Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzien dobry. Jestem w szoku.Wczoraj zamówienie dzisiaj kurier pod drzwiami z przesyłką #003676. Tak szybko jeszcze nie kupowałem.Bardzo dziękuję za gratis. :) Tylko dzisiaj dałem adres sklepu 3 znajomym.Pozdrawiam!!!!!!!

Opublikowano

Mariusz dzięki :good: Zamówienie #3597 doszło. Dzięki!!! Kolejne się zbiera :mrgreen: Żółtych MF to mam już z 30 :lol: Polecam tego Gościa!!! :good:

Opublikowano

Zamówienie #3694 złożone, proszę o naliczenie rabatu. Brakuje w nim jednej lub dwóch rzeczy, które z chęcią bym ujrzał w paczce jako prezent. :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zamówienie #3698 złożone, proszę o naliczenie rabatu i dodanie zaległych dla mnie 2 mikrofibr z ostatniego zamówienia.

• Partner forum
Opublikowano

dziękuje za zamówienia rabaty będą na pewno naliczone.

Marcin, LAck protect jak inne produkty 4NANO są bardzo obiecujące co do trwałości to na razie ciężko określić ale na pewno można ten sealant ustawić pod względem trwałości wśród wosków zimowych.

Opublikowano

Mam zamiar złożyć duże zamówienie. Jednak chciałbym wiedzieć ile będę czekał na kilka produktów, których aktualnie nie ma:

glinka Bilt Hamber 200g z gratisową mikrofibrą

rękawica chemical guys microfiber wash mitt

Duragloss 105 z gratisową mikrofibrą

Dziękuję za odpowiedź ;)

• Partner forum
Opublikowano

Marcin, tak stosujesz go jako ostateczne zabezpieczenie, jest trwały ale z aktywną pianą i solą pewnie nie do końca będzie sobie radził chociaż kto wie :o

Plitlan, Jak nie nadaje się do użycia to odsyłaj i wyślę drugą, jakby co to pisz PW

bili20@o2.pl,

Glinka Bilt Hamber 200g z gratisową mikrofibrą - powinno być we wtorek ale osobiście polecam bardziej wersję soft

rękawica chemical guys microfiber wash mitt - raczej już nie będzie bo marna jakość, moim zdaniem jak CG to tylko ta żółto-szara, ewenutalnie meguiars. Ta beżowa wash mitt ma identyczną strukturę jak gabka z CG

Duragloss 105 z gratisową mikrofibrą - niestety nie znam terminu kiedy może być dostępny :/

Dziękuje za zamówienia :good:

• Partner forum
Opublikowano

bili20@o2.pl, napisz mi na maila ponowne pytanie w poniedziałek, spróbuję się dowiedzieć czy dam radę coś w temacie zdziałać

Opublikowano
bili20@o2.pl, napisz mi na maila ponowne pytanie w poniedziałek, spróbuję się dowiedzieć czy dam radę coś w temacie zdziałać

oczywiście, napiszę. Do usłyszenia ;)

Opublikowano
czyli stosujemy go zamiast wosku po oczyszczeniu lakieru ? ciekawi mnie jak sol, piana aktywna na niego działa ?

Z sola sobie poradzi bez problemu, aktywna piana o neutralnym pH rowniez mu nie zaszkodzi ;) Nic mocniejszego nie powinno byc potrzebne dla utrzymania lakieru w czystosci. Dla podbicia efektu moge polecic nasz szampon i/lub spray and wipe, ale nie jest to konieczne.

Ogolem, produkt powstal po to, abys nie musial uzywac mocnej chemii.

Opublikowano

no tak czyli nakładamy go na wyczyszczona wyglinkowana powierzchnie lakieru (bez wosku) ? czy aby poprawic np wlasicowsci wizualne i trwalosciowe na taka powloke mozna jeszcze jakis wosk nalozyc ?

Opublikowano

no tak czyli nakładamy go na wyczyszczona wyglinkowana powierzchnie lakieru (bez wosku)

Tak, jezeli na aucie byly kiedys jakies specyfiki, wypadalo by przeleciec jakims czystym cleanerem lub zmywaczem silikonu.

czy aby poprawic np wlasicowsci wizualne i trwalosciowe na taka powloke mozna jeszcze jakis wosk nalozyc ?

Mozna ale nie ma potrzeby. Pozatym nie wiem jak beda wplywac skladniki innych sealantow na nasza powloke. Jak chcesz poprawic trwalosc i polysk, myj auto naszym szamponem lub uzywaj S&W.

Opublikowano

witam

zamówienie nr. 3709 złożone poszła PW jak dobrze pójdzie to w niedziele :ad:

teraz jeszcze muszę wymyślić jak wnieść towar do domu aby żona nie zauważyła :lol:

Opublikowano
teraz jeszcze muszę wymyślić jak wnieść towar do domu aby żona nie zauważyła

:lol: nie jestem sam. Ja biorę wysyłkę na adres do pracy i wtedy myk do bagażnika, wieczorkiem do piwnicy i spokój :D