Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zatwierdziłem zamówienie nr #002823, czekam na zniżki i przelewam pieniążki :) Ucieszyłbym się z jakichś gratisów i naklejki kosmetykaaut ;)

• Partner forum
Opublikowano

mihnova, wysokość całości ok 20 może 20,5cm (butelka jak butelki lusso coś w tym stylu a atomizer taki jak na zdjęciu)

pfikusny, raczej nie będzie problemu ;)

toka, wyjedzie dzisiaj ;)

theOne, :)

Fedur, dzisiaj albo jutro ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Poszły pieniążki za zamówienie nr #002823 :) Wyjeżdżam 17, jakby się dało szybko wysłać odrzutowcem, nie obraziłbym się ;)

Opublikowano
toka, wyjedzie dzisiaj

Nie ma problemu, tylko powiedz mi o której jutro by była paczka? Macie jakieś konkretne godziny z kurierem poustawiane? Bo mnie do 13 napewno w domu nie będzie

Opublikowano
toka, wyjedzie dzisiaj

Nie ma problemu, tylko powiedz mi o której jutro by była paczka? Macie jakieś konkretne godziny z kurierem poustawiane? Bo mnie do 13 napewno w domu nie będzie

kurier pewnie do ciebie zadzwoni umówić się kiedy będziesz w domu

Opublikowano

WItam Serdecznie :)

przesyłka dotarła, dziekuję za testery i Gratisy :)

do następnego zamówienia :):ad:

• Partner forum
Opublikowano

krechol, Tak to samo, zestaw bez pojemnika możesz traktować jako promocja tylko cenowa, a jak w normalnej cenie to pojemnik gratis

Opublikowano

Witaj CAR CRAZY

Zamówienie #002780 dotarło już wczoraj, ale dopiero dzisiaj mogłem je odebrać na poczcie. Tylu niespodzianek szczerze się nie spodziewałem. Na dodatek wszystkie gratisy są trafione w "dziesiątkę". Serdecznie dziekuję za super zrealizowane zamówienie. W tym roku na pewno pójdzie jeszcze jedno zamównienie i z pewnością u Ciebie :)

Pozdrawiam i dziękuję :good:

Opublikowano

Witam

Właśnie poszło zamówienie numer "2849", oczywiście zbyt późno się zorientowałem i nie wpisałem hasła rabatowego :roll: trudno, przelew poszedł, czekam na zabawki :kox:

Opublikowano

Dear Mariusz :D

zamowienie 2851 poszlo;)

jezeli da rade ( musi dac :mrgreen: ) prosze o wysylke jeszcze dzis by bylo na jutro :D zaraz po mailu zwrotnym z suma po rabacie robie przelew :-]

Opublikowano

Zamówienie nr #002823 dotarło ekspresowo :) Bardzo dziękuję, również za trafione gratisy ;)

Opublikowano

CAR CRAZY, czy nie masz przypadkiem pełnej skrzynki na forum? Bo list do Ciebie mi "wisi" mimo, że jesteś on-line.

Opublikowano

CAR CRAZY, czy Mariuszu:)

jestem w szoku ;) moja lady własnie odebrala paczke :)

wczoraj o 11 zamowiona dzis przed 10 odebrana;)

mam nadzieje zze pieniażki dotarly?? :o