poncho Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 011398 już w domku dzięki za gratisy i do następnego.
andrew9 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Przesłałem właśnie zamówienie nr 11453. Wpłacę pieniądze, jak tylko otrzymam wyliczenie ostatecznej kwoty (z rabatem). Mogę również podać (jako, że wybrałem opcję e-przesyłki) nr UP - UP Wrocław 36. Chciałem także zapytać, czy w ofercie są jakieś aplikatory do rozcieńczania i używania APC? Pozdrawiam, ----- Chciałbym jeszcze dodać do zamówienia szampon: DURAGLOSS CAR WASH CONCENTRATE 901
kamilgt Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 andrew9, Pisz takie rzeczy w komentarzu do zamówienia, albo wysyłaj na email, a najlepiej zadzwoń, bo przy takiej ilości zamówień paczki pakuje się jak najszybciej, żeby zdążyć przed przyjazdem kuriera, przed wybraniem paczek z paczkomatu i na pocztę.. Mariusz nie zawsze zagląda do tego tematu i może się zdarzyć tak, że będzie musiał rozpakować Twoją paczkę i dorzucić do niej ten szampon...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Dziękuje za zamówienia , maile u was kamilgt, Dziękuje za wsparcie i słuszną uwagę dla andrew9, andrew9, Dokładnie jest tak jak napisał kamilgt, , akurat dzisija zajrzałem w miarę wcześnie więc wszystko jest dodane i wysłałem drugi mail z wyliczeniem kwoty Chciałem także zapytać, czy w ofercie są jakieś aplikatory do rozcieńczania i używania APC?[/quote] tego nie do końca rozumiem : co rozumiesz przez aplikatory do APC: butelki z atomizerem , pojemniki z podziałką do rozcieńćzenia czy jeszcze coś innego ?
Ceres Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Zamówienie 11420 dotarło Dzięki za gratisy. Do następnego.
kubik Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Dzięki Mariusz za szybkie ogarnięcie tematu,ruszyłem od razu do roboty i nie zdążyłem podziękować
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Dziękuje za zamówienia i opinie kubik, Oby służyła lepiej niż ta kolegi
kubik Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Oby No lekko nie ma o 12 przyszła,a od 15 już szumiała,do... przed chwilą
tango Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Zamowienie #011473 zlozone. Prosze o potwierdzenie co do kwoty (wliczajac naklejke). Dziekuje
martek Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 11450 w poludnie juz w domciu - to musi byc tajny uklad z poczta . Zapakowane tak, ze przestraszylam sie, ze to nie moje zamowienie - gabek ktore wykorzystam jako aplikatory do opon starczy mi chyba do konca zycia. Jak zwykle obsluga na najwyzszym poziomie
hosee87 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Dziękuję za paczkę i gratisy. Jutro pogodnie więc działam od rana Pozdrowienia i do następnego..
manio49 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2013 Heja, kiedy będziecie mieli te swoje BP ?
Burger Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2013 uwielbiam robić zakupy u tego gościa. dzięki i pozdrawiam serdecznie. : )
andrew9 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2013 andrew9, Pisz takie rzeczy w komentarzu do zamówienia, albo wysyłaj na email, a najlepiej zadzwoń, bo przy takiej ilości zamówień paczki pakuje się jak najszybciej, żeby zdążyć przed przyjazdem kuriera, przed wybraniem paczek z paczkomatu i na pocztę.. Mariusz nie zawsze zagląda do tego tematu i może się zdarzyć tak, że będzie musiał rozpakować Twoją paczkę i dorzucić do niej ten szampon... Zapamiętam (w komentarzu już nie mogłem, bo to było po złożeniu zamówienia (inaczej sam bym dodał) - poza tym nie spodziewałbym się, że ktoś wyślę paczkę zanim pieniądze wpłyną na konto, a ja czekałem na potwierdzenie kwoty, więc jedynie mogła być moja strata jeśli chodzi o czas) andrew9, Dokładnie jest tak jak napisał kamilgt, , akurat dzisija zajrzałem w miarę wcześnie więc wszystko jest dodane i wysłałem drugi mail z wyliczeniem kwoty Sorry za ewentualny problem. Następnym razem, gdyby była taka sprawa, to zadzwonię. tego nie do końca rozumiem : co rozumiesz przez aplikatory do APC: butelki z atomizerem , pojemniki z podziałką do rozcieńćzenia czy jeszcze coś innego ? W sumie to myślałem o jakiś właśnie pojemnikach do rozcieńczania z podziałką. Wyczytałem na forum, że kilka osób miało problem w zwykłych butelkach z jakimś osadem (prawdopodobnie oddziaływanie na obudowę lub wężyk) i chciałem tego uniknąć (ale na razie kupiłem zwykły zraszacz i nie było problemu)
bronson66 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2013 Witam! zamówienie 11483 złożone. Proszę o naliczenie rabatu. pozdrawiam Mariusz
przemek882 Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Witam, posiadasz jakieś próbki past do chromu?
niedzia1990 Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Witam, Właśnie dokonałem zamówienia numer zamówienia 11498, jednak zapomniałem o rabacie 5% i przelałem kwotę wyliczoną przez system. Czy mogę liczyć na jakieś gratisy?? NP. CALIFORNIA SCENTS?? No i oczywiście na jakiś bonusik związany z urlopem. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Wasz sklep jest najlepszy
kslek Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Witam Właśnie złożyłem zamówienie numer 11504 i prosiłbym o naliczenie rabatu, dzięki i pozdrawiam.
Swoop Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 z tego co wiem, to: UWAGA: Przerwa urlopowa: od 29.07 do 2.08.2013 przesyłki nie będą realizowane. Przepraszamy za utrudnienia.
Ace Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 Zamówienie nr. 11516 złożone I kolejny raz zapomniałem napisać hasła rabatowego ;/ Ale myślę że uwzględnicie to bo napisałem również meila do was:P I tak jak zazwyczaj zamiast rabatu chętnie przygarnę jakieś ciekawe próbki czy coś takiego
tilf Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Kiedy w ofercie pojawi się GTechniq G1&G4?
xluki Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Poproszę o rabacik na zamówienie nr 11550 i jakis gratisik
Rekomendowane odpowiedzi