maciety1989 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dekielek niestety pękniety, ubytek pospawany, spaw i uszkodzenia wygladzone papierkami a nastepnie spolerowany. Mam nadzieje ze wyszło nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 7 Stycznia 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 maciety1989, wyglada super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciety1989 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 dzięki żałuje ze nie mam zdjęcia z pospawania, byłem już załamany i myślałem ze skończy się na drugim dekielku. Dekielek robiony w sezonie, ale cieszy do tej pory i w końcu postanowiłem go wstawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMPE Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Golf IV, pasty menzerna fg 400 pf 2500 ff 3000, pady flexi, jakoś wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyMazda Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 ladnie ale jakis maly polysk ,czy tylko wina zdjecia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMPE Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 raczej wina fotografa ale uwierz mi połysk na właściwym poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI@ADI Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 FSO Polonez Caro Menzerna fg500 na dedykowanym futrze flexi + pf2500 na żółtej gąbce flexi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Fajna ta rdza na błotniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Lakier matowiony po malowaniu. DA 21mm, pad lake country niebieski hydrotech+ menzerna 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasns Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 bienek, po matowieniu zawsze 50/50 jest dobre jak sie pracowało z skośnookim 'Rupes Big Foot'?? bo po fotkach wyglądał on ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Pracowało się wyśmienicie. Co prawda wibracje są delikatnie odczuwalne ale raz, że mi to nie przeszkadza zbytnio, a dwa że są mniejsze niż na moim malym DA kraussa. Mam teraz założony BP rupesa 125mm i jest dużo przyjemniej niż na ori 150mm.Moc jest naprawde bardzo duża i spowodować żeby pad się zatrzymał się na ustawieniu 4 jest ciężko. W sumie niedużo pracowałem bo ok 30-40 min ale jestem mega zadowolony i myślę, że nawet twarde lakiery będą się dobrze poddawały tej maszynie Już nie mogę się doczekać wiosny A to zdjęcie to bardziej jako ciekawostka, kumple przygotowują type R rajdówkę do sezonu i wpadłem, żeby sobie popróbować jak się spisuje maszynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazina Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Kumple będą mieć teraz mniejszy opór wiatru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flips13 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 BMW 745i 2004 rok One step Scholl s20 blue na pomarańczowym flexi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 10 Lutego 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Po wymyciu? Jak tak to bardzo wdzieczny lakier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestBikers Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Ładny kolor i efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohseth Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 BMW 745i 2004 rokOne step Scholl s20 blue na pomarańczowym flexi Obrazek DA czy rotacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flips13 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Po wymyciu? Nie, zdjęcie zrobione zaraz po przepolerowaniu. Ładny kolor i efekt Dzięki. DA czy rotacja? Rotacja Lare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeleniouchy Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Po wymyciu? Nie, zdjęcie zrobione zaraz po przepolerowaniu. To wiele wyjaśnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestBikers Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Mercedes-Benz C180 Kompressor 2003 A tutaj ostatnia praca przy Hondzie CRX z 1991 roku Przepraszam za jakość tych zdjęć, ale robione w dość słabo oświetlonym garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altay Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 trochę pomajstrowałem przy e60 z lakierem uni jakość fotek beznadziejna, mało widać, ale wyszło całkiem ładnie i to w szybkim tempie. fg400 i pady flexi, wykończenie ff3000 i czarny urban, który nie zostawił żadnych holsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CinuAGC Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Natural Look w akcji na Recaro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Power burst i s774 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiczek9518 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Jedna z osłon silnika P307 z wmasowanym SG Jet Black Exterior Trim Restorer CAM00289 by dominik.karpik, on Flickr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prokop0007 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Przeszukując stare fotki na kompie natknąłem się na cordobe nad którą kiedyś pracowałem Menzerna FG500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Kilka fotek z ostatnich działań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi