Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja paczka #008950 też dzisiaj dotarła, aż byłem mile zaskoczony, prawdziwy ekspres :D

Podziękowania za gratisy ;)

Pozdrawiam i do następnego 8-)

Opublikowano

CAR CRAZY, czy w najbliższym czasie mogę spodziewać się zestawu do detali Chemical guys 2 szczotki? Kiedy pojawi się Mothers billet?

Opublikowano

zapomniałem napisać. Kosmetyki zamówione wieczorem w niedzielę, a były u mnie już we wtorek. Wszystko super! polecam!

• Partner forum
Opublikowano

bati, Niestety testerów długo nie ma w hurtowni , a kiedy będą to :dontknow:

Marcin89, Zestawu z dwóch szczotek nie zamawiam bo ta "dmuchawka" do niczego się nie nadaje dlatego jest dostępny tylko ten podwójny pędzelek.

nitos, dopiero w marcu

cimals, :good:

Opublikowano

zamówienie 8978 złożone :song:

prośba o wyliczenie rabatu, bo mam w zamówieniu kilka rzeczy z marką ShowCarShine'a :)

Mariuszu, tam już napisałem w komentarzu, ale powtórzę się tutaj też jak coś: dolicz za te naklejki (1+3 od wewnątrz i dwie wypukłe)

Opublikowano

Mariuszu, wiosenne zbrojenia - 8983

Proszę o rabacik i sorki za brak notki w komentarzu zapomniałem się w tym całym klikaniu dodaj dadaj i jeszcze to i to :P

• Partner forum
Opublikowano

Dziękuje za wszystkie zamówienia, maile na pewno już u was ;)

Rękawica Dodo hmm pewnie tak chociaż trochę nie chętnie bo mimo całego WOW jest trochę za duża i nie do końca wygodna :o

• Partner forum
Opublikowano

KaczorRK, DemptD, Dziękuje :good:

DemptD, Faktycznie jest jakiś błąd bo klienci nie dostają potwierdzeń , już to zgłosiłem mam nadzieje że wróci do normy.

Opublikowano

Witam Panie Mariuszu

Zamówienie #8958 bezpiecznie wylądowało :) dziękuję za kolejne udane zakupy i jak zwykle miłe niespodzianki :good:

Pozdrawiam

Piotrek

Opublikowano

Zamówienie 9006 złożone, czekam na info o kwocie na przelew. Zapomniałem dopisać w zamówieniu o naklejce jednej 3D i klasycznej :) Pozdrawiam

Opublikowano

Ja mam problem z zalogowaniem się... a jak wpiszę przypomnienie hasła to wychodzi błąd.