Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 19 Października 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Witam Maile wysłane. Realizacja w toku. krzysztof Niestety prawdopodobnie raczej już nie będzie w ogóle bo ValetPro prawdopodobnie przestaje dystrybuować ten produkt, ale jeszcze poczekamy do uzupełnienia w hurtowni być może się pojawią
Marcin Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 chwalicie sie tak swoimi zamówieniami to ja sie tez pochwale swoim malutkim - Zamówienie: #003892 - poszedł email co do odbioru
DawPi Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 003873 właśnie doszło! No to otwieramy! [ Dodano: 19 Październik 2011, 11:20 ] No no, takiej ilości gratisów się nie spodziewałem - na czele z Fluffym. Dziękuję!
pusieq Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 #003885 doszła, bardzo szybka wysyłka za co bardzo dziękuje, i za gratis także. Na pewno jeszcze zawitam do Show Car Shine, jak uzbieram gotówki przez zime
nivea Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 serdecznie dziękuję, 3865 dotarło - zabieram się do roboty:)
Simon Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 #003900 to moje zamówienie a właściwie urodzinowy prezent:) Prosze o cene po rabacie, żebym wiedział ile przygotować dla kuriera.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 20 Października 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Października 2011 Dziękuje za zamówienia i opinie. Simon, Dzisiaj będzie wysłane, dostaniesz maila z UPS tam będzie kwota pobrania i nr nadania.
rypley Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2011 No zamówienie kilka godzin temu doszło, jak zawsze jestem wniebowzięty Zakupy u Mariusza to sama przyjemność przy otwarciu paczki Już zaczynam myśleć co jeszcze kupić
Justyna Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2011 Do mnie też małe zamówienie dotarło w ekspresowym tempie Mariusz dzięki za super gratisy, których się nie spodziewałam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 20 Października 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Października 2011 rypley, Justyna, Jak przetestujesz to napisz z jaką pianą najlepiej współpracuje gloria
KaczorRK Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2011 Witam. Zamówienie 3908 na produkty Duragloss poszło. Czekałem na TRACK CLAW i się doczekałem . Na żony auto pójdzie D105. Zobaczymy jak będzie wyglądała bezpośrednia rywalizacja tych produktów? Pozdrawiam ShowCarShine.
Simon Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Paczka dotarła, dzięki bardzo za gratisy i do nastepnego:)
inarusbox Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Transakcja jak zwykle szybka, sprawna i bezpieczna Wielkie dzięki za załączone testery
Marcin Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 CAR CRAZY, Mariusz , ty jako obeznany w temacie srodkow myjacych i kosmetykow w naszym miescie powiedz mi jak aktywna piana z myjni typu karcher działa na wosk , w tym przypadku 476 ? czy te aktywne piany w naszych myjniach recznych karcher (tysiaclecia i sikorskiego) maja mocna piane ktora zmywa wosk czy raczej bezpieczna dla wosku ? pytam sie bo moze kiedys myles i widziales efekty
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 21 Października 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 KaczorRK, Simon, inarusbox, Dziękuje Bardzo Marcin, Nie zauważyłem żeby ta ich "piana z aktywnym proszkiem" jakoś mocno wpływała na wosk, ale rzadko to sprawdza bo w 99% stosuję tylko samo opłukanie wodą chyba program 5. Często jeżdżę koło myjni na Tysiąclecia ale rzadko zajeżdżam bo mają tam strasznie słabe ciśnienie, wolę jeździć na Ehrle.
Marcin Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 CAR CRAZY, a jak w Ehrle - ten proszek nie zmywa wosku ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 21 Października 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Marcin, NA elemencie na którym mam tylko Reload ten proszek nie robi wielkiego wrażenia przynajmniej przy 2 podejściach więc wosk typu 476 powinien bez problemu wytrzymać
art'ek Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 CAR CRAZY, a jak oceniasz trwalosc - wydajnos- efekt po reload??
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 21 Października 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 art'ek, Już pisałem w temacie o CQuartz, jak dla mnie jest to jeden z najtrwalszych jak nie najtrwalszy Spray Sealant który ja traktuję jako zwykły QD więc dla mnie on spełnia rolę QD który używam praktycznie po każdym myciu czasami dla testu użyje jakiś inny QD dla porównania. -znacząco podbija odpychanie wody -nie zmywają go szampony które nie zmywają wosków -nie zostawia żadnych śladów na różnych powierzchniach -nie jest tani ale czy wart swojej ceny hmm... myślę że tak (tym bardziej że można stosować rozcieńczony 1:1, szczególnie na ciemnym)
Thomas207 Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Witam, Kiedy bedzie dostepny tester Finish Kare 1000P? Pozdrawiam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Października 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 Thomas207, Nie wiadomo kiedy....
Simon Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 Dostałem wczoraj Cquartz-a po instrukcji obsługi wiem że też od Mariusza:)
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Października 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 Simon, Więc to Tobie był ten prezent Wszystkiego najlepszego
TreVor88 Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 Zamówienie #3926 (4 już w Twoim sklepie ) poszło, czekam na maila z kwotą do przelewu
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Października 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 TreVor88, Dziękuje bardzo , mail wysłany oraz PW
Rekomendowane odpowiedzi