WaxItCar Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2016 Panowie ten środek nadaje się do bonetowania podsufitki? do benetowania podsufitki możesz użyć nawet APC, też robi robotę
MirekGTS Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2016 Czytałem że można ale trochę się boję że później coś się nie odkleiło, a i tak muszę kupić jakąś chemie do foteli i szukam czegoś czym będzie można bezpiecznie zrobić podsufitkę. Planowani pacjenci Vectra c 2004, ibiza 2001 i okular 1998 w każdym jest sporo roboty.
jbiz Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2016 MirekGTS, większość produktów działa różnie w zależności od stężenia i na to zwróciłbym uwagę
lukgaj Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2016 Najważniejsze jest żeby nie przemoczyć podsufitki, bo wtedy może być problem. Osobiście rozpylam APC na podsufitkę i używam firanki, a potem wszystko na sucho fibrą, czekam aż wyschnie i kontrolnie sprawdzam czy brud puścił jak się należy.
Pit_Krk Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2016 W jakim stężeniu używasz APC ? Wiesz co oznacza APC?
Dzidziak888 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2016 W jakim stężeniu używasz APC ? Wiesz co oznacza APC? No chyba wie skoro pyta w jakim stężeniu?
Pit_Krk Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2016 Czyli wg Ciebie wszystkie środki typu APC rozcieńcza się jednakowo, niezależnie czy jest to np. Red Devil czy ValetPro Interior?
Dzidziak888 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2016 Czyli wg Ciebie wszystkie środki typu APC rozcieńcza się jednakowo, niezależnie czy jest to np. Red Devil czy ValetPro Interior? Fakt. Ale moim osobistym zdaniem przy 1:20 każde apc nie zrobiło by krzywdy. To tylko moje zdanie i mogę się mylić. Jeżeli tak jest czekam na poprawienie mnie.
lukgaj Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2016 Mam APC od ADBL stężenie od 1:10-1:20 i jest okej
Mattt74 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2019 Wczoraj prałem valetem auto. Nie wiem czy za dużo chemii do prespraya ale na bokach i zagłówkach pełno zacieków
Rekomendowane odpowiedzi