ludwik93 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 efekt zacny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Co to ma udowodnić bez wymycia czy prawidłowego oświetlenia ? Podaj mi zatem przykład lepszego oświetlenia od światła słonecznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickul Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Ja też walczę z Audi. Na zdjęciu 2x futro Flexi + Menzerna 400. Ale to wciąż mało.. I Pajero. Praca na DA - niebieski MS z Menzerną 2100 i czarny MS z Menzerną 4000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polisa Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Toyota Avensis 2003 rok, błotnik przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micky19 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Toyota Corolla 2007 rok PODOBNO NIGDY NIE MYTA NA SZCZOTKACH Efekt szybkiego odświeżenia lakieru - 2 przejazdy białym flexi plus FG400 na DA Krauusa Oraz różnica w słoneczku Po tych zdjęciach i minie właściciela stwierdzam, że kocham tą robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavq Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Micky19, miazga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zw1erz Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Toyota GT86 2013r, 6000km... 3 przejazdy S3 Gold na białym flexi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas10313 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Auto po piaskowaniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zw1erz Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Demówka jednego z Warszawskich salonów Toyoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas10313 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 zaawansowana patologia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluch Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Chyba mają abo na szczotki, albo trą mopem, którym właśnie zmyli podłogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 w Toyocie w której byłem na jeździe testowej gt86 mieli własną myjnie automatyczną i toyota z przebiegiem jeszcze niższym była już matowa - przed każdą jazdą wjazd na szczoty zw1erz, jak praca z tym lakierem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubz Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Ach... te "demo"cary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zw1erz Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 w Toyocie w której byłem na jeździe testowej gt86 mieli własną myjnie automatyczną i toyota z przebiegiem jeszcze niższym była już matowa - przed każdą jazdą wjazd na szczoty zw1erz, jak praca z tym lakierem ? Trochę cierpliwości i efekty są. Lakier jest całkiem twardy jak na japończyka, dosyć mocno się grzeje, a pasta się klei i ciężko dociera ale IPA + Eraser i . Dobrze że nie rysuje się od "patrzenia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teddy Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 w Toyocie w której byłem na jeździe testowej gt86 mieli własną myjnie automatyczną i toyota z przebiegiem jeszcze niższym była już matowa - przed każdą jazdą wjazd na szczoty Auta klientów też tak myją aby były gotowe na odbiór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Teddy, a tego nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotto0 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Nie jest to jako takie 50/50 ale pokazuje co nieco ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Czym i jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotto0 Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Papierki wodne: 600>800>1000>1500>2000>2500 Pasta: Menzerna FG 400 > Meg's UC ( zastępuje Menzerne 2500 ) i na koniec Menzerna SF 4000 Pady: Flexi cutting, polishing. ( biały, pomarańczowy ). + Na koniec zabezpieczenie lamp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał 330xd Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 BMW E90 black sapphire metallic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkbewe Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 lampka fajnei zrobiona no i 303 super wyprowadzone że pozwolę sobie zacytować kolegę wyżej Czym i jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał 330xd Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 FG 500 + biały flexipads sf4000 + niebieski BLADE flexipads Prima Amigo ręcznie Golden Shine Paste Wax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasso Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 FG 500 + biały flexipadssf4000 + niebieski BLADE flexipads Prima Amigo ręcznie Golden Shine Paste Wax Pięknie wyszło,ciekawy zestaw specyfików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał 330xd Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Żeby nie było tak kolorowo to dzień po korekcie tuż przed wyjazdem na forumowego spota po tym jak otworzyłem drzwi do garażu, z garażu wyszedł mój kot. Po jego oczach wiedziałem, że nabroił. Maska, tylny błotnik i tylna klapa do poprawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Niedopieszczone A3 50stki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi