miedzikos Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Super paczka #3661 już u mnie Dzięki za gratis Pozdr.
canta8 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Dzien dobry. Jestem w szoku.Wczoraj zamówienie dzisiaj kurier pod drzwiami z przesyłką #003676. Tak szybko jeszcze nie kupowałem.Bardzo dziękuję za gratis. Tylko dzisiaj dałem adres sklepu 3 znajomym.Pozdrawiam!!!!!!!
ma_ko Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Mariusz dzięki Zamówienie #3597 doszło. Dzięki!!! Kolejne się zbiera Żółtych MF to mam już z 30 Polecam tego Gościa!!!
viviusek Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Zamówienie #3694 złożone, proszę o naliczenie rabatu. Brakuje w nim jednej lub dwóch rzeczy, które z chęcią bym ujrzał w paczce jako prezent. Pozdrawiam.
gtifan Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Zamówienie #3698 złożone, proszę o naliczenie rabatu i dodanie zaległych dla mnie 2 mikrofibr z ostatniego zamówienia.
Marcin Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 zauważyłem ostatnio w ofercie 4NANO LACK PROTECT 50ML - czy to coś warte ? lepsze niż wosk (trwalsze) ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 29 Września 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 dziękuje za zamówienia rabaty będą na pewno naliczone. Marcin, LAck protect jak inne produkty 4NANO są bardzo obiecujące co do trwałości to na razie ciężko określić ale na pewno można ten sealant ustawić pod względem trwałości wśród wosków zimowych.
Marcin Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 czyli stosujemy go zamiast wosku po oczyszczeniu lakieru ? ciekawi mnie jak sol, piana aktywna na niego działa ?
Plitlan Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Zamówienie #003679 dotarło, dzięki za gratisy! Niestety mimo profesjonalnego zapakowania, szczotka do kół trochę się zdeformowała
bili20@o2.pl Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Mam zamiar złożyć duże zamówienie. Jednak chciałbym wiedzieć ile będę czekał na kilka produktów, których aktualnie nie ma: glinka Bilt Hamber 200g z gratisową mikrofibrą rękawica chemical guys microfiber wash mitt Duragloss 105 z gratisową mikrofibrą Dziękuję za odpowiedź
jackill Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Zamówienie #3703 poszło. Proszę o policzenie rabatu
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 29 Września 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Marcin, tak stosujesz go jako ostateczne zabezpieczenie, jest trwały ale z aktywną pianą i solą pewnie nie do końca będzie sobie radził chociaż kto wie Plitlan, Jak nie nadaje się do użycia to odsyłaj i wyślę drugą, jakby co to pisz PW bili20@o2.pl, Glinka Bilt Hamber 200g z gratisową mikrofibrą - powinno być we wtorek ale osobiście polecam bardziej wersję soft rękawica chemical guys microfiber wash mitt - raczej już nie będzie bo marna jakość, moim zdaniem jak CG to tylko ta żółto-szara, ewenutalnie meguiars. Ta beżowa wash mitt ma identyczną strukturę jak gabka z CG Duragloss 105 z gratisową mikrofibrą - niestety nie znam terminu kiedy może być dostępny Dziękuje za zamówienia
bili20@o2.pl Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Ok, w takim razie dokonuję zmian w koszyku. Na duraglossie strasznie mi zależy. Postaracie się go zdobyć do następnego piątku?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 29 Września 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 bili20@o2.pl, napisz mi na maila ponowne pytanie w poniedziałek, spróbuję się dowiedzieć czy dam radę coś w temacie zdziałać
bili20@o2.pl Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 bili20@o2.pl, napisz mi na maila ponowne pytanie w poniedziałek, spróbuję się dowiedzieć czy dam radę coś w temacie zdziałać oczywiście, napiszę. Do usłyszenia
spons Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 czyli stosujemy go zamiast wosku po oczyszczeniu lakieru ? ciekawi mnie jak sol, piana aktywna na niego działa ? Z sola sobie poradzi bez problemu, aktywna piana o neutralnym pH rowniez mu nie zaszkodzi Nic mocniejszego nie powinno byc potrzebne dla utrzymania lakieru w czystosci. Dla podbicia efektu moge polecic nasz szampon i/lub spray and wipe, ale nie jest to konieczne. Ogolem, produkt powstal po to, abys nie musial uzywac mocnej chemii.
Marcin Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 no tak czyli nakładamy go na wyczyszczona wyglinkowana powierzchnie lakieru (bez wosku) ? czy aby poprawic np wlasicowsci wizualne i trwalosciowe na taka powloke mozna jeszcze jakis wosk nalozyc ?
spons Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 no tak czyli nakładamy go na wyczyszczona wyglinkowana powierzchnie lakieru (bez wosku) Tak, jezeli na aucie byly kiedys jakies specyfiki, wypadalo by przeleciec jakims czystym cleanerem lub zmywaczem silikonu. czy aby poprawic np wlasicowsci wizualne i trwalosciowe na taka powloke mozna jeszcze jakis wosk nalozyc ? Mozna ale nie ma potrzeby. Pozatym nie wiem jak beda wplywac skladniki innych sealantow na nasza powloke. Jak chcesz poprawic trwalosc i polysk, myj auto naszym szamponem lub uzywaj S&W.
iwadar Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 Zamówienie #3675 już u mnie fajne gratisy. Dzięki
kuba!!! Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 witam zamówienie nr. 3709 złożone poszła PW jak dobrze pójdzie to w niedziele teraz jeszcze muszę wymyślić jak wnieść towar do domu aby żona nie zauważyła
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 30 Września 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 kuba!!!, Odbierz PW
kedar Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 teraz jeszcze muszę wymyślić jak wnieść towar do domu aby żona nie zauważyła nie jestem sam. Ja biorę wysyłkę na adres do pracy i wtedy myk do bagażnika, wieczorkiem do piwnicy i spokój
Beny.rac Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 Witam, Dzieki za błyskawiczną wysyłkę oraz gratisy ... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi