Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamówienie #008058 i przelew na konto, poszły. Proszę o gratisiki i pilną wysyłkę :-]

Opublikowano

Paczka dotarła - Dzięki. :good: 3 puszeczki californi się pogniotły trochę.

Czy dodając rzeczy "do koszyka" to na końcu jest naliczany automatycznie rabat forumowy ? :o I jeszcze pytanko odnośnie tych zamykanych wieczek w Californi, bo na stronie nie ma o tym, a doszły wszystkie bez wieczek, a na Car Scents są wieczka. :o

Opublikowano

Święta w tym roku przyszły wcześniej :D

Paczka właśnie dotarła, ekspresowo i pro-zapakowana :good:

Dzięki za wszystkie gratisy i oczywiście cukiereczki :kox:

• Partner forum
Opublikowano

Altay, :o Będzie okazja do kolejnych :P

Irc, :good:

kojak, Napisz nr zam na PW sprawdzę co i jak. Jeżeli chodzi o CS to wszystkie maja wieczka, jedynie Cherry Spilproff tam gdzie jest info że nie ma wieczka to tylko ten zapach nie ma wieczka :o

O Rabatach było już 100razy :) zapraszam na 1 stronę tego tematu :acute:

aleolo, Dziękuje bardzo za wybranie SCS :ad:

Opublikowano

Dobra, wszystko doszło elegancko spakowane, wielkie dzięki za gratisy, jak zawsze strzał w dziesiątkę :good: No i za wyjaśnienie telefonicznie dlaczego AF Revive wygląda tak, a nie inaczej :o Następna paczka już niedługo :evil:

Opublikowano

Mariusz paczka dotarła, dzięki za gratisy :good: Ale szykuje się już kolejne zamówienie więc powiedz mi kiedy będzie Microfiber Madness Cloudbuster?? :-]

• Partner forum
Opublikowano

Altay, Tak jak mówiłem sprawdzaj i jak coś będzie nie tak to śmiało dzwoń albo pisz ;)

Dziękuje wszystkim za zamówienia i opinie.

Stefan-16, :o Przy dobrych wiatrach w przyszłym tygodniu.

Opublikowano

CAR CRAZY, Moje zamówienie dotarło w całości, dziękuje za szybką wysyłkę i gratis :good:

Darmowa wysyłka powyżej 300 zł - tylko PP lub Paczkomatami, tak ?

Opublikowano

Przetestowałem Reviv'a już na plastikach, faktycznie bardzo szybko się składniki odseparowują, ale po wstrząśnięciu i aplikacji jest wszystko okej, ingi zgadzają się z tymi prezentowanymi w testach na DW :evil:

• Partner forum
Opublikowano

Adm, :good:

Tak tylko PP lub Paczkomat (z tej opcji do wiosny coraz częściej będę rezygnował jeżeli w paczce będą produkty które mogą być uszkodzone przez mróz)

Kurier od 400zł

Altay, :good:

• Partner forum
Opublikowano

Thomas207, W sklepie nie ma, bo nie są dostępne dla każdego klienta.

Tak jak napisałAltay, napisz w komentarzu albo na PW :)

Opublikowano

zamowienie nr 8058 dotarło w porzadku. Dzięki za gratisy. Pozdrowienia!

Opublikowano

Mariusz można się u Ciebie spodziewać dużego opakowani Anti Fog'a od 4nano ?

Zamówienie skompletowane, a wczoraj wyskoczył błąd, na stanie tylko jedno małe opakowanie ... :thumbdown: Potrzebuje dwa, lub jedno duże. Daj znać jak wygląda sytuacji :)

• Partner forum
Opublikowano

Tworek, Będę zamawiał ale nie wiem czy ten tydzień czy dopiero kolejny :/ Może jako drugie weź Car Pro fog Fight :o Będziesz miał porównanie.