Vein Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 Nie ma sprawy. Wieczorem złożę zamówienie i zobaczę czy uda mi się załapać na szczotkę
Moderator rychu Opublikowano 20 Września 2010 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 Mariusz, rzeczywiście masz rację, można by też dolepić polską informację na spodzie puszeczki zostawiając oryginał na wierzchu ale to też pewnie niektórym by nie pasowało. Ja tam wolę oryginalny tester jeśli producent taki zrobił. Jak będę coś zamawiać to się dogadamy na PW
vanquisz Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 W jakim opakowaniu jest wosk, to dla mnie bez znaczenia, gorzej jak sie zamówi tester quick detailer i nie ma przy nim atomizera ;/ ;/
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 20 Września 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 vanquisz, Czasami się zdarza że skończą się atomizery albo my dostaniemy testery bez atomizerów ale wtedy zamiast 118ml wysyłamy 150ml, nie wiem czy zwróciłeś na to uwagę Staramy się zawsze nasze chwilowe braki czymś nadrabiać
Gość Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 CAR CRAZY, tak na marginesie nie masz czasami podwójnie w sklepie Collinite 855 wystawione
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 20 Września 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 Łukasz-no1, Faktycznie, nawet nie wiem czemu Dzięki
micha-ł Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 W sobotę miałem okazję wypróbować gratisową szczotkę to felg. Myślałem że to taka mało przydatna pierdółka. Myliłem się. Już nigdy nie użyję swoich starych gąbeczek do felg. Szczotka jest REWELACYJNA !!!
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 21 Września 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 micha-ł, Dzięki za opinie Używasz jako prostej czy wygiąłeś i dopasowałeś do felg?
micha-ł Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 Do czyszczenia wewnętrznych rantów, używałem prostej. Wyginałem jak chciałem wyczyścić to czego na zewnątrz nie widać Nie ma porównania z powierzchownym myciem gąbką, którą ciężko domyć zakamarki.
spons Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 Potwierdzam, szczotka daje rade
Pepper Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 CAR CRAZY, jest już może szampon Duragloss ? też chce przetestować szczotke w weekend
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 21 Września 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 Pepper, Będzie we czwartek więc jest szansa że dostaniesz paczkę w piątek tylko zamówienie złóż najlepiej już jutro żebyśmy mogli zacząć szykować spons,
Pepper Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 Problem w tym, że nie pozwala mi kontynuować zamówienia jak mam szampon w koszyku. Można to jakoś obejść?
login Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2010 Można to jakoś obejść? Złóż zamówienie z dostępnych produktów. Wyślij do Mariusza maila z numerem Twojego zamóienia i informacją żeby jeszcze nie wysylał tylko dołożył to czego potrzbujesz jak już będzie miał na stanie. W/wym wskazówki odtrzymałem od Mariusza. Ja złożyłem zamówienie jakieś 2-3 tygodnie temu, gdyż czekam cierpliwie na Collinite.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Września 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Września 2010 Pepper, Robisz tak jak pisze login, Ale problem już z głowy ponieważ zrobiłem szampon dostępny. login, Kurcze ciągle czekamy woski powinny być u nas w zeszły piątek ale jest jakiś problem z cłem i hurtownia jeszcze czeka na oclenie towaru ale to już kwestia dzisiaj , może jutro Pozdrawiam
micha-ł Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2010 Kiedy będzie dostępny Natty's (najlepiej Red) ? Wiem że ktoś już pytał o ten wosk, ale konkretnej odpowiedzi nie było. Aha, oczekuję odpowiedzi typu: to już kwestia dzisiaj , może jutro
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Września 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Września 2010 micha-ł, Pocieszę cię, sami się zdziwiliśmy ale naprawdę nattys RED jak i Blue to kwestia dnia albo dni liczymy na piątek albo zaraz po niedzieli Miał być dopiero za miesiąc a okaże się że Poorboys będzie szybciej niż collinite Pozdr.
Bartek1985 Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2010 Meguiar's Tire Dressing Applicator Pad czy jest on dostępny ten aplikator w waszym sklepie jezeli tak prosze o podanie ceny
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Września 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Września 2010 Bartek1985, niestety nie ma takiego od dłuższego czasu w hurtowni ale aplikator chemical guys ten w plastiku jest identyczny tylko nie ma pokrywki. Pozdr.
sq8shq Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 a czy razem z naty's red spodziewany jest w przesylce rowniez BH? Przyznaje sie ze czekam z calym zamowieniem wlasnie na ten jeden produkt
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Września 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 sq8shq,
Dareks Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Collinite 476 kiedy bedzie dostepny?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Września 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Dareks, Ciągle czekamy miał juz dawno być u nas a nadal nie ma w hurtowni, a już podobno oclony [ Dodano: 23 Wrzesień 2010, 22:00 ] Dojechało kilka braków z DODO: Blue velvet Purple haze
Bartek1985 Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 POORBOY'S WORLD NATURAL LOOK MATOWY EFEKT kiedy można się spodziewać w sklepie tego produktu ? Meguia's Wheel Brightener jest możliwoś dostaniea tego srodka w mniejszej ilośći niż te co są oferowane na stronie Meguiars'a ? jak tak prosze o podanie w jakich jest pojemnościach i cenę
Rekomendowane odpowiedzi