@tomek@ Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Również potwierdzam powyższe opinie wszystko szybko sprawnie i bez problemowo załatwione.Dzięki wielkie za rabacik i gratisy
markn Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Również dziękuję za przyznany rabat i liczne gratisy. Zamówienie zrealizowane ekspresowo i bezproblemowo. Pozdrawiam i już się zastanawiam co by mi się jeszcze przydało
Camel- Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 No i do mnie paczka doszła z tym z czym miała. Nawet nie sadziłem, że poczta tak szybko działa Niestety dopiero dzisiaj odebrana z powodu pracy...
erty0203 Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Paczka doszła rabacik i gratisy są pozdrawiam, a żonka sie smiała ze do piątku nie da rady
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 10 Września 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 matgym, Z wygląd bardzo zbliżony do 3M gąbka amortyzująca mniej więcej taka jak w 3M tylko trochę niższa więc wydaje się lekko twardsza. Xeper, Dziękuje bardzo. @tomek@, markn, Camel-, erty0203, Od jutro kilka : Greatest Product : Wolfgang, Brillant, i pytany wcześniej Chemical Guys Wet Mirror Finish Ultra Slick Non-Stick Gloss Magnifier Pozdrawiam
kl Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2010 Mariusz - Wielkie Dzięki! Panie i Panowie, dość często zdarza mi się kupować przez Internet, ale takiego poziomu obsługi, jak w ShowCarShine nie spotykam na co dzień! Czapki z głów - pełen profesjonalizm, jakość i terminowość! O rabatach, gratisach i bonusach, nawet nie wspomnę - futrzana rękawica świetnie się sprawdza!!! Jeszcze raz wielkie dzięki - niebawem odezwę się w sprawie następnej paczki
matgym Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2010 CAR CRAZY a tak generalizując to warto się szarpać na 3M? Obecnie pracuje na BP z Castoramy za parę złociszy wiec pewnie odczuje skok jakościowy przesiadając sie na FLEXIPAD'a?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 11 Września 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 11 Września 2010 matgym, wszystko zależy od tego jakie ma tworzywo amortyzujące ten backing plate z Castoramy, jeżeli jest twarde to przesiadając się na Flexipad będzie łatwiej prowadzić maszynę szczególnie na padach cutting, przy padach finishing nie będzie zbytniej różnicy. Przy BP 3M jest jeszcze bardziej miękko. kl,Dziękujemy bardzo. Napisz coś więcej o rękawicy, używałeś wcześniej z mikrofibry? Czy nie masz porównania ? Zauważyłeś tak jak My że dużo łatwiej wypłukać brud niż z mikrofibrowych? Dla nas jedyny minus to że skóra dłużej schnie niż mikrofibra
tomay Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2010 polecam interesy z Mariuszem, pełna profeska szybka i bezbolesna akcja towar elegancki i co najważniejsze w dobrych pieniądzach
Gość Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Mariusz pytanie za 100 Punktów Koszty wysyłki paczki do NL Da rade
Rubio Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Mariusz dla mnie rękawica RACEGLAZE MERINO WASH MITT miażdży pod każdym względem
Gość Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Mariusz dla mnie rękawica RACEGLAZE MERINO WASH MITT miażdży pod każdym względem To może cytat z SCS jest prawdziwy Rolls Royce wśród rękawic !!! I następna sprawa czy ściągacz w tej rękawicy jest ciaśniejszy do tego w MEGUIARS MICROFIBER WASH MITT. Rubio masz jakieś porównanie. Pozdrawiam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 12 Września 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Łukasz-no1, Wysyłka do NL nie ma problemu, dam ci znać jak dowiem się koszty wysyłki. Co do ściągacza RG to jest na pewno mocniejszy niż w Meguiars i ogólnie rękawica jest mniejsza chociaż jak jest mocno zmoczona to lekko się rozciąga. Ale jak dla mnie mycie wełną jest bez porównania w stosunku do mikrofibry, ta delikatność i poślizg Jedynie nie polecam dla osób którzy przyzwyczaili się do mycia więcej niż jednego elementy przy jednym namoczeniu rękawicy, wełnę na pewno trzeba częściej namaczać bo nie ma w sobie gąbki więc nie ma w co chłonąć dodatkowy roztwór szamponu. Pozdr.tomay,
Administrator Evo Opublikowano 12 Września 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Mi w wełnach nie podobało się uciążliwie suszenie.
pLaYmAn Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Niestety suszenie jest faktycznie uciążliwe, jednak samo mycie stało się jeszcze większą przyjemnością :-)
Rubio Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Co do ściągacza to się nie wypowiem ponieważ ja jej nie zakładam...po prostu myję połowę elementu jedną stroną a potem resztę drugą miękkość i poślizg jest nieziemski
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 12 Września 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Evo, Dokładnie, latem będzie to mały problem ale jesień zima jest to minus, trzeba mieć jakiś ciepły grzejnik pod bokiem
Wesol Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 CAR CRAZY, Próbki szamponów dalej dajecie do zamówień ? , a i mam pytanie jak sobie zamówię coś powyżej 250zł to są te PW SSR , i z Megsa baniak i jest możliwość wyboru gratisa czy wy dajecie takie jakie chcecie , bo raczej wolałbym ten z Megsa baniak bo SSR akurat mam w koszyku ;D
matgym Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 CAR CRAZY dziekuje za obdarzone zaufanie Paczuszka dotarla i jestem mega zaskoczony ognistym gratisem! Mam nadzieje ze kaska odemnie juz doszla? Pozdrawiam!
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 14 Września 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Wesol, Teraz jest promocja na szczotkę gratis ale jeżeli chcesz skorzystać z jakiejś poprzedniej promocji to wszystko to kwestia dogadania napisz PW. matgym,
proximo Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Paczka wczoraj doszła. Dziękuje za profesjonalną usługe rabat i gratis! Pełne zadowolenie.
Wesol Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 CAR CRAZY, Zgadamy się potem jak będę zamawiał , bo na razie mam zrobiony zestawik
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 15 Września 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Wesol, OK , Pozdrawiam proximo, Dziękuje i miłej
Maru 123 Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 polecam kolejny raz bezproblemowe zakupy jak zwykle
patol Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 Moje pierwsze zakupy i na pewno nieostatnie. Błyskawiczna wysyłka, dobry kontakt, przydatne gratisy i rabacik (generalnie czuję się jakbym komentarz do aukcji z allegro wystawiał ).
Rekomendowane odpowiedzi