Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

właśnie kurier dostarczył zamówienie :-] w pierwszej chwili jak otworzyłam paczkę to zrobiłam takie oczy :shock::shock::shock: i nie wiem w sumie co napisać....

Wielkie dzięki za super gratisy :mrgreen::good: i błyskawiczną przesyłkę :)

Pozdrawiam

Justyna

Opublikowano

Będziesz miał w ofercie półprzeźroczyste butelki 500ml oraz inne akcesoria do nich?

Opublikowano

Do mnie również paczka przyszła dziś. Wielkie dzięki Mariusz za wszystko.

Ale mam pytanie do ciebie, napisz na PW bo jestem czegoś ciekawy hehe

Jeszcze raz wielkie dzięki.

Pozdrawiam

• Partner forum
Opublikowano

Dziękuje bardzo za zamówienia i opinie :good:

mick, W nowym sezonie pewnie tak, do tej pory nie chciałem ich wprowadzać ze względu na to że większość kosmetyków jest w takich opakowaniach.

Salwinek91, poszło PW

Opublikowano

Wczoraj dotarła 2ga część zamówienia ;) Dzięki za ciekawe gratisy i szybką realizację. Do nastepnego razu :good:

• Partner forum
Opublikowano

Romekkk, :good:

Skladak22, wysłałem maila, z tym że wybrałeś wysyłkę za pobraniem, jeżeli ma być wpłata to odejmij 5zł i odpisz na maila. No i napisałem sugestię odnośnie futra więc także odpisz.

Opublikowano

Paczka dziś dotarła ;)

Dzięki wielkie Mariusz, zapakowane pancernie, kolejne zakupy, szybko, sprawnie i przyjemnie, nawet upominki się znalazły. Po raz kolejny gorąco polecam :good:

Opublikowano

zamówienie 4639 proszę o naliczenie rabatu i zrobię przelew. Więcej info na PW. Też się załapie na urodzinowy konkurs? Też mam w lutym urodziny :P:P

Opublikowano

Witam

Zakupiłem parę buteleczek proszę o wyliczenie rabaciku zamówienie #004647, oraz uchylenia rąbka tajemnicy co do dostępnych gratisów

Pozdrawiam

Opublikowano

Zamówienie #4649 zostało złożone. Proszę o podanie końcowej kwoty po naliczeniu rabatu do wykonania przelewu. Dziękuję.

Opublikowano

A może by tak miast tego forumowego rabatu (gdzie 99% klienteli stanowią ludzie z forum) po prostu obniżyć ceny o te X procent? Czy to źle wygląda? ;)