Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

• Partner forum
Opublikowano

Dziękuje po raz kolejny za miłe opinie, fajnie jest wejść rano i przeczytać coś takiego, mobilizuje do pracy ;)

krzysztof, Już chyba jest w magazynie. ;)

• Partner forum
Opublikowano

Maciej WTN, NL także już chyba jest a duragloss przy dobrych wiatrach jutro pojutrze a przy złych w przyszłym tygodniu :/

Opublikowano

Dzieki bardzo za odpowiedz, może byc w przyszłym tygodniu bo pod koniec miesiąca będe składał większe zamówienie, dlatego pytam bo chciałbym wszystko za jednym zamówieniem ogarnąć ;)

Opublikowano

i do mnie doszło kolejne zamówienie. Jak zwykle wszystko ok. Dzięki Mariusz !

• Partner forum
Opublikowano

Witam i dziękuje kwoty do wszystkich powinny zostać wysłąne na maila który podaliście w sklepie. Jeżlei ktoś nie dostał to PW.

Opublikowano

Zamówienie doszło. Szybka przesyłka jak na pocztę polską. Dzięki za próbki. :mrgreen: Niedługo kolejne zamówienie.

Opublikowano

Zamówienie #001558 złożone :-) Płatność przy odbiorze więc można wysyłać.

Nadzieję mam taką jak kolega wyżej :D

Opublikowano

Witam :)

Złożyłem zamówienie #001559, płatność przy odbiorze, mam nadzieje że dojdzie do piątku żebym miał co robić w weekend :D

Pozdrawiam,

Daniel

• Partner forum
Opublikowano

Swiety, właśnie zapomniałem napisać tak wczoraj dojechał wszyskto OK , Dziękuje i przepraszam za moje poplątanie ;)

Dziękuje za kolejne miłe opinie.

Co do zamówień to zawsze staramy się robić tak żeby na weekend paczki dojechały jeżeli jest jakieś opóźnienie z naszej winy, a jest już czwartek to mimo opcji poczty wysyłamy kurierem żeby na pewno na piątek dojechało.

MRostek, Na razie nie dostałem takiego info, dzisiaj jestem na wyjeździe więc nie mogę sam monitorować, chyba że chcesz 1 galon bo znalazła się jedna sztuka :-]

Opublikowano

#001563 zamówienie poszło- nie wiem czy się to wszystko zmieści w jednej paczce, chyba najlepiej będzie jak zadzwonie...