Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

• Partner forum
Opublikowano

szogunwawa, Pro polish 2 jest bardziej ścierny , PP praktycznie w ogóle.

Tworek, Dzięki za info ta oczywiście to jest sample-r

Vein, niestety nic na to nie poradzę, takie info było nam przekazane od dystrybutora i ciągle czekamy , może po niedzieli coś się wyjaśni

Opublikowano

Zauważyłem nowe zapachy CS i to z wieczkami (przykrywkami) czy teraz do wszystkich sa dodawane wieczka ?

Opublikowano

tomekka,

W takim razie szybkie pytani do Ciebie Mariusz. Czy zapachy CS zamówione u Ciebie będą miały słynną pokrywkę do regulacji natężenia zapachu ?
Tworek, Tak ;) puki co wszystkie mają :good:

:good:

Opublikowano

zamówienie #2954 złożone (ogromniaste bo można by je podzielić nawet na 3 osobne :mrgreen: )

szczegóły posłałem na maila :roll:

• Partner forum
Opublikowano

Adm, Powinno coś się pojawić w tym tygodniu ale to tak na 70% , na 100% to przyszły tydzień

boro,

być może koniec tego tygodnia

M4ciek, emilus100, ;)

Opublikowano

Witam. Ja też właśnie zamówiłem małe conieco.

Zamówienie #2959

Gdzie mam wpisać ten kod kosmetykaaut żeby mieć zniżkę ?

Opublikowano

Mariusz dzięki za paczkę wszystko dojechało. AG jest niesamowity do szyb. A ten PB o zapachu kokosu to chyba pokocham mega przyjemny.

Opublikowano

Kolejne zamówienie, #002966, poszło. Czekam na informację o kwocie do wpłaty po rabacie :)

Pozdrawiam

Adam

Opublikowano

lekkie zamieszanie z początku, później cyrki z pocztą wreszcie paczka dotarła, dzięki za bardzo dobre podejście do sprawy :good: i za dobre gratisy :good: wrócę tu ;)

Opublikowano

mam takie małe pytanko, kiedy dostępny będzie UC Megsa oraz PB NL tester?? Będe komletował swój pierwszy zestaw i chciałbym wiekszość produktów kupić za jednym razem.. pozdrawiam i z góry dziękuję za odp