kudlaty86 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 VW Polo 6n 1996r. Na szybko przetestowany SONAX Xtreme Polish & Wax 3 Nano Pro na zupełnie nie przygotowanym lakierze, ale efekt jak na 30 sekund polerowania i tak fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 VW Touareg i "delikatna" przemiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluch Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 To jeszcze napisz może czym jechałeś tego VW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalk Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Pięćdziesiątki z moich prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Taka o to Corsa po lakierniku pad FP cut megs m101 czarny Nat+koch ah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubek Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Pierwsze w życiu 50/50 E34 540 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldrentpl Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Fiat Punto My2013 kolor czarno - czerwony Progressive. W cieniu czarny. W słońcu mieni się czarno - bordowy. Ciekawy lakier ale bardzo delikatny. Po dwóch latach intensywnej eksploatacji zrobił się po pierwsze matowy - zero połysku i po drugie - czysto czarny, bordowe opiłki 'zniknęły'. Bardzo łatwo się rysuje i bardo delikatny w obróbce... Zdjęcie w słońcu. Glinkowanie, Menzerna FG400, Menzerna FG2500, Meguiars Ultimate Polish, Meguiars Ultimate Liquid Wax. Pady Menzerna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daf Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Pierwsze w życiu 50/50 E34 540 Jaka maszyną robiłeś i jakie pasty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubek Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Tylko rotacja K2. Używałem fg400, pf2500, koch antihologram. Na pierwszy rzut futro WWL, później jakiś niebieski pad royal, żółty 3m i niebieski 3m. Pod latarką niestety widać delikatne hologramy. Jednak jak na 5 korektę jestem zadowolony. Może gdybym miał lepszy sprzęt by było łatwiej, a tak to nawet nigdy w rękach DA nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacuus Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Lampy ale chyba też może być ? Jak podoba się efekt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelus668 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Lampki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Jakich papierów używałeś do lamp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Jeep Compas testowalem sobie FLEXIPADS 135mm PRO-Wool Detailing Velcro Pad + m101 (Ciecie fajne , bede uzywał cześciej jedyny minus szybko grzeje lakier , na zderzaki trzeba naprawde dobrej reki do prowadzenia pozniej polishing na FLexipads Żółty + KOch AH Tutaj pare 50/50 z prac nad maluszkiem 126p Klapa tył Slupek Maska Dach listwa dolna drzwi Polytrol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheRamzeso Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 boT, Jakiej maszyny użyłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Zeby było cięcie to tylko na rotacji robię mam dwie Makitty Nową niby cichszą 9237cb i legende 9227cb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libero Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Moje pierwsze 50/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Kia Sportage 2 przejazdy padem z mikrofibry od Megsa z pasą Megsa #105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 blaszczu, jaką maszyną robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotto0 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Może nie typowe 50/50 ale przed/po(no prawie). Pacjent BMW .. fg400 i biały flexi. zdj po wymyciu pasty. Tylko w tym miejscu chciało mi się pojeździć fg400 aby lakier jakoś wyprowadzić i tak potem wleciał Koch ah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 [mod=Justyna]nie cytujemy zdjęć[/mod] A kiedy jakiś konkursik ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondacbr11 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Tak dla zabawy i z głupoty przy okazji kupiłem wczoraj tzw produkt AFTERMARKIETOWY Czyli chusteczki do skóry producenta Autoland... Z ciekawości zrobiłem małe 50/50 na podłokietniku dzisiaj, od razu mówię że nie będe tym robił całej tapicery którą mam brudną jak cholera co widać niżej, kupiłem to tak dla jaj bo koszt śmieszny ale całkiem ładnie działa, oczywistym jest to że jak przelece to Colorurlock'iem to będzie dopiero widać różnicę ale tak dla testu i z głupoty co mi tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e30rs Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 ale jednak wyszlo 50/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Drzwi Opel Astra J, jeden przejazd na żółtym LC CCS i FG400. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio_90 Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Zderzak w 25-letnim audi, wyczyszczony APC SG Red Devil i nałożony KOCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Pracujemy Astra blotniczek drzwi Kia Soul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi