Muti Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 CAR CRAZY dacie znać przed 6.02 jakie zamówienie jest najwyższe? hahah to by było troche nieuczciwe Mat
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 michal, Tak jak napisał Muti, W niedzielę w nocy napisze kto dostaje polerkę, mam nadzieje że ktoś z forum SzaKal,
Kubz Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 CAR CRAZY, Stjarnagloss glass brightener to koncentrat czy gotowy płyn? Jakie zalecane proporcje rozcieńczania? oraz Czy w najbliższym czasie będzie dostępna glinka BH Soft 100g?
Majkelo Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Chcę kupić APC Meguiars w opakowaniu 250ml, ale nie widzę takiej opcji w sklepie. Co robić?
Bartek1985 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Sto lat Zamówienie z mojej strony poszło numer #001189
lakikwap Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 http://www.showcarshine.pl/561-abw-pad- ... tting.html http://www.showcarshine.pl/559-abw-pad- ... shing.html czym one sie różnią? Mariusz lepiej brać profilowane czy płaskie? do zielonego korka 3m, pady dedykowane to zielony i pomarańczowy- jaki jest odpowiednik ABW? do do Żółtego korka 3M żółty profilowany- ABW to będzie żółty/pomarańczowy? do Granatowego UF 3M niebieski profilowany- ABW to czarny? dzięki. [ Dodano: 1 Luty 2011, 18:06 ] http://www.showcarshine.pl/391-flexipad ... fibry.html można sie spodziewać tego w najbliższym czasie czy nie?
Wesol Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Sto lat! Za nie długo pójdzie kolejne zamówienie
memo Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 kiedy będzie dostępne OPTIMUM POLI-SEAL ?
SzaKal Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Ja mam pytanie czy niebieski pad ABW hard cutting jest tak samo silny (skuteczny) jak zielony 3M ?
yukon Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 SzaKal w dotyku pad 3M jest twardszy i w praktyce też tak będzie. było na forum, używaj szukajki...
firmek Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Czy jest szansa, ze w perspektywie najblizszego miesiaca beda dodawane kolejne produkty ClearKote, np Yellow Cream i Carnauba Wax?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 MM.MM niestety tak dobrze to jeszcze nie mamy Będzie ta co na zdjęciu mimo braku stabilizacji na pewno efekty są dużo lepsze niż przy pracy ręcznej Kubz stjarnagloss to gotowy płyn Majkelo w PW masz wszystko wyjaśnione Bartek1985 lakikwap Tak jak wcześniej napisał Marco : Żółty jest nieco agresywniejszy. płaskie wytwarzają większa temperaturę i tarcie wiec są bardziej agresywne. do zielonego korka 3m, Biały , ostatecznie jak masz zjechany lakier to niebieski do do Żółtego korka 3M pomarańczowy może być profilowany do Granatowego UF 3M niebieski profilowany- ABW to czarny? Zestaw BP będzie tylko koniec tego tygodnia albo po niedzieli Wesol Dziękuje Bardzo memo z optimum jest na razie mały problem firmek na razie w najbliższym czasie będzie jeszcze machine glaze
Majkelo Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 No to zamówienie nr 1196 zostało złożone Poszedł też priv
Bio Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 CAR CRAZY, Dzięki za pomoc, cierpliwość do mnie i szybkie ogarnięcie zamówienia Ode mnie duży +
bati Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Paczuszka dziś do mnie dotarła wszystko bezpiecznie zapakowane dzięki za gratisy
bąku Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Dotarło dzięki za bonusy Mam tylko pytanie co do car-lack, który to cleaner a który sealant
jagmar Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 do mnie też dziś paczka dotarła... następne zakupy będą również tutaj pozdrawiam i STO LAT !
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Majkelo, Bio, bati, bąku, Biała nakrętka(rzadki jak woda) to Sealant jagmar, Dziękuje
Arek_ Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Mariusz czy dostanę u Ciebie w sklepie jakiś tester szamponu bezpiecznego dla wosku? Najlepszego
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Arek_, MAsz : PB : bardzo fajny szampon MEgs Ultimate wash and wax : fajnie się pieni i także bezpieczny Wolfgang: to coś z serii ekskluzywnej ze względu na cenę (poza cena nie widzę w nim nic ekskluzywnego) Bardzo przypadł mi do gustu lusso na spróbowanie na pewno się coś znajdzie
Przemko Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Mariusz, Przewidujesz dostępność ONR przed końcem urodzinowej promocji? Chciałem złożyc zamówienie właśnie ze względu na szampon i coś ewentualnie jeszcze dołożyć.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Przemko, Niestety na pewno nie, na razie jest problem z przedstawicielem ale pracujemy nad tym
art'ek Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 CAR CRAZY, zamowienie poszlo gdzie beda wyniki ogloszone
Rekomendowane odpowiedzi