cubstone Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 CAR CRAZY, Jeszcze jedno. Zamówienie już prawie złożone, jednak brakuje w nim szczotki do czyszczenia padów, bo "oczekuje na dostawę". Jest szansa, że ta dostawa już była, albo będzie jutro z rana? Nie chciałbym potem robić wysyłki dla jednej szczoteczki.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 cubstone, Nie mam pojęcia kiedy będą ponownie te szczotki bo nie ma w hurtowni. Bardzo podobna jest SCS Tooth brush włosie zbliżone tylko rączka nie wygięta, a jak chcesz coś kompletnie budżetowego to kup szczoteczkę do czyszczenia dłoni/paznokci.
cubstone Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Proszę o naliczenie rabatu do zamówienia 4112.
Stefan-16 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Paczka dotarła, dzięki za rabat oraz za gratisy
cubstone Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Paczka do mnie dotarła. Jestem pod ogromnym wrażeniem- minęło 19h 46min od momentu złożenia zamówienia do zapukania przez kuriera do moich drzwi Wielkie dzięki za tak błyskawiczną wysyłkę, no i oczywiście świetne gratisy
Pirania Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Właśnie dotarło do mnie zamówienie. Chwilkę zajęło ustalanie warunków i oczekiwanie na brakujące towary, jednak warto było. Pełna profeska (od kontaktu, negocjacji do pakowania przesyłki - nic nie miało się prawa wylać i uszkodzić). Wielki plus za patent z zaklejonymi nakrętkami produktów no i za gratisy.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Stefan-16, Pirania, Dziękuje bardzo cubstone, Także wielkie dzięki
MRostek Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Paczka dotarła do mnie bardzo szybko, dziękuję Mam pytanie czy dałoby rade wprowadzic na sklep cos takiego do butelek: albo ?? no i może wiecej etykiet np AutoGlym, chemical guys, smartwax czy valetpro? Pozdrawiam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 MRostek, Nakrętki, mam kilkanaście sztuk u Siebie więc jakby co mogę sprzedać, nie wstawiam na sklep bo jest ich tylko kilkanaście sztuk. Na wiosnę na nowy sezon na pewno pojawią się pompki i nakrętki w sklepie. Etykiety także jak skończy się nasz zapas więc prawdopodobnie na przyszły sezon, postaram się zamówić więcej przystosowanych bezpośrednio pod konkretne produkty
KaczorRK Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Dzisiaj dotarła paczuszka. Jak zwykle szybko i bezproblemowo! Dziękuję za gratisy! Pozdrawiam.
Szwejk Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Paczka dotarła znowu w szybkim tempie :)dzieki.
DawPi Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Do kiedy obowiązuje promocja na fluffiego? Bo nie chcę go stracić, a kompletuję zamówienie.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 DawPi, Jeszcze jakiś czas będzie, sezon się skończył więc jest mało zamówień które łapią się na fluffy. Ale jeżeli zniknie to daj znać to wrócimy. Można już wysyłać przez paczkomaty, do jutra będzie wstawiona ta opcja w formach wysyłki w sklepie, puki jej nie ma możecie napisać w komentarzu że chcecie przez paczkomat. Koszt wysyłki na początek dla użytkowników forum w promocji 5zł w późniejszym terminie 9zł Opcja możliwa tylko przy wpłacie na konto.
DawPi Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Sezon się kończy, ale ręczniki jeść nie wołają, wiec spokojnie sobie przezimują na nowy sezon.. :-)
J0NES Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Musze przyznać że realizacja zamówień jest tak błyskawiczna jak zupy amino Dzieki za gratisy i oby do następnego zamówienia
bolz Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Dzięki Mariusz za Clearkote VHG - produkt jest absolutnie rewelacyjny. Osoby "postronne" pracujące w salonie samochodowym gdzie przygotowywałem swoje auto nie mogły się nadziwić co ten produkt potrafi i jak śliski staje się lakier. Dziękuję za testerek do szyb ale nie miałem jak wypróbować - za mało czasu a przygotowany był już roztwór megsa. Poza tym uwielbiam ten zapach borówek Jeszcze raz podkreślam, że odbiór osobisty jest najlepszą możliwą opcją. Każdy powinien korzystać, gdyż rozmowa z SCS to "czysta" przyjemność!
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 Dziękuje za miłe komentarze Paczkomaty uruchomione: Opcja tylko przy wpłacie na konto Cena normalna 9zł dla użytkowników KosmetykiAut cena 1zł
quadrifoglio Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 Zamówienie 4128 zrobione!! Proszę o naliczenie rabatu i wysyłkę paczkomatem
kruhy Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 CAR CRAZY, Kiedy będzie można się spodziewać testerów Poorboy’s World Professional Polish oraz Poorboy’s World Natural Look Dressing ?
grzechu_S Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 Kiedy bdzie dostawa PB Spray & Gloss 964 ML ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 quadrifoglio, Mail wysłany , dziękuje kruhy, grzechu_S, Szczerze to nie mam pojęcia kiedy będą u dystrybutora
Wielebny Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Witam Moje zamówienie to 4137. czekam na email.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Wielebny, Mail wysłany , dziękuje
noktoto Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 4124 dotarło, jak zwykle dzięki za gratisy
sagano88 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Zamówienie 4144 zrobione!! Proszę o naliczenie rabatu i wysyłkę paczkomatem.
Rekomendowane odpowiedzi