Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mariusz ... Mogę rezerwację zrobić na jedną ?? :mrgreen:

A mogę jakoś wrzucić do koszyka i zrobić taka niby rezerwację czy jakoś tak to zrobić by mi "nie wyszło" ze sklepu :-]:-]

Opublikowano

#8447 złożone :) czy prośba w komentarzu do zamówienia jest możliwa do spełnienia? 8-)

Pozdrawiam

Mirek

Opublikowano

No to i ja dorzucę 8464 ... :-)

Mariusz ... jak będzie dopłata do atomizerów do PET 500ml rzuć info na PW to puszczę przelewa :-) bo w sklepie jak robiłem zamówienie to mi się w oczy nie rzuciły jakoś ... :o:o

Opublikowano

Właśnie zrobiłem pierwsze, i mam nadzieję nie ostatnie zakupy w Showcarshine. Zamówienie #008465 czeka na maila zwrotnego. Pozdrawiam :)

edit: poszło szybko, rabat naliczony, dzięki :)

Opublikowano
Właśnie zrobiłem pierwsze, i mam nadzieję nie ostatnie zakupy w Showcarshine

Na pewno nie ostatnie ;) - podejście do klienta top level :good::good::good:

Do mnie idzie kolejna paczuszka :-], CAR CRAZY wielkie dzięki za sprawne ogarnięcie moich wydziwień :D

Opublikowano

Witam. Złożyłem właśnie zamówienie 8481. Proszę o naliczenie rabatu i już czekam z niecierpliwością :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Paczka już dzisiaj przed południem była u mnie. Dzięki za szybkie ogarnięcie tematu i "dopakowanie" naklejki :-] Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w nowym roku zyczę :good:

Opublikowano

8491 złożone, zapłacone - odliczyłem 10% Mikołaja od produktów, jakby się coś nie zgadzało to dajcie cynk to dopłacę ;)

Opublikowano

Kolejne zamówienie dotarło całe i zdrowe :good: - szkoda, że się na Mikołaja nie załapałem :? No cóż widocznie w tym roku rózga :lol::lol::lol:

Opublikowano

Zamówienie 8448 odebrane - jak zwykle bez najmniejszych zastrzeżeń. Wielkie dzięki za gratisy. Lecę pianować - na razie w łazience :-]