Tomasz91 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 dostanie się go w pierwszym lepszym lakierniczym sklepie? używa się w rozcieńczeniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkr Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Tomasz91, Myślę, że tak. Lakiernicy używają go do odtłuszczania powierzchni przed malowaniem. Ja kupowałem akurat w hurtowni motoryzacyjnej, taki : I jestem zadowolony. Szybko odparowuje z powierzchni i nie ma z nim żadnych problemów. Nie znalazłem za to informacji o rozcieńczeniu. Ja nie rozcieńczam, ponieważ jest bardzo wydajny. Nawilżoną szmatką można oblecieć duży element, jak maska czy drzwi. bienek Dokładnie, można go używać nie tylko do inspekcji ale także do usuwania smoły, żywic czy innych zanieczyszczeń z lakieru. Jest wszechstronny i moim zdaniem zastępuje kilka innych, droższych i polecanych środków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz91 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 przetestuje w niedalekiej przyszłości, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KR54321 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 wkr, potwierdzam, jest dobry. Co prawda używam go tylko przed lakierowaniem, ale po tym co napisałeś na pewno spróbuje też innych zastosowań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Po zmywaczu silikonym, ktory jest lepszy od IPA przyjdzie w koncu moda na plyny inspekcyjne, ktore sa jeszcze lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scrappy Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Dzięki za podpowiedzi, jak skończy mi się IPA to kupuje taki zmywacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz91 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 ja mam 10 L samego IPA bez rozcieńczenia więc musiałbym jeszcze trochę poczekać a ten sylikon to nie majątek więc wpadnie szybciej niż się ipa skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbejs Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd24 Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 z ostatnich efektow zamulki w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prokop0007 Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Ford Mondeo 2001r. Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł84Katowice Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Takie tam moje zabawy z polerką Zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 qbejs, nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Shiny Garage Jet-Black Exterior Trim Restorer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 michałoś, z ciekawości, czym aplikowałeś? MF czy jakiś aplikator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Długo taki efekt się utrzymuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Mały aplikator urbana z zestawu. Mam z 4 takie i wszystkie dresingi nimi aplikuję (oprócz opon). Świetne aplikatory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbejs Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Coś ostrość deko uciekła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Może nie typowa 50/50 ale dobre przed i po. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Takie tam moje wypociny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 S17 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 No wiesz...do zdjęć to jeszcze bez wymycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Takie tam jakiś czas temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpowerek Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Takie tam jakiś czas temu Obrazek Obrazek Obrazek e46 ??? jakiej pasty i padów uzywałeś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 mpowerek, zgadza się, FG500/2000/3000 - futro/cutting/polish/finish czyli standard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Bardzo ładny kolor, praca oczywiście również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi