Mateusz.mg Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 Trochę z opoźnieniem, ale dziękuje za zamówiennie
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 marker, mirekp, Sprawdzę jak wygląda sytuacja Mateusz.mg,
mirekp Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 To ja zaczekam, bo jak będzie do dorzucisz do mojego zamówienia.
KoKoS89 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Zamówienie: #013776 Pozdrawiam i czekam na maila
minime Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Czolem , kiedy pojawi sie tester Finish Kare 2685 Pink Wax lub FINISH KARE 1000P HI TEMP PASTE WAX pozdrawiam Michal
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 KoKoS89, minime, Powinie być na koniec tego tyg lub początek przyszłego
Arni Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Czy w ciąglu ostatnich 2 miesięcy zmieniło się coś w temacie pianownicy Epoca? Będzie jakaś dostawa?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Arni, w sumie ciągle była dostępna do zeszłego tygodnia gdzie wysłałem ostatnią, teraz dostawa pod koniec tego tygodnia ewentualnie zaraz po weekendzie w poniedziałek
Mask Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Paczka dziś dotarła, dzięki za skromne gratisy, ogólnie chyba wszystko gra, ale mam kilka pytań: Żółta gąbka z 3M (3M - 50488 POLISHING PAD ŻÓŁTA- PAD POLERSKI POLERUJĄCY) to pad średniej twardości?! Jest bardziej miękki niż gąbki finiszowe od Flexi i LC. Nazwa sugerowała, że to Polishing, a nie Finishing, więc chyba dobrze zamówiłem? Twardą mam z WWL, finiszową z LC Pady Hydro-tech od Lake Country też dziwne wrażenie sprawiają - niewielka jest między nimi różnica w twardości, aż mam wątpliwości i będę musiał chyba sobie na nich napisać, który jest który, bo wariactwo kolorów od różnych producentów mnie poraża
Fancivi Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Mariuszu drogi urodziny juz ente sklepu, a tradycyjnego corocznego konkursu nie widac A wiosna za oknem czas sie uzzzzbroic
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Mask - żółta 3M faktycznie jak na gąbkę polishing jest najbardziej miękka w całej ofercie - LC podobnie jak FP "na sucho" nie ma wielkich różnic ale podczas pracy zaczyna wychodzić która to cutting a która finishing grabek246, wczoraj wysłali więc dzisija powinny być uzupełnione stany u nas w sklepie. Fancivi, Będzie będzie Zauważyłem że od jakiegoś czasu połowa sklepów zaczęła świętować urodziny w lutym W tym wypadku żbey nie było przepychu delikatnie przesunąłem termin względem poprzednich lat Dzisiaj ewentualnie jutro pojawi się info odnośnie corocznego konkursu, muszę tylko przeanalizować co ma być w nagrodach
maj0nez Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam jestem w trakcie składania zamawiania i brak jest RISE AND SHINE BIG APPLE SHAMPOO co można zamiast tego ??
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 maj0nez, z budżetowych sprawdzonych szamponów masz Shiny garage, 4nano ultra violet.
Mask Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Mask - żółta 3M faktycznie jak na gąbkę polishing jest najbardziej miękka w całej ofercie - LC podobnie jak FP "na sucho" nie ma wielkich różnic ale podczas pracy zaczyna wychodzić która to cutting a która finishing Czyli wszystko jest w porządku i nie przejmować się, że ta 3M jest taka miękka w dotyku, robotę swoją zrobi?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Mask, Będzie ok, nie zmienia to fakty że każda kombinacja jest inna i daje inne efekty ale trochę praktyki i zorientujesz się jaką kombinacją najlepiej ci się pracuje 4NANO i pianownice EPOCA dotarły
Jacoo Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Witam Proszę o naliczenie rabatu dla zamówienia: #013814 ... ooo jak szybko już wpłacam i już powinieneś mieć kase na koncie Jeśli była by taka możliwość to prosiłbym o wysyłkę jeszcze dziś
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Jacoo, Dzisiaj jedzie
KoKoS89 Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Paczka doszła, dzięki za gratis
Mask Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Mask, Będzie ok, nie zmienia to fakty że każda kombinacja jest inna i daje inne efekty ale trochę praktyki i zorientujesz się jaką kombinacją najlepiej ci się pracuje No to git Dlatego też kupiłem pady różnych typów i producentów, żeby sprawdzić co mi lepiej będzie pasowało
piesu102 Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Witam, Proszę o naliczenie rabatu dla zamówienia: #13820 wyraziłem również chęć otrzymania wlepki forumowej 3D
jeffik Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Stronka coś nie działa. Możecie sprawdzić co się stało?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 jeffik, Już powinno być ok . piesu102, Dziękuje za wszystkie zamówienia i opinie
Jacoo Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2014 Mariusz nie wiem czym to jechało, ale dziś kolo południa już przesyłka była u mnie! 24h od momentu kliknięcia w sklepie, do momentu odebrania paczki #013814 Wielkie dzięki ale cholera znowu zapomniałem poprosić o forumową wlepę Do następnego!
ludwik93 Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2014 Witam proszę o naliczenie rabatu dla zamówienia #013839 i prosiłbym w miarę możliwości o jakiś gratisik ( pierwsze zakupy u was ) pozdrawiam !!
Rekomendowane odpowiedzi