KeepeR Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 BMW3 E91 2008r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Pacjent to Ibiza z 2007. Pad Denim + FG400 Pad biały Royal Pads + FG400 Pad żółty Royal Pads + PF2500 Pad czarny Urban + Koch Antihologram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIANe34 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Poprawka świeżo po lakierniku... Na zdjęciach po jednym przejeździe FG500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luszeq Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Shiny Garage Jet-Black Exteriro Trim Restorer Opel Zafira A, ~2000 rok, 220k km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilkok Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Luszeq, Zaraz po nałożeniu ? Mi na mojej zafirze po ok 4 godzinach zaczął znikać niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael MSTP Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Niestety tego typu prdukty sa dosyc nie trwałe ale 4h to smieszny wynik, ja testuje teraz SOFTa Black Parts One podobno trzyma 6 miesiecy, ciezki zimowy okres przed nim zobaczymy co pokaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilkok Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Na początku myślałem że po prostu plastiki wchłonęły dressing ale po trzech warstwach i regularnym nakładaniu po każdym myciu stwierdziłem że po prostu nie nadaje się do moich plastików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luszeq Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Luszeq, Zaraz po nałożeniu ? Mi na mojej zafirze po ok 4 godzinach zaczął znikać niestety. Zgadza się, zaraz po nałożeniu. Jednak musze stwierdzić, że efekt nei był taki jakbym chciał. Gdzieniegdzie zafira miała taki jaśniejszy plastik, coś jakby był przełamany. Tego nie pokryło równomiernie. Ale koniec końców auto oddane, właściciel zadowolony że i aż taki efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkr Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Menzerna 2500, pomarańczowy pad Urban na rotacji. Chevrolet Aveo, lakier dość przyjemny w obróbce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Ja bym go pocisnął 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlCapone88 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Ja też lub fg400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkr Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 AlCapone88, Był taki plan, ale jak zwykle zabrakło czasu. Miałem raptem 10 godzin a jeszcze musiałem ogarnąć wnętrze. Zdecydowałem, że odświeżę i zrobię one-step Menzerna 2500. Ten czerwony jest bardzo intensywny i w słońcu wygląda na prawdę dobrze jak na jednoetapowe polerowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komzi Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 jak na 2500 to całkiem fajnie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaptoR Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Tylne lampy w C klasie W202. Jedna przed druga po. Mezerna 500 + Biały flexi i Mezerna 3000 + Żółty flexi. Vander DA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubz Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczak91 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Citroen C3 Bardzo szybka akcja, klient postawił auto i dał mi 4 godziny Menzerna 3in1 + zielony RoyalPads na rotacji, bez wymywania było: Jest: 50/50: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkbewe Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Tak miało być ?? w sęsie życzenie klienta ? bo szału nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczak91 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 życzenie klienta, postawił i dał 4 godziny, więc nic więcej nie dało rady zrobić, a chodziło głównie o usuniecie pozostałości po "innym fachowcu" po którym zostały same smugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Boczak jak na 4 godzinna robote to wyszlo bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woof Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 dokładnie 4 godziny czasem na maskę brakuje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandy Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 bez wymywania Ciekawe co by się pokazało po wymyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Citroen C3Bardzo szybka akcja, klient postawił auto i dał mi 4 godziny Menzerna 3in1 + zielony RoyalPads na rotacji, bez wymywania tym miękkim zielonym finshem od Royal? To ładnie ta pasta zapycha skoro taki efekt... Pewnie podobnie byłoby po AG SRP ręcznie nakładanym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helion Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 renowacja lamp Subaru Forester Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Helion pieknie Ci wyszly te lampy. Jakimi papierami dzialales?? Na maszynie czy recznie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandy Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 helion, ładnie wyszło Co poszło w ruch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi