Arek_ Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 Poszło też moje zamówienie i wiadomość. #001228
iwan920 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 Poszło drobniutkie zamówienie i wiadomość jakąś godzinkę temu - #001233
Arek_ Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 Ciekawe ile jeszcze osób czeka na wyniki
iwan920 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 Kolega Mariusz podgrzewa co niektórym atmosferę i w końcu zaczyna się Offtopic
jagmar Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 ja to tam wiem że na pewno nie wygrałem z moim śmiesznym zamówieniem... zżera mnie tylko ciekawość na jaką kwotę było złożone najwyższe zamówienie
iwan920 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 Ja tak samo. Tyle że siedzę przy okazji, bo i tak muszę co innego jeszcze zrobić Moje zamówienie to pewnie mniej niż 1/20 największego;) Według moich spekulacji trochę ludzi będzie miało free przesyłkę...
Arek_ Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Wymiękam, film się skończył i idę spać, pewnie wyników dzisiejszej nocy jednak nie będzie
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam i Przepraszam że dopiero teraz Maszyna polerska wędruje do : Pana Krzysztofa R. z Warszawy z Firmy ABC DATA. !!! Gratulujemy i dziękujemy !!! Mam nadzieję że jest to osoba z forum chociaż nie podawała hasła na rabat.
art'ek Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 a jakies podium ?? kto sie zalapal ?? bo dla reszty tez jakies prezenta sie znajda mam nadzieje
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 art'ek, Powiem ci że mało brakowało , oczywiście tak jak pisałem wcześniej każdy coś dostaje a wartość prezentu w zależności od kwoty zamówienia.
art'ek Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 CAR CRAZY, pociesza mnie ze z firma sie bilem ) btw ladne slonko wyszlo ide autko umyc
bati Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Czy zdradzona będzie tajemnica na jaką kwotę był zakup
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 art'ek, Ta osoba chyba tylko pracuje w tej firmie. bati, Niech wam art'ek, swoją zdradzi a był bardzo blisko
Sebastian Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Tez jestem ciekaw co to za kwota, jak sie troche wprawie w te moje nowe hobby to oze tez wystartuje w konkursie choc nie powiem , prezent dostalem. Dziekuje ci Crazy Car
art'ek Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 zachowam to dla siebie teraz zaluje bo chcialem jeszcze wziasc cos do felg ale mam nadzieje ze za 2 miejsce gratisik mi to wynagrodzi
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 art'ek, mam nadzieje ze za 2 miejsce Na równi było liczących się 5 osób więc walka była Pozdrawiam
conrado Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 to może chociaż rząd wielkości? 500-700, 700-1000, 1000-2000?
Arek_ Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 zachowam to dla siebie teraz zaluje bo chcialem jeszcze wziasc cos do felg ale mam nadzieje ze za 2 miejsce gratisik mi to wynagrodzi To po co sam o kogoś pytasz skoro sam nie chcesz powiedzieć, wprowadzasz atmosferę ciekawości a później jak "a nie jednak, nie powiem"
art'ek Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 To po co sam o kogoś pytasz skoro sam nie chcesz powiedzieć, wprowadzasz atmosferę ciekawości a później jak "a nie jednak, nie powiem" o co pytalem >>?? ktore miejsce zajalem?? bo chyba to wazne jak byl jakis konkurs z nie tylko premiowanym 1 miejscem ??
Kubz Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 Paczka przed chwilą dotarła. Dzięki za gratisy!
Rekomendowane odpowiedzi