danny4 Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 Zamówienie nr 2867 dotarło Dzięki bardzo
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 pawel328ci, FG 500 jeszcze coś mamy więc nie wiem czemu ci świeci jako brak Jeżeli chodzi o koszyk to wrzucenie czegoś do koszyka nie jest równoznaczne z rezerwacją tego produktu. rafal__lodz, hmm znowu brak etykiety a jaki płyn żadki winogronowy (to glass cleaner concetrated), jeżeli gęsty i także coś w stylu winogron to black hole , jak możesz to podeślij zdjęcie na PW Xkem, danny4,
pawel328ci Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 Myślałem o FF3000 a napisałem FG500 wysłałem PW
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 pawel328ci, no to faktycznie FF 3000 nie ma ale po niedzieli będzie albo 3000 albo mała ilośc 4000 , postaramy się coś udostępnić jako finish.
rafal__lodz Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 a jaki płyn żadki winogronowy (to glass cleaner concetrated), jeżeli gęsty i także coś w stylu winogron to black hole , jak możesz to podeślij zdjęcie na PW Na glass cleaner to nie wygląda bo on jest chyba niebieski albo zielonkawy jeśli dobrze pamiętam a tą próbke co mam gęsta nie jest i jest raczej w kolorze ciemnej jagody (może ciemniejsze bo butelka jest matowa) i wygląda mi bardziej po zapachu na endurance tire gel (zawsze się powstrzymuje żeby nie spróbowac przy aplikacji ) ale zrobie fotke i przesle. Na brak etykiety się nie gniewam bo uratowałeś mi tyłek szybką wysyłką na drugi dzień rano miałem paczke:) Widze że się pospieszyłem bo teraz jest fajna promocja na APC powyżej 250zł
adamtower Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 Witam. Kiedy będzie dostępny MEGUIARS ENDURANCE TIRE GEL ?? pozdrawiam Adam
kuchar Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 CAR CRAZY czy będzie w ogóle jeszcze dostępny wosk Meguiars #16 ? Chcę zrobić małe zakupy i to mnie trochę wstrzymuje.
m1chal Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 CAR CRAZY czy będzie w ogóle jeszcze dostępny wosk Meguiars #16 ?Chcę zrobić małe zakupy i to mnie trochę wstrzymuje. mozesz kupować bez #16.. lub zmienic na jakis inny.... wosk megsa został wycofany z produkcji
kuchar Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 to będe musiał wybrać coś innego. p.s Czy Megs wprowadza jakis twardy wosk zamiast #16 ?
toka Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 Wczoraj dostałem paczuszke, dzięki za gratisy, chociaż szkoda że te same co ostatnio bo pisałem że mam pędzelki
karol Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 Witam, Paczka już dotarła, dziękuję za dodatkowy gratis. Szkoda, że firma kurierska "dała dupy" i mimo naklejki rzucali paczką. Gratisowy środek do zmywania smoły i asfaltu wylał się w całości zalewając przy okazji trochę produktów. Mimo niedogodności spowodowanej przez firmę kurierską za którą nikt nie może odpowiadać polecam zakupy w sklepie ShowCarShine.
piotrekkk1985 Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 Zamówienie: #002920 zlozone ... czekam na paczuszke oraz prosze o naliczenie rabatu ... moj pierwszy zestaw do car detalingu ... juz nie moge sie doczekac
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 rafal__lodz, jezlei jest rzadkie to na 99,9% jest to glass cleaner i glass cleaner włąsnie jest mocno fioletowo-granatowy , jedyny podobny do niego to jest QD+ ale wątpie żeby to było , aha jeżlei jest to buteleczka 100ml to na pewno glass cleaner jeżeli 50ml to QD+ adamtower, ostatnie dni lipca albo pierwsze sierpnia kuchar, niestety tak jak pisze m1chal, #16 prawdopodobnie już nie będzie, z twardych z megsa masz Yellow wax, ale jezlei zależy ci na trwałości to polecam jako zamiennik Colli 476 toka, widocznie coś namieszałem a wiedział że ktoś to pisałe i pewnie komuś innemu dałem coś innego a nie tobie karol, następnym razem przypomnij o tej sytuacji to dołożę ponownie może dojedzie piotrekkk1985, Spakowana czeka na kuriera, w piątek będzie u ciebie
piotrekkk1985 Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 piotrekkk1985, Spakowana czeka na kuriera, w piątek będzie u ciebie
Pavlik Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 glass cleaner pachnie winogornami i zapach jest dużo ostrzejszy od QD.CAR CRAZY taka mała uwaga, marker zmywa się z buteleczek, więc może czas pomyśleć o małych etykietach he, QD też fajnie pachnie
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 Pavlik, Etykiety są cały czas to tych płatnych i gratisowych tylko nie ma wtedy gdy priorytetem jest pośpiech albo chwilowy brak wydrukowanych, wtedy do dzieła idzie marker
k24 Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 Moje dojechało w całości, dziękuje za gratisy i rabacik Deszczyk pada, więc będzie na czym testować piana BiltHamber
Allesio Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Moje zamówienie również dojechało, gratisy są rabacik także. Polecam, to juz drugi raz
Luppus Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Paczuszka dotarła, dziekuję za rabacik i gratisy Polecam zakupy, gratisik trafiony Pozdrawiam
szogunwawa Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Mariusz jaka jest różnica między Profesional a PRO POLISH 2 po za ceną oczywiście Warto dopłacić ?
bolz Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 W dniu dzisiejszym dokonałem u Mariusza zakupów "live" Gorąco polecam osobom z podlasia i okolic osobisty kontakt. Jeśli nie masz pewności co powinieneś zastosować w swoim aucie - Showcarshine z pewnością rozwieje wszelkie wątpliwości oraz wręczy ciekawe bonusy... Z pewnością spotkanie nie było ostatnie... Dziękuję!!! edit: qcze, nie zauważyłem że masz zapachy CS
Kubz Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Dzięki za ogarnięcie kilku zamówień i zmian z nimi związanymi Do następnych zakupów!
Tworek Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 CARCRAZY albo mi się zdaje albo masz błąd na stronie. w tytule DODO JUICE SUPERNATURAL 300ML - NATURALNY WOSK CARNAUBA a w opisie DODO JUICE SUPERNATURAL WAX 30ML sądząc po cenie jest to sampler
Vein Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 CARCRAZY a co z galonem 901 Duraglossa? Na początku lipca pisałeś, że to kwestia 2-3 tyg
Rekomendowane odpowiedzi