Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paczka dotarła! Nie spodziewałem się że tak szybko :)

Dzięki za stickersy i katalog MEGUIARS :) Sporo ciekawych informacji :)

• Partner forum
Opublikowano

reez, 964ml

JM63, nie będzie.

Dziękuje za kolejny tydzień udanej współpracy, wszystko co miało dzisiaj wyjechać to wyjechało ;) Ci co zaplanowali pracę na weekend to mam nadzieje że stuff dojedzie i już teraz życzę dobrej zabawy :ad:

No a reszta pojedzie jutro :-]

• Partner forum
Opublikowano

APC, Na razie nie będzie ponieważ nie ma sensu wychodzi mało taniej niż cały zestaw, te ceny za pojedyncze produkty są nieaktualne i będę musiał usunąć

Opublikowano

Cześć

Czy macie w ofercie VALETPRO BLUE GEL WHEEL CLEANER w małych opakowaniach? mniejszych niz 1L chciałbym dla siebie na jedno porządne mycie felg wiec 1l to stanowczo za dużo. A każdy inny środek jest za słaby wiec tylko BLUE wchodzi w gre. Oczywiście razem z Escimo już robiliśmy zakupy u was :)

Opublikowano

Bardzo dziękuje za super ekspresową realizację zamówienia i gratisy. Na prawdę jestem przemile zaskoczony jakością obsługi. Pozdrawiam.

• Partner forum
Opublikowano

Patryk__, Zakupów na miejscu nie ma, składasz zamówienie na maila lub przez sklep , ja szykuję i ustalamy termin odbioru w Białymstoku.

Wielebny, Mniejszych pojemności nie ma a co do 1L to przecież po rozcieńczeniu wykorzystasz to do kolejnych myć, druga sprawa to on nie jest taki silny więc nie oczekuj cudów od siły działania, z moich testów wyszło że bardziej silny jest PB spray and rinse. Blue Gel używałem przez jakiś czas do systematycznego mycia ale wróciłem do Bilberry bo zapach jest dużo lepszy a działanie bardzo dobre.

Ar2r, kkicek, Dziękuje bardzo i miłej pracy życzę.

Opublikowano

Chodzi mi o srodek do usunięcia starych złogów rdzy z felg - robiłem test TENZI ALUX i nie dał rady w 100% -> Tenzi TEST a z tego testu wynika ze ze BLUE jest lepszy BLUE TEST .Ale mówisz ze Poor Boys najlepszy i dał by z tym rade ?

• Partner forum
Opublikowano

Wielebny, PB nie jest najlepszy ale z moich obserwacji jest silniejszy niż Blue.

Tak jak polecił ci damianTDCi, Do syfu metalicznego itp najlepszy jest IronX ewentualnie Wolf Decon Gel cena niższa ale działanie trochę słabsze ewentualnie najsilniejszy z Ironx czyli wersja IronX PAste do punktowego stosowania

Opublikowano

Moje zamówienie właśnie zostało rozpakowane :-]

Świetny kontakt i doradztwo! Wielki plus za gratisy.

Dziękuję i na pewno skorzystam ponownie ;)

Opublikowano

Zamówienie 003429 złożone. Mile widziany gratisik np w postaci szczotki do nadkoli Mothers :P:D

PS. Nie zpomnij kolego o cleaner'ze do felg celem przeprowadzenia testu :)

Opublikowano

Zamówienie #003437 złożone.

Ponieważ zależy mi na czasie, nie czekam na przeliczenie rabaciku.

Przelew już poszedł, a w zamian za rabacik proszę o dodatkowy gratis :-]