Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja to tam wiem że na pewno nie wygrałem z moim śmiesznym zamówieniem... zżera mnie tylko ciekawość na jaką kwotę było złożone najwyższe zamówienie ;)

Opublikowano

Ja tak samo. Tyle że siedzę przy okazji, bo i tak muszę co innego jeszcze zrobić;)

Moje zamówienie to pewnie mniej niż 1/20 największego;)

Według moich spekulacji trochę ludzi będzie miało free przesyłkę...

Opublikowano

Wymiękam, film się skończył i idę spać, pewnie wyników dzisiejszej nocy jednak nie będzie :/

• Partner forum
Opublikowano

Witam

i Przepraszam że dopiero teraz 8-)

Maszyna polerska wędruje do :

Pana Krzysztofa R.

z Warszawy

z Firmy ABC DATA.

!!! Gratulujemy i dziękujemy !!!

Mam nadzieję że jest to osoba z forum chociaż nie podawała hasła na rabat. :idea:

Opublikowano

a jakies podium ?? kto sie zalapal ??

bo dla reszty tez jakies prezenta sie znajda mam nadzieje :D

• Partner forum
Opublikowano

art'ek, Powiem ci że mało brakowało :-] , oczywiście tak jak pisałem wcześniej każdy coś dostaje a wartość prezentu w zależności od kwoty zamówienia.

Opublikowano

CAR CRAZY, pociesza mnie ze z firma sie bilem ;))

btw ladne slonko wyszlo ide autko umyc :lol:

Opublikowano

Tez jestem ciekaw co to za kwota, jak sie troche wprawie w te moje nowe hobby to oze tez wystartuje w konkursie choc nie powiem , prezent dostalem.

Dziekuje ci Crazy Car :D

Opublikowano

zachowam to dla siebie :roll:

teraz zaluje bo chcialem jeszcze wziasc cos do felg ale mam nadzieje ze za 2 miejsce gratisik mi to wynagrodzi :D

Opublikowano
zachowam to dla siebie :roll:

teraz zaluje bo chcialem jeszcze wziasc cos do felg ale mam nadzieje ze za 2 miejsce gratisik mi to wynagrodzi :D

To po co sam o kogoś pytasz skoro sam nie chcesz powiedzieć, wprowadzasz atmosferę ciekawości a później jak "a nie jednak, nie powiem" :ad:

Opublikowano
To po co sam o kogoś pytasz skoro sam nie chcesz powiedzieć, wprowadzasz atmosferę ciekawości a później jak "a nie jednak, nie powiem"

o co pytalem >>?? ktore miejsce zajalem?? bo chyba to wazne jak byl jakis konkurs z nie tylko premiowanym 1 miejscem ??