Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok, dzięki. Zamówienie zatwierdzone, czekam na email z rabacikiem wg. instrukcji na 1 str.

Opublikowano

Witam. Zamówienie #017183 złożone:) proszę o naliczenie rabatu i podanie kwoty do wpłaty. Dzięki i pozdrawiam

• Partner forum
Opublikowano

wsx22, Nie wpisuj tutaj bo w sumie to nic nie daje bo i tak z opóźnieniem przeczytam wpis (a paczka może być już w drodze ;) ).

Najważniejsze żeby info było w miejscu na "komentarz dla sprzedającego" jest takie okienko podczas zatwierdzania zamówienia

Dziękuje wszystkim za zamówienia i opinie :good:

Opublikowano

Witam Serdecznie kiedy będzie dostępny Sonus Cockpit Detailer? bo chciałbym zakupić go+apc+2 pady MG+2 mikrofibry uniewerslane

a nie mogę dokonać zakupu ponieważ ten sonus nie dostępny jest piszę oczekiwanie ma dostawę

Opublikowano

Hehe nie wiem co to za moda, ale i ja napiszę :D

Przelew za #017386 poszedł, bez naliczania rabatu bo mi się nie chciało czekać :good:

Opublikowano

Moje zamówienia jedno już dotarło, drugie jutro dotrze ;). Ale powoli szykuję się do kolejnego zakupu i interesuje mnie kiedy można się spodziewać w sklepie Soft99 Fusso Coat do ciemnych lakierów?