Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystko okej :) . Po prostu będzie inne zamówienie , muszę jeszcze skonsultować i zmienić kilka rzeczy :) . Na pewno będzie zamówienie :) .

Proszę wybaczyć początkującemu :P .

• Partner forum
Opublikowano

abc045, Tak czasami lekko mniejszy ale zawsze jakiś jest.

mick, Ciągle czekamy ale czy to będzie 2 czy 3 tygodnie to nie mam pojęcia

_Piotr_, piotro, ;)

Opublikowano

Zamówienie #3132 poszło ;) Tak jak pisałem w komentarzu proszę o wlepki i jakieś ciekawe gratisy :good:

Widzę tylko teraz że namotałem z naklejkami na buteleczki 250 ml ( w pasku przeglądarki np. Poorboysa pokazuje mi jako Meguiarsa )

Wiec prosiłbym o zamianę wlepek 2 wlepek Poorboysa na 2 wlepki Stjarny a Megsa zaś właśnie na Poorboysa jeśli o możliwe ;)

Opublikowano

Panowie, dzialacie z predkoscia swiatla :)

Zamowienie 003115 juz dotarlo :good: .

Bardzo dziekuje takze za gratisy - niespodziewalam sie bo zamowienie nie bylo duze :roll:

No i mam 2 problemy:

1. Bede chyba musiala zamowic wieksza partie Eurow bo ktos mi zabral i nie chce oddac ;) Mysle, ze jego mina mowi sama za siebie :lol:

DSC00469.JPG

2. Nie potrafie odcyfrowac co to za gratis :oops: (poszlo PW)

pozdrawiam

Marta

Opublikowano

Dzisiaj zrobiłem zamówienie nr #003139 czekan na informacje

Pozdrawiam

Michał

Opublikowano

zamówienie dotarło , dziękuję za gratisy :D , nie jestem za bardzo pewien co znajduje się w małej niebieskiej buteleczce "New car air" ? to jakiś odświeżacz powietrza ?