Sprinter Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 coż ja amator mogę wiedzieć... gliptone do skóry ciemnej
Sprysio Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 pisząc odpowiedź na mój post krócej by Ci zeszło gdybyś wiedział i odpisał niż odsyłać do źródła, w którym takich szczegółów nie znajdę. Pytam specjalistów, więc amatorze jak nie wiesz to się nie wypowiadaj! gratuluje początku na forum Od pytań co i jak są stosowne wątki, a nie temat Partnera forum dotyczący wysyłki - to raz Dwa, to jest taka opcja jak Szukaj a także dział Tapicerka i skóra więc może z tego wypadało by skorzystać jak nie wiesz gdzie zadać pytanie właśnie takie pytanie zadałem poniekąd sprzedającemu, z którym prowadziłem tutaj rozmowę, więc nie rozumiem bulwersacji? w tym miejscu różne tematy były poruszane stąd moje akurat tutaj zapytanie. Jeżeli jakąś ekscelencję zdenerwowałem moją ignorancją to wybaczcie - bardzie liczyłem na pomoc niż akty agresji. [ Dodano: 6 Styczeń 2012, 00:30 ] coż ja amator mogę wiedzieć... gliptone do skóry ciemnej z Twojego odnośnika nic nie wynika bo informacje są rozbieżna co do tego jakie produkty gliptrone stosować do skór nowych. wpisać tyle w goole też umiem
Sprinter Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Podałem ogólnie,żeby nie reklamować innych firm w temacie Mariusz tak dla ścisłości Dlatego kolega Swoop napisał o kilku opcjach, które ponoć nie gryzą...
Sprysio Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 zamówienie nr 4419 złożone proszę o naliczenie rabatu, proszę również o dorzucenie próbki czegoś do usunięcia rysy, pęknięcia lakieru na bagażniku, powstałej prawdopodobnie od anteny cb.
Dager Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Paczka 4403 odebrana ,zmartwił mnie brak jednej pozycji ale mam nadzieje że na dniach wszystko się wyjaśni czas realizacji i staranność opakowania na najwyższym poziomie pełna profeska, wielkie dzięki za gratisy
maya Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 jaka będzie cena ProfiPolish Speed Grey i czy będzie dostępny w najbliższym czasie
Michal83 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Witam, wysłałem maila odnośnie faktury. Z góry dzięki
Swoop Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zamówienie #004384 dotarło zgodnie z oczekiwaniem - przed weekendem Mariusz dzięki za gratisa i szykuje się kolejne zamówienie
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 kruhy, piotrl, Swoop, Dziękuje Bardzo Dager, W poniedziałek sprawdzę co się stało że nie było i oczywiście zrobię druga wysyłkę maya, niestety na razie nie będzie i do tego cena też będzie lekko wyższa Michal83, Odpisałem na mail-a Sprysio, Sprinter, Swoop, Spokojnie Panowie Ten temat jest ogólnie o sklepie więc można pytać w nim o wszystko (oprócz pytań o aktualnych nowościach, promocjach i produktach do testów - do tego są inne tematy) Odpowiadając na pytanie jaki Gliptone do skóry czarnej zacznę tak że: Nie lubię zestawów dedykowanych do konkretnych kolorów skór, moim zdaniem to bardziej marketing firmy i rozbudowa oferty. Z Gliptone do klasycznej tapicerki skórzanej zamawiam jedynie 2 zestawy Gt11+GT12 oraz GT15+GT11, zestawy oparte na tym samym conditione-rze, jedynie cleaner ma inna postać. Zestawy sprawdzone na skórach jasnych i ciemnych i spisują się tak jak trzeba Wybór zależy od tego w jakim stanie ma skórę i jak szybko chcesz przejść przez proces czyszczenia. Olejek GT 12: potrzebuję dłuższego czasu na wgryzienie się w brud ale za to czyści bardziej dogłębnie, rozprowadzenie najlepiej pędzelkiem i po chwili przeszorowanie szczoteczką. Spray GT 15: szybko działa ale trochę delikatniej , idealny do odświeżenia zadbanej tapicerki w celu aplikacji Conditioner-a, usunięcia w miarę świeżego brudu
BartekB Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 zamówienia 4425 złożone. Do takiej zamówienia mogę liczyc na jakiś rabat?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 BartekB, oczywiście, mail z kwotą wysłany. Dziękuje
BartekB Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Dziekuje bardzo. Przelew odemnie poszedl, czekam na przesylke.
grzechu_S Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zamówienie #004388 tak jak zwykle baaaaardzo szybko Dzięki za gratisy szczególnie glass cleanera przyda sie przy rain-x
wgi Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 zamówienie 4429 poszło - czekam na wycenę
kubexx Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 CAR CRAZY, czy w najbliższym czasie będą dostępne szczotki Mothers, chodzi mi o te dwie które są niedostępne.
J0NES Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 CAR CRAZY, przesyłka już u mnie dzięki wielkie za gratisy muszę przyznać że z fantami wstrzeliłeś się na 100% Polecam serdecznie i jeszcze nie raz będę kupował w SCS zapewne
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 kubexx, W tej chwili nie ma u dystrybutora więc czekamy .... Dziękuje za opinie i zamówienia
kubexx Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Złożyłem zamówienie 4431 proszę o naliczenie rabatu a ja przelewam plny
barteq161 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zamowienie 4435, bez rabatu jak zawsze jutro kasa leci, a ja licze na fajne gratisy
Swoop Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Mariusz spodziewasz się Very cherry od Autobrite?
pfikusny Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 CAR CRAZY, Będzie jakaś dostawa RAIN-X RAIN REPELLENT 200ML - w najbliższym czasie?
shine Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zamówienie 4413 odebrane muszę powiedzieć, że jeśli chodzi o ilość gratisów to jesteście numerem 1 wielkie dzięki, a do tego ta dbałość o klienta, o paczkę, o produkty, by wszystko dotarło tak jak powinno, o wszystkim myślicie rewelacja.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 kubexx, barteq161, Swoop, Tak jak najbardziej myślę że maks za 14 dni, pomału będziemy poszerzać ofertę o AB, dzisija wstawię kolejne ich produkty które dojechały pfikusny, Jutro będzie fizycznie u nas, ale już zaraz zrobię dostępny w sklepie shine, Nie wiem czy nie przesadzasz ale bardzo dziękuje.
pfikusny Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 CAR CRAZY, No to poszło takie malutkie zamówienie: 4437 - nie wiem czy przy tak małych kwotach łapię się jeszcze na jakieś rabaty - daj znać na mail Pozdrawiam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 pfikusny, mail wysłany , Dziękuje
Rekomendowane odpowiedzi