Altay Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Szkoda, że wcześniej nie spytałem bo status zamówienia właśnie zmienił się na wysłane, a chętnie bym wziął
Irc Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Zamówienie #008058 i przelew na konto, poszły. Proszę o gratisiki i pilną wysyłkę
kojak Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Paczka dotarła - Dzięki. 3 puszeczki californi się pogniotły trochę. Czy dodając rzeczy "do koszyka" to na końcu jest naliczany automatycznie rabat forumowy ? I jeszcze pytanko odnośnie tych zamykanych wieczek w Californi, bo na stronie nie ma o tym, a doszły wszystkie bez wieczek, a na Car Scents są wieczka.
aleolo Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Święta w tym roku przyszły wcześniej Paczka właśnie dotarła, ekspresowo i pro-zapakowana Dzięki za wszystkie gratisy i oczywiście cukiereczki
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 31 Października 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Altay, Będzie okazja do kolejnych Irc, kojak, Napisz nr zam na PW sprawdzę co i jak. Jeżeli chodzi o CS to wszystkie maja wieczka, jedynie Cherry Spilproff tam gdzie jest info że nie ma wieczka to tylko ten zapach nie ma wieczka O Rabatach było już 100razy zapraszam na 1 stronę tego tematu aleolo, Dziękuje bardzo za wybranie SCS
Altay Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Dobra, wszystko doszło elegancko spakowane, wielkie dzięki za gratisy, jak zawsze strzał w dziesiątkę No i za wyjaśnienie telefonicznie dlaczego AF Revive wygląda tak, a nie inaczej Następna paczka już niedługo
karol54 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 do mnie tez doszlo wczoraj przed poludniem .Podziekowal
Stefan-16 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Mariusz paczka dotarła, dzięki za gratisy Ale szykuje się już kolejne zamówienie więc powiedz mi kiedy będzie Microfiber Madness Cloudbuster??
Borek123 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Zamówienie #008067 poszło .
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Altay, Tak jak mówiłem sprawdzaj i jak coś będzie nie tak to śmiało dzwoń albo pisz Dziękuje wszystkim za zamówienia i opinie. Stefan-16, Przy dobrych wiatrach w przyszłym tygodniu.
Gość Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 CAR CRAZY, Moje zamówienie dotarło w całości, dziękuje za szybką wysyłkę i gratis Darmowa wysyłka powyżej 300 zł - tylko PP lub Paczkomatami, tak ?
Altay Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Przetestowałem Reviv'a już na plastikach, faktycznie bardzo szybko się składniki odseparowują, ale po wstrząśnięciu i aplikacji jest wszystko okej, ingi zgadzają się z tymi prezentowanymi w testach na DW
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Adm, Tak tylko PP lub Paczkomat (z tej opcji do wiosny coraz częściej będę rezygnował jeżeli w paczce będą produkty które mogą być uszkodzone przez mróz) Kurier od 400zł Altay,
Thomas207 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Forumowe nakljeki sa gdzies w sklepie? Chciałbym do zamowienia dorzucic 2 szt. 3D i 2 szt. klejonych od wewnątrz szyby.
Altay Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Są, musisz napisać w komentarzu do zamówienia jakie potrzebujesz
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Thomas207, W sklepie nie ma, bo nie są dostępne dla każdego klienta. Tak jak napisałAltay, napisz w komentarzu albo na PW
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 kubik, Poniedziałek
Irc Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 zamowienie nr 8058 dotarło w porzadku. Dzięki za gratisy. Pozdrowienia!
Tworek Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Mariusz można się u Ciebie spodziewać dużego opakowani Anti Fog'a od 4nano ? Zamówienie skompletowane, a wczoraj wyskoczył błąd, na stanie tylko jedno małe opakowanie ... Potrzebuje dwa, lub jedno duże. Daj znać jak wygląda sytuacji
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Tworek, Będę zamawiał ale nie wiem czy ten tydzień czy dopiero kolejny Może jako drugie weź Car Pro fog Fight Będziesz miał porównanie.
lu5asz Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Złożyłem zamówienie 8091, proszę o obliczenie kwoty po rabacie i PW
dw4463757 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Możliwe że już padło takie pytanie, ale... Czy atomizer do 250ml pasuje do butelki 500ml?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 lu5asz, Kwota wysłana mailem., Dziękuje dw4463757, Gwint pasuje tylko rurka jest trochę za krótka
kruhy Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Zamówienie 8097 poszło ... proszę o obliczenie rabatu
Rekomendowane odpowiedzi