Sebek96 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Thaiti blue, Menzerna FG500 + PF2500 + SF4000. Nie jest to korekta na 100%, ale taka jaka mnie zadowala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Trochę słabe zdjęcie, ale jeżeli Cię efekt satysfakcjonuje to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costa de sol Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 pierwsze kroki [ Dodano: 23 Marzec 2013, 19:26 ] caly dom zagoniony do roboty [ Dodano: 23 Marzec 2013, 19:30 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 24 Marca 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Testy papierów ściernych i usuwanie mory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prokop0007 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Arekkaz Czym usuwałeś more? Bo po wymianie progów u siebie widzę że troszke lakiernicy zostawili. też będę się chciał z nią uporać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Wykopałem na telefonie jakieś fotki z usuwania mory i papierkowania całego auta: A tu nieostrożne posługiwanie się papierami Papiery 1500, 2500 i 3000. Pasty Menzerny 500, 2500. Pady różne - 3M, Monello i Urban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarek Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Taki fotelik wpadł mi ostatnio w ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Z e46? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarek Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 BMW rozpoznasz z daleka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 A jak Chociaż te akurat mi się średnio podobają, za to sportowe Ile Ci to zajęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Surfex HD 1:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheen Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Czerwona skoda fg500 i biały flexi fg500 i pf2500 pf2500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Niedlugo czeka mnie korekta na takiej samej skodzie w tym samym kolorze Jak z lakierem na tym egzempalrzu twardy czy raczej łatwo się poddaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheen Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Miejscami była czymś mocno skrobana, tam trzeba było zrobić dobre 2 przejazdy fg 500 i schodziło, gdzie indziej wystarczyło przejechać pf2500 żeby wyszło niemal idealnie. Moim zdaniem łatwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 bienek, latwy, robilem ojca skode i poszlo tez latwo i przyjemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Peugeot 206, niebieski santorini. 500 - 2 przejazdy -> 2500 - 1 przejazd -> 4000 - 1 przejazd Przejazdy do wypracowania OFC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scrappy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Chciałbym poznać waszą opinię na temat mojej pierwszej pracy. Nigdy wcześniej nie miałem polerki w rękach. Praca bardzo prymitywna, bo lusterko leżało na pudełku po butach i "gibało" się we wszystkie strony, nie mogłem nawet dobrze docisnąć maszyny Wcześniej umyte tylko płynem do szyb (przy aucie już będę się starał robić wszystko zgodnie ze sztuką). Myślę że na aucie uda mi się lepiej to zrobić i usunąć więcej rys. Niestety w tym momencie dysponowałem jedynie taką lampką biurkową FG500 na żółtym padzie Urbana. Lakier LB5n indigoblau metalik SEAT. Wiem że jeszcze trochę rysek jest, ale tak jak mówiłem, pierwszy raz trzymałem polerkę w ręku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciety1989 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Mercedes c200 2011r. Colourlock soft clean, niestety idealnie nie jest... ale efekt i tak super [ Dodano: 27 Kwiecień 2013, 10:34 ] Kolejne Tymrazem Before and After. Pacjent - Opel Combo 2003r w rękach wulkanizatora ;/ Numatic George , chemia - Prespray Tersus pr101 i ekstrakcja ex850 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Astra 2006 miał być czarny a jak się okazało piękny fiolet pod światłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Papierowałeś ręcznie czy maszynką? Kurde jeszcze nie papierowałem na takiej powierzchni dużej. Jedynie jakieś tam zaprawki. Z chęcią bym się przyjrzał z bliska. Ktoś ma zamiar niebawem to robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 wojtassss, już w sobotę będziemy się bawić z papierami a jak chcesz zobaczyć wet sanding na ogromnej powierzchni to czekaj na relację w PSB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ręcznie na klocku 2000 a potem 2500 spolerowałem ale trzeba było jeszcze raz 2500 poprawić i znów polerka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Chłopaki a ile tak schodzi bezbarwnego przy takim papierowaniu? Arekkaz ok czekam z niecierpliwością. Może jakiś filmik chociaż krótki co? A gdzie będziecie robić? W poznaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moler Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Moja pierwsza praca z polerką. UC na białym flexi + pomarańczowy flexi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henake Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Skora Bmw wczesniej obie strony wyczyszone zymol leather cleaner Lewa strona Zymol leather conditioner Prawa strona Zymol Treat leather conditioner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi