Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o naliczenie rabatu na meila, numer zamówienia 8692. Po wpisaniu w okienku hasła rabatowego nic się nie działo.

• Partner forum
Opublikowano

Pan Miyagi, Lake Country dużo twardsza, tooth coś w stylu twardej szczoteczki do zębów, lake country jak twarda szczotka do dłoni/paznokci :o

Gajek, wysłane , wszystko wpisałeś w komentarzu tak jak trzeba :good:

Opublikowano

Paczka dotarła cała. Jestem mile zaskoczony, że paczka dzisiaj dotarła, ponieważ dopiero wczoraj wysłałem kasę po południu a dzisiaj paczka jest u mnie.

• Partner forum
Opublikowano

Dziękuje za zamówienia i opinie.

Gilotyn@, Tyromania czeka na wstawienie do sklepu, supernatural kto wie :o być może, ale to bliżej wiosny.

Opublikowano

Witam

Miałbym kilka rzeczy do kupienia u Ciebie w sklepie lecz nie masz na stanie Presta Sudzz Car Wash- kiedy spodziewasz się dostawy?

Opublikowano

Poszło zamówienie 8719, zapłacone zapomniałem zaczekać na zniżkę myślałem, że z automatu poszło 8-) trudno :):ad:

Opublikowano

Serdecznie polecam zakupy u kolegi Mariusza. Przytrafiła mu się mała pomyłka w zamówieniu co oczywiście każdemu może się zdażyć. Reakcja na problem była błyskawiczna. W dodatku w ramach przeprosin dostałem fajny prezent 8-)

Opublikowano

Zamówienie #008729 złożone, czekam na PW i robię wpłatę :)

P.S. Dzisiaj kilka razy był problem z Waszą stroną ;)

P.S. 2 Będzie gratisik w moim zamówieniu? :-]