kaffel123 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Dominie paczuszka również dzisiaj dotarła. Zamówienie na poprzedniej stronie. Takie zakupy to ja lubię. Kolejne i jak zawsze z pełnym profesjonalizmem, szybką wysyłka i znakomitym doradztwem. A co również ważne gratisy, które dostaję zawszę dobierane z głową do każdego zamówienia, a nie byle było i nazywało się, że jest gratis. Dzięki wielkie za szybką realizację i wyżej wspomnianego gratisa
ble Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 I jak kiedy będzie PB Natural look?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Dziękuje za komentarze ble, Niestety ciągle cisza, jak zwykle musimy czekać
elvisek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Witam Zamowienie numer #3081 zlozone W koncu po parodniowym wertowaniu forum na cos sie zdecydowalem pozdrawiam
Maniek Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Dziekuję za szybką realizację zamówienia jak również za rabat i gratisy , naklejeczki pojdą na tylne szybki zaraz po tym jak auto przejdzie korektę. Pozdrawiam
k24 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Poszło zamówienie #003082, licze na szybką wysyłkę
hizoku Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Złożyłem zamówienie 3083, proszę o informację co będzie z gratisów szczotka do kół, czy APC...?
Smoko Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 witam kiedy będzie dostępny: MEGUIARS GOLD CLASS TRIM DETAILER? ew. gdyby nie było przez dłuższy czas (bo będę zamawiał w ciągu przyszłego tyg) coś podobnego w dobrej cenie mógłbyś polecić?
navwiedzony Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Kolejne zamówionko zrealizowane błyskawicznie Dziękuję za rabat i gratisy, pozdrawiam i do następnego
mcjeppet Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zamówienie #3087 złożone czekam na info Napiszesz mi co tam przewidujesz w gratisach ??
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Smoko Trim detailera już w ogóle nie będzie, wisi jeszcze w sklepie żeby wytłumaczyć o co chodzi, za jakiś czas będzie wycofany z produkcji całkowicie, na jego miejsce jest ultimate protectant efekt ten sam ale trwałość lepsza , cena lekko wyższa ale pojemność większa. Dziękuje za kolejne zamówienia
nofy Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 zamówienie #3070 dotarło - dołączam się do grona zadowolonych klientów
Bio Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 CAR CRAZY, Interesuje mnie jeszcze raz dostępność : Duraglossa 901 473ml Duraglossa 111 ( ew. coś innego na zimę co wystarczy na dwa auta ) Sampla Trim Restorer i NL I tak nawiasem dałoby się zrobić z PinkSheen 250 ml ?
k24 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Wczoraj zamówione, dzisiaj odebrane! Wielkei dzięki za szybką wysyłke, rabacik oraz gratisy, których przy tak małym zamówieniu się nie spodziewałem! Już któreś zamówienie z rzędu, i napewno na tym nie poprzestanie! Pozdrawiam i szczerze polecam Mariusza.
maczekksan Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zamówienie: #003095 złożone, czekam na informacje z kwotą do przelewu. Pozdrawiam
Smoko Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Smoko Trim detailera już w ogóle nie będzie, wisi jeszcze w sklepie żeby wytłumaczyć o co chodzi, za jakiś czas będzie wycofany z produkcji całkowicie, na jego miejsce jest ultimate protectant efekt ten sam ale trwałość lepsza , cena lekko wyższa ale pojemność większa. no tak, ale i tego nie ma w sklepie kiedy można się tego spodziewać? ogólnie widzę że do plastyków to sporo jest "oczekuje na dostawę"
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Bio, Wszystko będzie we wtorek , Pink sheen tylko 500ml. Smoko, Wersja w Gel-u nie ma teraz w hurtowni i ma być w tym tygodniu , ogólnie wszystkie braki z MEguiars powinny być w tym tygodniu ale wiecie jak to jest w hurtowniach, coś ma być w tym tygodniu a będzie za 1,5 nie mamy na to wpływu. Dziękuje za zamówienia i opinie, dzisiaj będą wysłane maile
Axwell Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Bardzo Dziekuję za dosłąnie Naklejek, oczywiście są naklejone na trójkąciki w tylnich drzwiach. Auto doprowadzone do ładu za każdym razem wprawia w osłupienie Dziekuję i do następnego zamówienia. ahaa na zlocie 1miejsce i puchar za najładniejsze auto zlotu
Danio Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2011 CAR CRAZY używasz rękawicy wełnianej? Moja zakończyła swój żywot,, i nie wiem którą z Twojej oferty wybrać.
YearOne Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 CAR CRAZY będziecie mieli jeszcze GLORIA FM10 FOAM MASTER?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Axwell, Gratuluje docenienia wyglądu autka Danio, W tej chwili testuję Car pro tę mocno włochatą, to co mogę o niej powiedzieć to faktycznie robi wrażenie bardzo delikatnej, co do samego mycia to niestety nie jest wygodna przy myciu mniejszych elementów, lusterka itp. Wcześniej używałem standardowej Race Glaze tej wcześniejszej i też w miarę szybko skończyła żywot. Jeszcze nie testowałem ale ciekawie prezentuje się ta nowa z Race Glaze wygląda jak Meguiars tylko z wełny, sama struktura wełny jest trochę inna niż w pozostałych "wool Mitt". YearOne, Będzie wtorek/środa
LUKAS103 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 CAR CRAZY, będzie w najbliższym czasie PLASTX i VALETPRO TALOS PROTECTANT ?
-HaVoK- Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Właśnie, można prosić o wrzucenie stickersów przy następnym zamówieniu?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 LUKAS103, Plastx powinie być w tym tygodniu bo w Megsie czekają na dostawę, Talos jest zamówiony ale chyba jest z nim problem u dystrybutora -HaVoK-, Przypomnij w kolejnym zamówieniu, w komentarzu przy akceptacji zamówienia elvvis, O co chodzi
Rekomendowane odpowiedzi