Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 matgym, Jeżeli potrzebujesz 1 litrowych to napisz PW i bez problemu mogą być po weekendzie
lakikwap Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 CAR CRAZY, dzięki za wszystkie porady, paczka dotarła. Dzięki za gratisy! Polecam szczerze Wszystkim. ps. dawajcie kurierom nr. do klientów bo sie skarżą
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 lakikwap, Witam dziękuje za info że wszystko ok , a co do nr to wpisujemy ale nie każdy klient podaje nr telefonu w swoich danych
lakikwap Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 ja podałem na 100% a niemiał ii co dziwne chciał żebym mu podał, jakby co kiedyś to będzie mu łatwiej
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 lakikwap, Widocznie nie wpisali w liście przewozowym, ale jego prośba do ciebie o podanie nr to Może po prostu Ciebie polubił Pozdrawiam
lakikwap Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 heheh CAR CRAZY, wiesz w pewnej chwili sie dziwnie zastanowiłem.. hehe.
rocket Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 witam, otrzymałem zamówienie co prawda w ratach (ale uprzedzono), ale ok wszystko i rekompensata zadowalająca. pzdr.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 rocket,
wgi Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 do mnie również wszystko dotarło - wielkie dzięki
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 wgi, Dzięki wielkie Kilka nowych akcesorii i kosmetyków z Chemical Guys oraz RaceGlaze
lipa Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Lusso już u mnie, poczta kolejny raz pozytywnie zaskakuje , dziś zamawiam jutro mam, szok
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 lipa, Oczywiście czekam na relacje z aplikacji i własne odczucia na temat lusso jak nie w tym temacie to napisz PW Dziękuje i pozdrawiam [ Dodano: 27 Sierpień 2010, 22:05 ] Witam Ze względu na to że u nas cały czas pada udało mi się uchwycić ładne kropelki utworzone dzięki RaceGlaze55, przed deszczem samochód miał na sobie sporo kurzu. Oto kilka fotek miłego oglądania: i jak ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Jest to tygodniowy wosk zobaczymy jak będzie wyglądał po miesiącu ale jeżeli taki efekt będzie się trzymał 1,5 miesiąca to jestem ZA
mutra Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 kiedy można się spodziewać coli 476 i testera PB BH?
lakikwap Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 pytanko. w sklepie jest glinka BILT HAMBER BULK; REGULAR i BULK REGULAR, która to jest wersja soft? i czym sie różni soft od tej "niesoft"
kuflik Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Bulk- glinka w nieoryginalnym opakowaniu. Regular to glinka dużo twardsza, używam tylko w na prawdę ciężkich przypadkach i czasem na felgach. Kupuj SOFT, zbiera co ma zbierać i przyjemniej się nim pracuje, regular jest strasznie twardy;/
lakikwap Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 kurde to już wiem dlaczego ta moja jest taka twarda, kupiłem regular..
_Shadow Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 car crazy dało by rade uaktualnic strone zeby na wszystkich produktach byly podawane pojemnosci/wagi ?? czasami sorawdzam na zagranicznych serwisach jakie sa pojemnosci ale nie chciał bym sie zdziwic ze przyjdzie co innego
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 lakikwap Dokładnie tak jak ci odpisał Maciej. _Shadow, Ok, postaramy się to systematycznie zmienić braki ale i tak ciągle staraliśmy się robić jeżeli w opisie nie ma pojemności to jest przy nazwie produkty, będziemy nad tym pracować Dzięki za info. Kolejne Info: Dojechało DODO JUICE: - Lime Prime - Born To be ...... - Kilka Samplerów Wosków (w trakcie wstawiania do sklepu)
Marcin Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 CAR CRAZY, jak tam maja się sprawy z 476 ? cos slychac ?
wirus_kamil Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ja też jestem bardzo zadowolony Rewelacyjna obsługa, cierpliwość masz niezłą :-) Niebawem kolejną porcję zamówię
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Marcin, Nadal w drodze ale jedno jest pewne będzie szybciej niż black hole takie dostałem info . wirus_kamil,
Rekomendowane odpowiedzi