qbejs Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 To podstawa naszych prac przy takich zleceniach. Tyle, że w takim przypadku to poprostu za mało by sprostać wymaganiom klienta w wyznaczonym czasie. Takie na szybko foto, boku przygotowanego do finishu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 A nie mówię bo papierki są fajne, dziś robiłem octavie, dwoje drzwi po lewej stronie papierkiem 1500,2000, masakra... co za lakiernicy. Nie dało się nic zrobić po za poprawą ogólną wyglądu klaru i wygładzenia go. Dacie wiarę że jakiś lakiernik matowiał BAZĘ papierkiem przed nałożeniem klaru?! pewnie malował w szopie z siadem gdzie posiadały mu na bazie kurze itp, nie wiedział jak sobie z tym poradzić i jazda papierem Przez to rysy przemalowane zostały pod klarem EDIT czym wyprowadzasz tą akrylową czerwień Meksykańską? Wygląda super, Corrado będzie robiło robotę na zlotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Niekoniecznie matowił baze, wystarczy że wcześniejsza warstwa pod baza była matowiona zbyt grubym papierem i tak będzie widać. Baza ma tak mała grubość, że pokaże każda ryse pod nią. Jakby zmatowił baze to rzucało się w oczy z kilometra i az tak głupi to chyba żaden lakiernik nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Musze zrobić zdjęcie jutro i Ci pokazać, dokładnie jest tak jak pisałem, a widać to niestety Jednak są tacy głupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Takie tam 50/50 na Focusie '99 po FG500 i PF2500. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkbewe Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 na jakich padach leciałeś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Flexipads. FG500 na cutting, PF2500 na polishing. Będzie jeszcze FF3000 na finishu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rustin Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 krzychoo, rotacja czy DA ? zakładam , że rotacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Rotacja. Konkretnie Silverline. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbejs Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Jak pisałem, wrzucam efelty cięcia morki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkbewe Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 gładziutko i też fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marszo Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Nie lakier, a skóry w Outbacku z 2008. Dodam, że to jest tylna kanapa Przednie fotele były uje.... niczym stół w TVN... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afi Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Plastik w kilkunastoletniej A6'tce. Cała relacja niebawem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmk Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Pierwsza korekta i od razu wyzwanie - LC9Z na seacie toledo, lakier przepiękny ale nie wybacza błędów. Z głębokimi rysami się pogodziłem, te płytsze od kilku dni tnę bez litości:) Na zdjęciu klapa bagażnika, jak dla mnie rezultat satysfakcjonujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
criss2007 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Pierwsza korekta i od razu wyzwanie - LC9Z na seacie toledo, lakier przepiękny ale nie wybacza błędów. Z głębokimi rysami się pogodziłem, te płytsze od kilku dni tnę bez litości:) Na zdjęciu klapa bagażnika, jak dla mnie rezultat satysfakcjonujący. Obrazek wow Mega efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosh Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Pierwsza korekta i od razu wyzwanie - LC9Z na seacie toledo, lakier przepiękny ale nie wybacza błędów. Z głębokimi rysami się pogodziłem, te płytsze od kilku dni tnę bez litości:) Na zdjęciu klapa bagażnika, jak dla mnie rezultat satysfakcjonujący. Obrazek Leciałeś futrem? Jakiej kombinacji użyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicker1 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Moja 9-5'tka również doczekała się cięcia. Biały Flexi i FG400. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Parę nie pełnometrażowych 50tek na baardzo twardej A6 allroad 2.7 Bi turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Fatalnie pomalowany i "delikatnie" utleniony lakier Pierwsze wypracowanie, zgadnijcie jakim środkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 tempo tempo, stara koszula, majtki i 2 puszki plaku jako zabezpieczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Co to ma udowodnić bez wymycia czy prawidłowego oświetlenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukis Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Audi A4 lakier uni - chyba jakas jazda druciakiem była grana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 kukis, czym tak pięknie to wypracowałeś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukis Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 kukis, czym tak pięknie to wypracowałeś ?? System Megsa do DA, na KRAUSSie pracowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi