fazy Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 CAR CRAZY, wysłałem maila, ze zdjęciami.
TADEK14 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 kiedy bedzie MEGUIARS MICROFIBER WASH MITT?
szymon_k Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 zamówienie dotarło, uprzejmie dziękuję za praktyczny prezent, szybko, miło - znów jestem bardzo zadowolony
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 13 Września 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 Dziękuje za przyjemne opinie TADEK14, MAm nadzieje że w przyszłym tygodniu jak ponownie pojawi się w hurtowni Zapraszam do działu NEWS
pawel328ci Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 Paczka dotarła expresowo, wszystko jak należy, zakupy u Was to CZYSTA przyjemność
SzPECU Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 Paczke właśnie odebrałem, dotarła cała i zdrowa. Dzięki wielkie za gratisy
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 14 Września 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 pawel328ci, SzPECU, Dziękuje bardzo miłej pracy
Lozek Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 Odebrałem właśnie paczuszkę - bardzo fajnie, ze dotarła przed weekendem Tylko mam 1 pytanie - co z tą promocją? Nie dostałem aplikatora a zakupy były za kwotę powyżej 200zł Dostałem tylko ten aplikator co go zamówiłem.
Gajek Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 Ja również nie dostałem żadnego aplikatora.
GracjanS4 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 CAR CRAZY, Witaj Mam pytanie odnośnie maszyny KRAUSS DB DUAL ACTION... Ten BP w zestawie to 125mm ? Pozdrawiam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 14 Września 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 Odebrałem właśnie paczuszkę - bardzo fajnie, ze dotarła przed weekendem Tylko mam 1 pytanie - co z tą promocją? Nie dostałem aplikatora a zakupy były za kwotę powyżej 200zł Dostałem tylko ten aplikator co go zamówiłem. Wpisałeś spory komentarz przy zamówieniu że nie chcesz tego .. tamtego .... więc dostałeś oryginalny tester BlackFire które są przeznaczone tylko do produktów Blackfire czyli coś za coś nie można mieć wszystkiego ... Gajek NApisz na PW nr zamówienia prawdopodobnie jakiś błąd w pakowaniu, oczywiście jeżeli warunki były spełnione to brak będzie dosłany. GracjanS4 Tak 125mm
franekfr Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 Zamówienie #7532 złożone, proszę o rabacik i gratisy odliczę 5% i jutro zrobię przelew. pozdrawiam , Franekfr
Lozek Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 Wpisałeś spory komentarz przy zamówieniu że nie chcesz tego .. tamtego .... więc dostałeś oryginalny tester BlackFire które są przeznaczone tylko do produktów Blackfire czyli coś za coś nie można mieć wszystkiego ... Ej chwila chwila, ja prosiłem tylko o wyjaśnienie, aplikator to akurat pierdoła więc myślałem, ze ktoś zapomniał czy coś Ja nie mam pretensji - w ogóle to się zdziwiłem, że dostałem tester BF a w komentarzu napisałem, ze "jezeli mozna prosić [...]" a nie ze czegos nie chce i ze sie nie zgadzam na cos itd Broń boże pretensji nie mam, bo i tak teoretycznie powinienem dostać to co zamówiłem, a że dostałem gratis to jestem i tak happy. Jestem w 100% zadowolony z transakcji i na pewno w niedługim czasie wrócę po kolejne zakupy, tylko muszę zdecydować na co się skusić Tak więc bez spiny, pozdrawiam i dzięki za szybką realizację
fazy Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 CAR CRAZY, Dziękuje serdecznie, paczuszka z IPA doszła cała i zdrowa, co ważne solidnie zabezpieczona !
baraN14ek Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 CAR CRAZY, poszło zamówienie #007533 proszę o uwzględnienie rabaciku . Pomimo że dopiero się zarejestrowałem na forum , lojalnie polecam współprace z CAR CRAZY ,...czysta przyjemność i pełen profesjonalizm.Polecam
LoozaQ Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Paczkę dziś odebrałem, wszystko OK. Dzięki za gratisy a w szczególności za Milkę Crispello, która poprawiła samopoczucie mojej małżowince zepsute gdy spojrzała na paragon Full profeska...
sauber Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Zamówienie #7536, można prosić o wyliczoną kwotę z rabatem? Tak wgl to już moje 3cie zakupy w tym sklepie ! Pozdrawiam
Swoop Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Mariusz, nie wiem czy tylko o mnie, ale coś strona nie hula
GracjanS4 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Mariusz, nie wiem czy tylko o mnie, ale coś strona nie hula Też mam problemy od rana
franekfr Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Mariusz, nie wiem czy tylko o mnie, ale coś strona nie hula no u mnie nie chce wejść...
bati Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Też miałem napisać że coś nie działa
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 16 Września 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Jest jakiś problem z serwerem na którym siedzi sklep i poczta , więc do niczego nie mam dostępu Firma nad tym pracuje i mam nadzieje że jeszcze dzisiaj wszystko wróci do normy Pozdrawiam i przepraszam za utrudnienia [ Dodano: 16 Wrzesień 2012, 20:43 ] Strona ponownie wróciła do życia
poziomesia Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Proszę o naliczenie rabatu, zamówienie 7542.
lukas10313 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Prosze o dopisanie do grupy rabatowej jeśli to możliwe Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi