Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przesłałem właśnie zamówienie nr 11453. Wpłacę pieniądze, jak tylko otrzymam wyliczenie ostatecznej kwoty (z rabatem).

Mogę również podać (jako, że wybrałem opcję e-przesyłki) nr UP - UP Wrocław 36.

Chciałem także zapytać, czy w ofercie są jakieś aplikatory do rozcieńczania i używania APC?

Pozdrawiam,

-----

Chciałbym jeszcze dodać do zamówienia szampon:

DURAGLOSS CAR WASH CONCENTRATE 901

Opublikowano

andrew9, Pisz takie rzeczy w komentarzu do zamówienia, albo wysyłaj na email, a najlepiej zadzwoń, bo przy takiej ilości zamówień paczki pakuje się jak najszybciej, żeby zdążyć przed przyjazdem kuriera, przed wybraniem paczek z paczkomatu i na pocztę.. Mariusz nie zawsze zagląda do tego tematu i może się zdarzyć tak, że będzie musiał rozpakować Twoją paczkę i dorzucić do niej ten szampon...

• Partner forum
Opublikowano

Dziękuje za zamówienia , maile u was

kamilgt, Dziękuje za wsparcie i słuszną uwagę dla andrew9, 8-)

andrew9, Dokładnie jest tak jak napisał kamilgt, , akurat dzisija zajrzałem w miarę wcześnie więc wszystko jest dodane i wysłałem drugi mail z wyliczeniem kwoty ;)

Chciałem także zapytać, czy w ofercie są jakieś aplikatory do rozcieńczania i używania APC?[/

quote]

tego nie do końca rozumiem : co rozumiesz przez aplikatory do APC: butelki z atomizerem , pojemniki z podziałką do rozcieńćzenia czy jeszcze coś innego ? :o

Opublikowano

Dzięki Mariusz za szybkie ogarnięcie tematu,ruszyłem od razu do roboty i nie zdążyłem podziękować ;)

Opublikowano

11450 w poludnie juz w domciu - to musi byc tajny uklad z poczta :idea:;).

Zapakowane tak, ze przestraszylam sie, ze to nie moje zamowienie - gabek ktore wykorzystam jako aplikatory do opon starczy mi chyba do konca zycia. Jak zwykle obsluga na najwyzszym poziomie :good:

Opublikowano
andrew9, Pisz takie rzeczy w komentarzu do zamówienia, albo wysyłaj na email, a najlepiej zadzwoń, bo przy takiej ilości zamówień paczki pakuje się jak najszybciej, żeby zdążyć przed przyjazdem kuriera, przed wybraniem paczek z paczkomatu i na pocztę.. Mariusz nie zawsze zagląda do tego tematu i może się zdarzyć tak, że będzie musiał rozpakować Twoją paczkę i dorzucić do niej ten szampon...

Zapamiętam ;)

(w komentarzu już nie mogłem, bo to było po złożeniu zamówienia (inaczej sam bym dodał) - poza tym nie spodziewałbym się, że ktoś wyślę paczkę zanim pieniądze wpłyną na konto, a ja czekałem na potwierdzenie kwoty, więc jedynie mogła być moja strata jeśli chodzi o czas)

andrew9, Dokładnie jest tak jak napisał kamilgt, , akurat dzisija zajrzałem w miarę wcześnie więc wszystko jest dodane i wysłałem drugi mail z wyliczeniem kwoty ;)

Sorry za ewentualny problem. Następnym razem, gdyby była taka sprawa, to zadzwonię.

tego nie do końca rozumiem : co rozumiesz przez aplikatory do APC: butelki z atomizerem , pojemniki z podziałką do rozcieńćzenia czy jeszcze coś innego ? :o

W sumie to myślałem o jakiś właśnie pojemnikach do rozcieńczania z podziałką. Wyczytałem na forum, że kilka osób miało problem w zwykłych butelkach z jakimś osadem (prawdopodobnie oddziaływanie na obudowę lub wężyk) i chciałem tego uniknąć (ale na razie kupiłem zwykły zraszacz i nie było problemu)

Opublikowano

Witam,

Właśnie dokonałem zamówienia numer zamówienia 11498,

jednak zapomniałem o rabacie 5% i przelałem kwotę wyliczoną przez system.

Czy mogę liczyć na jakieś gratisy?? NP. CALIFORNIA SCENTS?? No i oczywiście na jakiś bonusik związany z urlopem. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Wasz sklep jest najlepszy :D

Opublikowano

Witam

Właśnie złożyłem zamówienie numer 11504 i prosiłbym o naliczenie rabatu,

dzięki i pozdrawiam.

Opublikowano

z tego co wiem, to:

UWAGA:

Przerwa urlopowa:

od 29.07 do 2.08.2013 przesyłki nie będą realizowane.

Przepraszamy za utrudnienia.

Opublikowano

Zamówienie nr. 11516 złożone :D I kolejny raz zapomniałem napisać hasła rabatowego ;/ Ale myślę że uwzględnicie to bo napisałem również meila do was:P I tak jak zazwyczaj zamiast rabatu chętnie przygarnę jakieś ciekawe próbki czy coś takiego :P