Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

• Partner forum
Opublikowano

Stefan-16, Witam, ostatnio była dostawa z MM i jeżeli nie ma jej teraz dostępnej to znaczy że nie było w hurtowni i będzie dopiero bliżej wiosny :/

Opublikowano
CAR CRAZY można u Ciebie brać sobie kosmetyki bez VAT, na firmę?

Jak w każdym innym sklepie...

Opublikowano

kubik, niby tak, tylko po dodaniu do koszyka danego produktu i tak pokazuje mi normalną cenę do zapłaty.

Opublikowano
kubik, niby tak, tylko po dodaniu do koszyka danego produktu i tak pokazuje mi normalną cenę do zapłaty.

To masz sklepy w którym płacisz netto na wstępie? :o

Opublikowano

kubik, przykładowo u jednego z partnerów po dodaniu produktu do koszyka pokazuje cenę netto oraz brutto, więc poczekam na odpowiedź Mariusza jak to u Niego się odbywa :)

Opublikowano

A no chyba, że tak :) W takim razie mam jeszcze jedno pytanie, kiedy znowu pojawi się Finesse od Nielsena?

• Partner forum
Opublikowano
CAR CRAZY można u Ciebie brać sobie kosmetyki bez VAT, na firmę?

Faktury oczywiście wystawiam :) ale..

bez Vat to nie kupisz, Vat musisz zapłacić i najwyżej później sobie odliczysz.

Chyba że masz firmę w innym kraju UE i masz zarejestrowany Unijny numer Vat to mogę Ci sprzedać po cenie netto, a w każdym innym przypadku wystawiając fakturę musze naliczyć Vat i ty go płacisz a później sobie odliczasz.

Wszystkie ceny w sklepie są cenami Brutto!!! (mimo że w niektórych pozycjach wyświetla się jako Netto, nie brać tego do głowy , wszystkie są Brutto) ;)

[ Dodano: 14 Grudzień 2012, 10:32 ]

A no chyba, że tak :) W takim razie mam jeszcze jedno pytanie, kiedy znowu pojawi się Finesse od Nielsena?

Jedna sztuka 500ml jest , więcej będzie po niedzieli.

Opublikowano

CAR CRAZY, jak byś mógł to zostaw mi tą jedną sztukę, dzisiaj koło 20 "złożę zamówienie ;) a na tych fakturach to się nie znam, pierwszy raz mam do czynienia z czymś takim, po dokonaniu zamówienia mam napisać na pw wszystkie dane do wystawienia faktury?

• Partner forum
Opublikowano

darkii, W sklepie w swoim koncie masz miejsce na dane do Faktury, ewentualnie w miejscu na komentarz wpisz na jakie dane ma być Fv.

Opublikowano

paka dotarła, dzięki wielkie za cukierasa :). Niestety pojemnik pękł po drodze, ale to wezmę jeszcze jeden następnym razem :)

Opublikowano

Mariuszu, dziękuję za niespodziewaną zupełnie paczkę z jakże miłym upominkiem pod te Święta :good::good::good:

wypiję też Twoje zdrowie :)

• Partner forum
Opublikowano

bTk^, Niestety od dawna nie ma w hurtowni i nie wiem kiedy będzie.

czaptan, Przypomnij przy kolejnym to dołożę w gratisie ;)

jarzab11, :good:

M4ciek, :song:

Sprinter, Będzie dopasowany idealnie.

Opublikowano

Panowie nie chciało mi wczytać kodu rabatowego to obliczyłem sam. Numer zamówienia #008531 ;) Wyszło 185,80zł z przesyłką wliczoną pobraniową :good: pozdrawiam