Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamówienie dotarło wczoraj :) wielkie dzięki, uwielbiam u was zakupy robić xD

[ Dodano: 28 Luty 2014, 11:17 ]

a i dziękuje za gratisy oczywiście i od kolegi z którym robiłem zamówienie również dziękuje :)

Opublikowano

Już ente zamówienie u Mariusza, profesjonalne podejście do tematu. Paczka w ustalonym terminie pod domem, zawartość cała i zdrowa bezpiecznie spakowana. Zamówienie spakowane, gratisy dodane. Czego chcieć więcej? POLECAM :good::good::good: A od jutra jazdaaaa :ad:

Opublikowano

paczka dotarła wszystko chyba ok tylko z tego co zauważyłem glinka nie ta :o ogólnie pierwsze większe zakupy i zdecydowanie pozytywnie ;) gratisy oczywiście dotarły, za które dziękuję :mrgreen:

• Partner forum
Opublikowano

Dziękuje wszystkim za zamówienia i opinie :)

Lybex, Niestety nie będzie już wersji 1L

korszakkk, :oops: błąd po naszej stronie, napisz PW czy wysyłać drugą czy ma zostać ?

Opublikowano

Cześć Mariusz kolejne do realizacji 14017 czekam na maila z ceną końcową. Cena wysyłki tak jak pisaliśmy PW . Proszę o forumową naklejkę. Dzięki .

• Partner forum
Opublikowano

Lybex, To są te same piany, zawsze mamy aktualne produkty z aktualnych produkcji, ze zdjęciami różnie nie zawsze jest czas żeby zaktualizować jak zmienia się etykieta :oops:

maluch, juz jest ;)

Dziękuje za kolejne zamówienia

• Partner forum
Opublikowano

Amadivip, Przepraszam za opóźnienie ale czekałem na jeden produkt, paczka jutro wyjeżdża

Vaxh, Przy następnej dostawie powinna być ale to za jakieś 2-3 tygodnie

Dziękuje za zamówienia i opinie