Moderator rychu Opublikowano 14 Stycznia 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2011 Widzę że pojawiają się nowe produkty. Ile % jest carnauby w WERKSTAT CARNAUBA JETT oraz w QD tej firmy. Masz jakieś dane na ten temat?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2011 rychu, W ten weekend pojawi się trochę nowości jak już zauważyłeś wprowadziliśmy produkty Werkstat na razie z gamy SPRAY jako uzupełnienie klasycznej linii produktów Car-Lack , oczywiście w miarę upływu czasu wprowadzimy pozostałe produkty Werkstat. Pojawią się także inne produkty z ValetPro. CO do Carnauby to tak jak w większości przypadków nic nie wiemy na ten temat, jak coś się dowiemy to dam znać, ale z obserwacji produktu to na pewno w carnauba jett jest sporo więcej carnauby ponieważ jak postoi to osiada sporo na dnie a przy QD tego nie widać
Wesol Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2011 Doszło , wysłałeś w czwartek a dzisiaj już mam Nic tylko teraz czekać na pogode
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Wesol, Dziękuje za info. Kolejne kultowe produkty z ValetPro juz w sklepie : NEWS
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 15 Stycznia 2011 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 CAR CRAZY, Jak już opisujesz produkty ValetPRO to rób to dokładnie i nie pisz głupot typu: Bilberry - "Bezpieczny produkt do czyszczenia wszystkich rodzajów felg!" bo absolutnie nie jest to środek bezpieczny do wszystkich rodzajów felg. Nie może być stosowany na nielakierowane, polerowane felgi - wyraźnie o tym piszemy w katalogu, który Ci przesłaliśmy. Więc albo dokładnie zapoznaj się z produktem, który sprzedajesz, albo nie wprowadzaj ludzi w błąd!
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 EXCEDE, Nie chciałem kopiować waszych opisów ponieważ nie brałem towaru od was więc z góry unikam kopiowania opisów żeby nie był później pretensji. Co do Bilberry to możesz podać jakieś konkrety co do składu który źle wpłynie na polerowane aluminium albo chrom jeżeli też źle wpływa, przeanalizowałem stronę producenta i kilkanaście angielskich sklepów i w większości było napisane że do wszystkich felg a także znalazłem info że może by być także użyty na czyste aluminium i chrom Mógłbyś rozpisać bardziej temat:
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 15 Stycznia 2011 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 CAR CRAZY, taką informacje posiadamy bezpośrednio od producenta. Na opakowaniach również jest umieszczona.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 EXCEDE, Faktycznie na nowej etykiecie jest takie info, na starej był: "Safe for all types of wheels" Zwracam honor.
bumblebee Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2011 Siemanko, Złożyłem zamówienie #1123, czy udzielacie jeszcze rabatów na hasło kosmetykaaut?? wpisałem go do komentarzy ale nie otrzymałem maila z aktualizacja ceny
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2011 bumblebee, poszło PW
maly_marcin Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2011 Drugie zamówienie i wszystko w jak najlepszym porządku O gratisach oczywiście nie muszę przypominać Dzięki Mariuszu raz jeszcze
tusonic69 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zamówienie odebrane, super gratisy i rabat uwzględniony. Dzięki i do następnego zamówinia !
bumblebee Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Dzięki za rabat, MF i szybką realizację zamówienia
m1chal Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 CAR CRAZY, nie wiem jak ty to robisz ale te przesyłki błyskawicznie dochodzą, a ledwo co kase wpłacilem ...dzięki za gratis i jaki karton pachnący niczym koperta perfumowana
kacperek521 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zamówienie odebrane, dzięki za gratisy , rabat uwzględniony. Do następnego zamówiona.
MM.MM Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 CAR CRAZY, nie wiem jak ty to robisz ale te przesyłki błyskawicznie dochodzą, a ledwo co kase wpłacilem ...dzięki za gratis i jaki karton pachnący niczym koperta perfumowana TO nie Mariusz tylko Kurier
m1chal Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 TO nie Mariusz tylko Kurier raczej poczta polska i jestem zdziwiony szybkością
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 maly_marcin, Dziękuje Bardzo tusonic69, bumblebee, m1chal, kacperek521, Ponownie zapraszam do działu NEWS Pozdrawiam
Rubio Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Ja też brzydko bym się zachował, gdybym nie podziękował
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Rubio,
mutra Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Kiedy można się spodziewać detailera FK (dużej butelki)?
Stefan-16 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Możesz jakoś porównać SHOWCARSHINE FLUFFY DRYER z CHEMICAL GUYS MIRACLE DRYER??
krz_p Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zamówienie poszło, nr 1143, trochę zaszalałem czekam na informację o rabacie
etiv Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Wszystko w najlepszym porządku
Administrator Evo Opublikowano 22 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Mariusz,testowałeś już coś z tych nowych produktów CG ?
Rekomendowane odpowiedzi