GOLAS30 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Nie Civic chociaz mialem juz w takim stanie. To akurat Lexus sc300. Pomoglo jedynie kulkukrotne przejscie Surf Ace Rapide Ultra. Ten lakier byl w stanie agonalnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubstone Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Ja wiem czy taki agonalny Ostatnie dni spędziłem nad podobnym przypadkiem. Fiat Punto II, kod lakieru 601, a to oznacza... CZARNY UNI Wbrew pozorom nie było tak źle. Nie starałem się wyciskać maksimum, bo autko i tak dookoła ma sporo odprysków itp.. Bardzo ciekawe doświadczenie, rzeczywiście rysuje się po przejechaniu fibrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Samochód: Bmw 320i cabrio Lakier: Cosmoschwarz metalic Lakier kosmicznie twardy, więcej zdjęc niedługo w PSB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_S Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 DJ LP na czarnym padzie ABW nakladny rotacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 cubstone, czym dzialales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubstone Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 snap, Standardowy zestaw: FG500+ biały Flexi oraz FF3000+ niebieski 3M. Swoją drogą czas na zmiany. Biała gąbka Flexipads coraz bardziej działa mi na nerwy (a mała to już zupełna porażka! ) a FF3000 irytuje czasem rozpracowywania i tłustością (jest takie słowo? ) . Do FG500 nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrizio1985 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 A to tylko cherry glaze AIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 patrizio1985, Bardzo go lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekB Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 patrizio1985 zdjęcie wygląda jak ruch gwiazd na niebie fajnie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matherr Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 skóra w 350Z, "troszkę" brudna lampa Vectry C odżyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zabawa autosolem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zabawa autosolem :> Bawiłes się "rąsią" czy wspomagałeś się maszynerią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 zdjęcia kiepskiej jakości bo z kiepskiej komórki ale potencjał do 50/50 jest, więc jutro biorę aparat. stan przed po jednym przejeździe s3 gold na białym flexi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 lukwawa Wszystko ręcznie, żadnej szlifierki czy polerki - tutaj raczej bałbym się o gąbki @down Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 cptolgierd, gratuluję, super efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 blaszczu, Sorrki ale co chciałeś pokazać na tym zdjęciu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Maskę 50/50 ? A widzę masz w posiadaniu Mondeo mk2 .Łatwo w fordach pracuje się na lakierze? Tak się przymierzam aby dać swojemu super blask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizislawek Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 leszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 blaszczu, Sorrki ale co chciałeś pokazać na tym zdjęciu ? Domyśl się... Przeczytaj tytuł tematu, ogarnij się, przewietrz i zrozumiesz... Maskę 50/50 ? A widzę masz w posiadaniu Mondeo mk2 .Łatwo w fordach pracuje się na lakierze? Tak się przymierzam aby dać swojemu super blask Mondeo planuję zrobić za 2 tyg i wtedy napiszę tutaj jak i na MKP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Domyśl się... Przeczytaj tytuł tematu, ogarnij się, przewietrz i zrozumiesz... Ja nie chciałem Ciebie urazić ,ale ja tam widzę tylko biały pasek po paście [ Dodano: 5 Maj 2012, 07:44 ] Łatwo w fordach pracuje się na lakierze? Tak się przymierzam aby dać swojemu super blask W MK4 lakier bardzo przyjemny w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Z racji, że wg mnie na relacje do PSB mam za mało, to pochwale się kilkoma tutaj : Pacjent to Honda Civic VI gen coupe, na pierwszej fotce, po kompresji wyszło aż za dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Ale troszkę hologramy zostały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Domyśl się... Przeczytaj tytuł tematu, ogarnij się, przewietrz i zrozumiesz... Ja nie chciałem Ciebie urazić ,ale ja tam widzę tylko biały pasek po paście Aż taki gniewny nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Ale troszkę hologramy zostały Zostały, bo zapomniałem dopisać, że zdjęcia robione po przejeździe tylko FG500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi