Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CAR CRAZY kiedy będzie odżywka do skóry od zymola, ewentualnie coś zamiennego możesz polecić ?

• Partner forum
Opublikowano
TarX oraz Megs ScratchX wiadomo kiedy będzie ? mam pecha co mi potrzebne to nie ma :)

TarX powinienem mieć jedną sztukę

ScratchX niestety nie zamawiam tego produktu

-- 18 mar 2015, o 00:44 --

CAR CRAZY kiedy będzie odżywka do skóry od zymola, ewentualnie coś zamiennego możesz polecić ?

Zymol-a aktualnie nie ma w hurtowni ale prawdopodobnie dostawa jest w drodze więc myślę że kwestia 2-3 tygodni, może szybciej. Zamiennik... lubisz zapach skóry czy nie ?

Opublikowano

Mariusz , wysłałem ci przez kontakt sklepowy pytanko odnośnie talerza i gąbek ( talerz 75 mm ) jak byś miał czas....

• Partner forum
Opublikowano
Mariusz , wysłałem ci przez kontakt sklepowy pytanko odnośnie talerza i gąbek ( talerz 75 mm ) jak byś miał czas....

HEJ , odpisałem Ci czy nie ? bo nic nie mam na poczcie, podeślij jako standardowy mail na info@showcarshine.pl

Opublikowano

Witam,

Bardzo proszę o naliczenie rabatu do zamówienia 19719 i podesłanie na maila kwoty do przelewu.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dobry wieczór!

Proszę o naliczenie rabaciku dla zamówienia nr 19734 i poinformowanie o kwocie do zapłaty.

Pozdrówki!

Opublikowano

Wiec dlaczego od dawna juz ludzie pisza o dodanie rabatu w tym temacie?

Poza tym po wpisaniu kodu na stronie sklepu cena nie ulega zmianie, także chyba ten kod juz nie działa...

Opublikowano

Zamówienie 19926 zapłacone :) . Teraz czekam na paczuszkę i jakiś mały gratisik :D .

Opublikowano

Paczuszka 19926 jest już u mnie. Wszystko w porządku :good: . Dziękuję :) .

Życzę Wesołych Świąt :)