szymon Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2011 zamowienie pierwsze i chyba nie ostatnie##001651
cash Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2011 Mariusz zamówienie 1653 . Czekam na info odnośnie kwoty
lookasz Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2011 Panowie z SCS! Mogę wiedzieć kiedy mniej więcej bedzie 'dostawa' do sklepu? chciałem kupić (m.in oczywiście) biały pad 150mm cutting a go nie ma. No i w związku z tym nie wiem czy czekać na dostawę czy zamawiać bez niego a chciałem popracować w najbliższy weekend przy aucie. I widziałem tam jeszcze na stronie promocje na BP flexipads 125mm + 75mm i też jest 'oczekiwanie na dostawę'. Czy ta promocja bedzie wznowiona?
kolargol Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2011 kiedy można się spodziewać BILT HAMBER AUTO CLAY 100g ?
Gansan Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2011 Poszlo zamowienie 001655. Czekam na info o kwocie do zaplaty. Gansan
m1chal Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2011 GG kiedy bedzie dostępny i DG 901?
jodan Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 kolejne zamówienie poszło. Nr. 001659 czekam wiec na wiadomość z kwotą do przelewu. Pozdrawiam
ENERGY_NET Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Mariusz ma chyba w tym tygodniu wolne lub odcięli mu neta , ponieważ moje zamówienie 001630 do tej pory nie zostało zrabowane
hart88 Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Dziś przesyłka do mnie dotarła.Wszystko w porządku Szczególnie cieszy mnie próbka black hole bo byłem ciekaw jak to działa.Pozdrawiam
maya Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Dziś przesyłka do mnie dotarła.Wszystko w porządku Szczególnie cieszy mnie próbka black hole bo byłem ciekaw jak to działa.Pozdrawiamja mam takie pytanie bo będe miał zamówienie na 400 zł też dostane taką próbke ?
daniels Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Przesyłka dotarła i tak- liczba gratisów wprawiła mnie w osłupienie, spodziewałem sie przy takim zamówieniu gratisów ale nie aż tylu- serdecznie dziękuje. Kontakt na najwyższym poziomie, pasta PB do przetestowania dołączona, będzie relacja. Jedyne o czym chyba Mariusz zapomniałeś to naklejka forumowa o którą prosiłem, najwyżej przy następnym zamówieniu się przypomnę. Reasumując jestem mega zadowolony i z ceny i z gratisów- dziękuje
MRostek Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Kolejne zamówienie dotarło, wszystko super, gratis już wypróbowany, naklejka naklejona
musi_no1 Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Wszystko dziś doszło. Jest w jak najlepszym porządku. Tylko pytanie dla pewności: Próbka podpisana "spice fresh" to odświeżacz powietrza? Pozdrawiam i wielkie dzięki..... pewnie kolejna paczka juz niedługo...
SZyBA Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Tak samo dzięki Wielkie Mariusz za zamówienie w ciągu 24h przejechać taki kawał. UPS daje rade Dzięki wielkie za gratisy
bati Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Również dostałem dziś paczkę ;-) tyle że zamawiałem Pocztą Polską a dostałem kurierem ... mało co a bym nie odebrał ale wszystko ok ;-) był rabacik i gratisy w postaci płynu do szyb megsa, atomizera i szczotki do felg Dzięki wielkie ... czas myśleć nad kolejnym zamówieniem
barti Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 Przed chwila odebralem paczke Wszystko jak najbardziej oki dziekuje za bardzo trafiony gratis i na pewno jeszcze nie raz zglosze sie z zakupami pozdrawiam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 Witam po krótkiej ale męczącej przerwie nadrabiam braki itp. Niestety choroba i sporo pracy uniemożliwiało zaglądanie na forum Skupiliśmy się bardziej na w miarę terminowych wysyłkach niż na odpowiedziach, mam nadzieje że to dla was też ważniejsze . Zauważyłem pytanie na temat Bh 100g niestety już nie będzie dostępne. Zestaw Flexipads jeżeli będzie to cena będzie sporo wyższa bo ceny na poszczególne BP wzrosły Duragloss liczę że będzie w przyszłym tygodniu ale wiecie tylko liczę
maciek-m Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 Ja mam takie pytanie. Wczoraj o 18.20 dostałem maila o wysyłce- czy to oznacza, że ok. 18 wyszła paczka, czy została wysłana w dzień i dziś dotrze? Pytam, bo zapomniałem przy rejestracji podać nr telefonu, więc kurier mnie nie złapie, jeśli mnie nie będzie i nie wiem, czy mam teraz koczować w domu. Szkoda, że nie ma mozliwości śledzenia przesyłki.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 maciek-m, jak mail był o 18:20 to prawdopodobnie wydrukowany list przewozowy i odebrał to kurier wieczorny, wieczorni raczej nie wysyłają w ten sam dzień więc prawdopodobnie będzie u ciebie jutro.
Jan Wronowski Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 Dzisiaj przyszła zagadkowa paczka... Odbieram i patrze SCS a w środku jeszcze jeden aplikator W trakcie rozpakowywania właściwej paczki w zeszły piątek nawet nie zauważyłem braku jednego aplikatora. Wielki ukłon dla SCS za uczciwość
jodan Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 Wczoraj o 20.40 mail o wysłaniu paczki, a dzisiaj o 17.15 paczka już była u mnie. Szkoda tylko, że bez żadnego gratisu i jednego aplikatora, ale to nic. Następnym razem się upomnę Dzięki Mariusz
TreVor88 Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 Poszło kolejne zamówienie, #001665. Czekam na info odnośnie kwoty
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 Jan Wronowski, Zagapiliśmy się jodan, sam się dziwie O gratisie przypomnij następny razem TreVor88, Będzie dzisiaj info
Bukszpan Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 Paczka doszła wszystko OK i gratisy bardzo fajne. Dzieki Mariusz
Rekomendowane odpowiedzi