kkicek Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Witam Bardzo proszę o uwzględnienie rabatu forumowego dla zamówienia 3376 i info na e-mail. Pozdrawiam
piotrusiek636 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Również dziękuje (w tym dla żony ) za dzisiejszą paczkę i gratisy.
reez Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 jakiej pojemności jest ta flaszka APC? http://showcarshine.pl/106-poorboys-wor ... fibra.html
-HaVoK- Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Paczka dotarła! Nie spodziewałem się że tak szybko Dzięki za stickersy i katalog MEGUIARS Sporo ciekawych informacji
native Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Witam proszę o rabacki nr zamówienia #003380
JM63 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Kiedy będzie dostępna glinka BILT HAMBER AUTO CLAY 100g BULK?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 1 Września 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 reez, 964ml JM63, nie będzie. Dziękuje za kolejny tydzień udanej współpracy, wszystko co miało dzisiaj wyjechać to wyjechało Ci co zaplanowali pracę na weekend to mam nadzieje że stuff dojedzie i już teraz życzę dobrej zabawy No a reszta pojedzie jutro
APC Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Kiedy przewidujecie dostawę GT11 Gliptone?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Września 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 APC, Na razie nie będzie ponieważ nie ma sensu wychodzi mało taniej niż cały zestaw, te ceny za pojedyncze produkty są nieaktualne i będę musiał usunąć
Ar2r Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 Pierwsze zamówienie i duża zachęta na kolejne zakupy. Wielki plus za rabacik i gratisy.
Patryk__ Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 można robić u was osobiście zakupy? przy takim zakupie gratisy i rabat również obowiązuje? pozdrawiam Patryk
Wielebny Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 Cześć Czy macie w ofercie VALETPRO BLUE GEL WHEEL CLEANER w małych opakowaniach? mniejszych niz 1L chciałbym dla siebie na jedno porządne mycie felg wiec 1l to stanowczo za dużo. A każdy inny środek jest za słaby wiec tylko BLUE wchodzi w gre. Oczywiście razem z Escimo już robiliśmy zakupy u was
kkicek Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 Bardzo dziękuje za super ekspresową realizację zamówienia i gratisy. Na prawdę jestem przemile zaskoczony jakością obsługi. Pozdrawiam.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Września 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 Patryk__, Zakupów na miejscu nie ma, składasz zamówienie na maila lub przez sklep , ja szykuję i ustalamy termin odbioru w Białymstoku. Wielebny, Mniejszych pojemności nie ma a co do 1L to przecież po rozcieńczeniu wykorzystasz to do kolejnych myć, druga sprawa to on nie jest taki silny więc nie oczekuj cudów od siły działania, z moich testów wyszło że bardziej silny jest PB spray and rinse. Blue Gel używałem przez jakiś czas do systematycznego mycia ale wróciłem do Bilberry bo zapach jest dużo lepszy a działanie bardzo dobre. Ar2r, kkicek, Dziękuje bardzo i miłej pracy życzę.
Wielebny Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 Chodzi mi o srodek do usunięcia starych złogów rdzy z felg - robiłem test TENZI ALUX i nie dał rady w 100% -> Tenzi TEST a z tego testu wynika ze ze BLUE jest lepszy BLUE TEST .Ale mówisz ze Poor Boys najlepszy i dał by z tym rade ?
damian Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 A gdzie napisał, że najlepszy? Lepszy od Blue, a nie najlepszy z produktów... Gdyby się czytało forum to wiedziałoby sie, że np. to jest dobre do felg http://showcarshine.pl/608-car-pro-iron ... fibra.html
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Września 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 Wielebny, PB nie jest najlepszy ale z moich obserwacji jest silniejszy niż Blue. Tak jak polecił ci damianTDCi, Do syfu metalicznego itp najlepszy jest IronX ewentualnie Wolf Decon Gel cena niższa ale działanie trochę słabsze ewentualnie najsilniejszy z Ironx czyli wersja IronX PAste do punktowego stosowania
Wielebny Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 Car Crazy tak wiec moje zamówienie to 3409 - oczywiście dam znać czy rdzawe złogi mające 10 lat zeszły. Czekam na info.
paweeeel89** Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 Moje kolejne zamówienie #003422 właśnie zostało złożone, z niecierpliwością czekam na przesyłkę pozdrawiam
krz_p Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 Zamówienie 3423 złożone, czekam na maila z kwotą do przelewu.
cubstone Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 Moje zamówienie właśnie zostało rozpakowane Świetny kontakt i doradztwo! Wielki plus za gratisy. Dziękuję i na pewno skorzystam ponownie
ariello01 Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 Zamówienie 003429 złożone. Mile widziany gratisik np w postaci szczotki do nadkoli Mothers PS. Nie zpomnij kolego o cleaner'ze do felg celem przeprowadzenia testu
krzysztof Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 moje kolejne zamówienie #003436 zostało złożone
DarkoZ Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 Zamówienie #003437 złożone. Ponieważ zależy mi na czasie, nie czekam na przeliczenie rabaciku. Przelew już poszedł, a w zamian za rabacik proszę o dodatkowy gratis
Rom86 Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 Witam mam pytanie kiedy będzie dostępny POORBOY'S WORLD BLACK HOLE ale tester?
Rekomendowane odpowiedzi