam wyrazny kontur swojej obecnosci, pozostale 2 powloki sa mniej wiecej tak samo widoczne. Pytanie teraz, czy to dlatego ze C1 najmniej wplywa na podbicie koloru, czy tez nie warto zabezpieczac lakieru czymkolwiek, bo paski po plukaniu sa 'najczystsze' [ Dodano: 12 Luty 2012, 20:53 ] W ramach przypomnienia u mnie leżą 3 składniki. Tak pamietam ale 3ci komponent to wciaz 3ci komponent. Podklad nie zmienia ani sliskosci lakieru, ani jego barwy. Kolejne mycie normalne już Tak więc spons, czujny bądź W taka pogode z ta moja czujnoscia to ciezko jest, nawet na browar mama jakas mniejsza ochote Ale luz, na pewno tu zajrze
Rekomendowane odpowiedzi