grzechu_S Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Proszę o naliczenie rabatu dla 4236
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Dziękuje, maile u was
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2011 k24, Dziękuje Jutro będzie u Ciebie. Dostaniesz maila z UPS z nr wysyłki i tam będzie kwota pobrania po rabacie.
Bartosz85 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2011 Przesylka juz odebrana Wielkie dzieki za gratisy (do czego sie uzywa tych zielonych gabeczek ) P.S. bardzo fajna opcja z ta e-przesylka bo: - tansza niz zwykla - dostalem powiadomienie sms - poszedlem na poczte odrazu, nie musialem czekac do 18 (jak listonosz przynosi mi paczki a ja zawsze wtedy jestem w pracy to musze wieczorem leciec na poczte) - paczka lezala na cieplym zapleczu (nie jezdzila z listonoszem w samocodzie) Mi to wszystko bardzo odpowiada. Pozdrawiam.
kruhy Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2011 Mnie z rana odwiedził kurier. Oczywiście po raz kolejny wszystko w jak najlepszym porządku Dziękuje za gratisy ... Teraz trzeba pomyśleć co z styczniowej wypłaty zamówić
viviusek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2011 Małe zamówienie nr#004246 wysłane jakbyś mógł Mariusz zerknąć i potwierdzić mailem kwotę jaką wpłacić. jak przyjdą zabawki będzie znowu zabawa
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2011 Bartosz85, Dzięki za info a z gąbeczek możesz wyciąć swoje wymarzone aplikatory A E-przesyłka dojechała na drugi dzień od wysyłki czy później ? kruhy, viviusek, Dzięki, wysłałem maile z wyceną i pytanie na temat wysyłki paczkomatem przed weekendem, podejmij decyzję i odpisz
Bartosz85 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2011 A E-przesyłka dojechała na drugi dzień od wysyłki czy później ? Z tego co mówiłeś to była wysłana w poniedziałek a sms dostałem dziś (środa) ok południa i odrazu po pracy po nią poleciałem czyli jakby nie patrzeć szła dwa dni.
kacperek521 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Paczka#4226 właśnie dotarła. Dzięki za szybką obsługę, dobre zabezpieczenie przesyłki i produktów.Super gratisy . Jestem bardzo zadowolony
maci10 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 I znowu szybko i sprawnie. Dziękuje bardzo, solidna firma
grabek246 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 zamówienie nr. 4249 prosiłbym o jak najszyvsza wysylke. kasa juz poszła a na PW moge wam wyslać potwierdzenie
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 kacperek521, maci10, Dziękuje i miłej zabawy z grabek246, Paczka gotowa, dzowniłem do ciebie ale nikt nie odbiera, wybrałeś E-przesyłkę więc musisz na tej stronie : http://www.poczta-polska.pl/eprzesylka/ wybrać pocztę na której chcesz odebrać paczkę i podać mi adres i numer tego urzędu pocztowego
grabek246 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 CAR CRAZY, sorki, juz podaje na PW 32-566 UP Alwernia ul. Zbigniewa Gęsikowskiego 7 Alwernia tel.: 12 283-12-98 powiat chrzanowski gmina Alwernia to dane skopiowane z tej strony ktora podales o to chodzi?
Burner Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 CAR CRAZY, czy EUROW MICROFIBER WAFFLE 40X70CM jest porównywalna z dobrymi ręcznikami waflowymi, czy raczej jest to (dużo) gorszy ręcznik? Zastanawiam się nad prezentem złożonym z kosmetyków samochodowych i nie wiem, czy w/w Eurow nie będzie przy nich kłuł w oczy...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 grabek246, Burner, Jeżeli zalezy ci na osuszaniu waflowym to kup inny np monster azur albo poorboys. Eurow waffel jest za mały, cieńszy i ma mniejsza gramaturę i jest trochę bardziej zbity, jest idealny do szyb bardzo fajnie domywa. Do osuszania to jedynie do małych elementów.
grabek246 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 CAR CRAZY, kiedy można sie spodziewać paczki?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 za 30min będzie wysłana, reszta w rękach poczty
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 patryczken16, Jutro wyjeżdża
LUKAS103 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Dzięki CAR CRAZY, za super szybką wysyłkę Wczoraj zamówiłem a dzisiaj już jest. Polecam wszystkim
grabek246 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 CAR CRAZY, moja paczuszka też dziś odebrana dzięki za gratisy! ale niestety są też straty;/ tester bilberego mi sie rozlał;/ zabałaganił w paczce;/ zamokła etykieta od Natural Looka i aplikator;/ da sie go z tego wyprac?
szymon Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 paczka #004229 dotarła w całości dzieki bardzo za gratisy :)pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi