Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CAR CRAZY, to ja może złożę zamówienie, w komentarzu dopiszę wiadro, wyliczysz kwotę i zapłacę. Wysyłka może być w przyszłym tyg.

Opublikowano

Mariusz a jak sytuacja z Nielsenem? Do skompletowania zamówienia tylko Brillance mi brakuje, a chciałbym się jeszcze na promocję urodzinową załapać. ;) Będzie do środy?

Opublikowano

Ja wysłałem zamówionko 4709. Zignoruj tylko hasło rabatowe, bo w ostatniej chwili zdecydowałem się puścić podaną kwotę przelewem. Jakoś to wygodniejsze dla mnie od pobrania.

Pozdrawiam

Opublikowano

zamowienie 4712 czeka na wyliczenie rabatu - i kiedy bedzie dostepny VALETPRO DIONYSUS TRIM GLITZ 500ML - jezeli kilka dni to chcialbym do tego zamowienia

Opublikowano

Witam. Czy wiadomo już kiedy dotrą produkty Nielsen Chemicals (APC i Brillance) ?

• Partner forum
Opublikowano

MattG, Irc, Nielsen ma być na koniec tygodnia czwartek/piątek, ciągle ogarniają towar.

Przemekc1, Tak pojawi się prawdopodobnie koniec tego albo początek przyszłego tygodnia.

Dziękuje za opinie i zamówienie, maile wysłane razem z odpowiedziami i sugestiami :)

Opublikowano

zamówienie #4791 złożone :kox::idea:

wszystkie szczegóły/prośby podesłałem na maila

Opublikowano

Witam,

do zamówienia brakuje mi tylko PROFI POLISH SPEED lub MICROFIBER MADNESS SUMMIT 800, kiedy będzie można ich się spodziewać ?

Opublikowano

Mariusz, spodziewasz się dostawy produktów od 4NANO, konkretnie Rim Protect i Clear Vision? :)

• Partner forum
Opublikowano

krzysiek555 Przyszły tydzień .

Kalitus, Profi Polish :dontknow: , summit powinien być w piątek

Burner, piątek lub poniedziałek.