Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Następne moje zamówienie, tym razem poprzez sklep a nie Allegro :)

Nr 8732

Czekam na informacje :)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam!

Chciałem sie tak skromnie zapytac czy 5% rabatu dalej funkcjonuje, bo nie ukrywam, ze do Panstwa sklepu dotarłem przez forum.kosmetyki.aut :oops:

Opublikowano

Odp za Mariusza ;D Rabat aktywny dalej

Rabat:

5% na większość asortymentu

Rabat NIE jest naliczany na:

- produkty Gtechniq

- Gloria Foamy Clean 100

Hasło rabatowe to Kosmetykaaut.pl

Opublikowano
karambol, cały czas jest na stanie, juz poprawiłem w sklepie

osz kurde... to bym zamówił... dobra to jeszcze Cie będę atakował za jakiś czas :good:

Opublikowano

Paczuszka odebrana :-] szybka wysyłka Mariusza ale okazało się, że ktoś na poczcie nie dopełnił swoich obowiązków :zly: Nie powiadomili mnie, że paczka czekała na drugi dzień po wysyłce CAR CRAZY i od wczoraj musiałem wydzwaniać za swoim...

Mariusz dzięki za gratiski :good: do następnej paczki ;)

• Partner forum
Opublikowano

Tomek WRO, Poczta coraz częściej dowozi paczkę w ciągu 24h, ale bardzo często jest brak awiza lub sms-a :/ Najważniejsze że paczka już u ciebie :good:

• Partner forum
Opublikowano

zientos40, Będzie, będzie, produkt bardzo NIE popularny wśród klientów marketów itp. ze względu na cenę i stan w hurtowni był minimalny, czekamy na uzupełnienie braków ;)

Opublikowano
Mariusz napisz też do Sonaxa o Polymer Netshield, wkrótce ma się pojawić wersja do normalnej dystrybucji, z mikrofibrą i gąbką ;)

+1 :)