Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Opublikowano

Dotarła wreszcie paczka zamówiona 13 marca (czekałem na AJT) ale widzę że to jednak była pechowa data :/

Nie odbierałem osobiście i jak przyjechałem to od razu rzuciło mi się w oczy że coś małe to pudełko - brakuje szamponu Duraglossa a teraz go nie ma w sklepie i znowu czekać...

Edit:

Mariusz mnie zaskakuje - dziś (24 marca) dotarła znienacka paczka z szamponem którego brakowało.

Opublikowano

Po prostu brawa i wielkie podziękowania za kolejne udane zakupy :good::good::good:

Dzięki za super dodatki :-] i wyczekiwany FK #425

Opublikowano

Dziś przyszła do mnie paczka . Ceny jakie zaproponował Mariusz są na niższym poziomie niż te które oferują hurtownicy . Nie dość ,że cena ultra konkurencyjna to znalazło się miejsce na parę gratisów . Jestem mega zadowolony . POLECAM :good:

Opublikowano

Dzisiaj przyszła paczka od Mariusza (dzięki). W środku kilka gratisów. :good: . Teraz już chyba mam pakiet startowy pozwalający na rozpoczęcie przygody z detailingiem.

Jeszcze raz dzięki.

Firmę Mariusza polecam wszystkim :good::good:

Opublikowano

numer zamówienia 1514

paczka przyjechała wczoraj ale po otwarciu okazało się że jest niekompletna :/:/:/

poszło PW

Opublikowano

do mnie też doszło kolejne ;) wszystko w porządku, polecam! jak zawsze gratisy :D

może ktoś dostał jako gratis coś fioletowego, niebieska nakrętka, około 150ml? nie jest podpisane, a nie mam pojęcia co to jest :mrgreen:

Opublikowano

no właśnie nie wiem taki jakby winogronowo-kwiatowo-bezowy :lol: zaraz wrzucę fotkę, to może ktoś pozna po butelce ;)

chyba macie racje, że to glass cleaner ale poczekam może ktoś potwierdzi.

DSCN1983.jpg

Opublikowano

Ja potwierdzam,glass cleaner Megsa :) Do mnie też dzisiaj paczuszka dotarła,wszystko w najlepszym porządku, widać że Łódź dzisiaj jagodzianke w gratisie dostała :D . Czyli wszystko już jest oprócz pogody :-]

Opublikowano

Paczka dziś dotarła.

Niektóre produkty nie zgadzały się z listą zamówień (konkretnie 2).

Gratis: pół buteleczki Glass Cleanera.

Opublikowano

A ja dalej nie otrzymałem żadnego potwierdzenia, wyceny.

Żadnej wiadomości. Wie ktoś co się dzieje z Mariuszem :?::song: