m1chal Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 hmm u mnie smiga az milo od tamtego momentu co napisalem
adamtower Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zamówienie #2443 dotarło. Dziękuję bardzo również za gratis. Jak zwykle profi. pozdrawiam i do następnego
artur82135 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 Do mnie zamówienie również dzisiaj dotarło jestem mega zadowolony i oczywiście dziekuje za gratisy:) Klient na zawsze
///ADi Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 zamówienie jest, rabat jest, gratisy także... DZIĘKUJĘ to na bank nie były ostatnie zakupy
Chudy89 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 Stronka dziala Mam pytanie czy zamowienie o wartosci 430zl wysylana jest na koszt sklepu
miczu Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2011 Poszło zamówienie nr #002457 oraz PW Pozdrawiam
neclocus Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2011 kiedy bedziesz mial Finish Kare 1000P Hi-Temp Paste Wax ORYGINALNY TESTER? pozdrawiam
Vein Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2011 Kiedy można się spodziewać zestawu BP Flexipads (125 + 75)? Z tego co widzę to osobno są dostępne a w zestawie już nie... Teraz tylko to blokuje mi zamówienie
yukon Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2011 trzy szybkie pytania: 1. będziesz miał w ofercie Nielsena? 2. powiększysz ofertę Mothers? 3. jest szansa na bańkę 5l VP Poseidon? (bardzo mi zależy)
Justyna Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2011 Kiedy można się spodziewać zestawu BP Flexipads (125 + 75)? Z tego co widzę to osobno są dostępne a w zestawie już nie... Teraz tylko to blokuje mi zamówienie dołączam się do pytania
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2011 Chudy89 Tak neclocus dopiero w środę prawdopodobnie będę znał termin bo na razie nie ma tego u dystrybutora Vein terazjest nie dostępny ponieważ mocno wzrosła cena na BP 125mm, ale w tej cenie możesz kupić zestaw 125mm + 75mm BP flexipads te białe, są bardziej miękkie szczególnie ten 75mm jest dużo miększy niż ten czerwony, 125mm mniej wiecej takie same jak czerwone, białe są na piance któa wydaje się być trwalsza niż gąbka w czerwonym 125mm, ogólnie przy tych cenach bardziej polecam białe , sam na nich pracuję i jest są naprawdę przyjemne w pracy nawet na twardych gąbkach cutting. yukon 1. będziesz miał w ofercie Nielsena? Na razie nie, , jezlei zależy ci na tanim APC to masz w ofercie AUTOSMART G 101 2. powiększysz ofertę Mothers? dzisiaj wysyłam zamówienie na produkty do metali i akcesoria, jeżeli masz konkretne zapotrzebowanie to napisz to zamówię , do sklepu na razie poszerzenia nie planuję bo jest za mało ogólno dostępnych testów i efektów oraz zapotrzebowania. 3. jest szansa na bańkę 5l VP Poseidon? (bardzo mi zależy) powinna być we wtorek jeżlie nie wstawię dosklepu to napisz PW z przypomnieniem Justyna, odpowiedź wyżej i także na PW
MaciekP Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2011 Witam, troche spóźnione ale potwierdzam otrzymanie zamowienia nr 2371. Mam też pytanie: zakupiłem Leather Cleaner AutoGlym i za późno doczytałem, że przydałby sie jeszcze do tego jakis balm lub konserwator. Widzę, że nie masz w ofercie LeatherBalm AG. Czy bedzie on w Twojej ofercie? Jezeli nie to czym warto go zastąpić?
DjDarecki Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2011 no i padła strona całkiem ..........
bronson66 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2011 Niestety u mnie też nie działa. Szkoda bo byłem wtrakcie kompletowania produktów do zamówienia.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 MaciekP, Powinien być, jeżeli coś podobnego to na przykład conditioner z megs-a, jeżeli wyższa jakość to colourlock lub gliptone DjDarecki, bronson66, Kolejne przeszkody od rana działa, przynajmniej do teraz tak jak trzeba [ Dodano: 13 Czerwiec 2011, 09:28 ] Dzisiaj także będzie wyłączony sklep tylko nie wiem od której ponieważ musi być zrobiona pełna aktualizacja bo są jakieś krytyczne błędy które wywalają serwer, zamówienia spisze i będę realizował ale dostęp do sklepu do jutra rano może być utrudniony. Jeszcze raz przepraszam za te wszystkie utrudnienia ale pomału wszystko się wyjaśnia i jak będzie wszystko ok to powinno działać szybko i bezproblemowo. Sklep wyłączony , wznowiony będzie wieczorem, w razie pilnego kontaktu lub zamówień proszę na info@showcarshine.pl
_Gonzo_ Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 a to trzeba mieć pecha, akurat chciałem dokończyć zamówienie no nic, poczekamy
Justyna Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 dobrze, że zamówiłam wczoraj zamówienie nr 2469 złożone i opłacone
devil80 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Czy możesz polecić jakieś testery wosków do ręcznego nakładania na kolor czarna perła?
Daniel Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zamówienie numer 002447 dotarło. Wszystko tak jak miało być. Dziękuje za gratisy na pewno powrócę
neclocus Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 co prawda sklep dziala ale nie mam mozliwosci zalogowania, pewnie padla 'autentykacja' wyslalem maila z zamowieniem na adres info@showcarshine.pl pozdrawiam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 devil80, dodo supernatural, rg 55, lusso, jezlei nie przeszkadza ci kolor na rękach to inne woski dodo. Sklep od dzisiaj powinien działać tak jak trzeba. Jeżeli zauważycie jakieś błędy niedociągnięcia po aktualizacji to proszę piszcie. pozdrawiam
neclocus Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jeżeli zauważycie jakieś błędy niedociągnięcia po aktualizacji to proszę piszcie. niestety, dalej nie moge zalogowac sie do sklepu, pomimo proby na 3 roznych przegladarkach, skasowania w nich 'ciasteczek' oraz zmiany hasla (wygenerowanego przez system sklepu) pozdrawiam
Mosiu_SR Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 U mnie to samo, brak mozliwosci zalogowania sie
Justyna Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 wczoraj paczka wysłana a już jest u mnie i to pocztą naprawdę wielki plus i te gratisy super napewno się przydadzą Mariusz jeszcze raz wielkie dzięki (za poradę odnośnie BP również ) PS. u mnie też nie można się zalogować
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Dzięki za info właśnie pracujemy nad tym błędem. Justyna, [ Dodano: 14 Czerwiec 2011, 10:27 ] Sprawdźcie czy teraz już działa
Rekomendowane odpowiedzi