Jump to content

Oficjalne wyniki Konkursu PSB 09-11.2011r

Recommended Posts

• Administrator
Posted

W imieniu władz forum chciałem ogłosić oficjalne wyniki Konkursu na najlepszą relację Pokaż Swój Blask 09-11.2011r. W konkursie brały prace zgłoszone przez użytkowników forum, które pojawiły się na forum pomiedzy 01.09 - 30.11 2011r.

Zgłoszonych zostało w sumie 16 prac , każdy użytkownik mógł oddać 3 głosy. W sumie oddano 877 głosów.

A o to wyniki :

Pierwsze miejsce zdobył _Makki , za relację z prac nad Lexusem RX300. Zdobył on 116 głosów.

Drugie miejsce zdobył Pavlik , za relację z prac nad Citroenem C4 Grand Picasso. Zdobył on 85 głosów.

Trzecie miejsce zdobyła Justyna , za relację z prac nad Seatem Toledo. Zdobyła ona 68 głosów.

Pozostałe miejsca zajęły relację :

4.Ford Puma (minetoo) - 65 głosów

5.Honda S2000 - 57 głosów

6.Seat Exeo - 53 głosy

7.Trabant - 51 głosów

8.Mitsubishi Pajero/Peugeot 308 - 48 głosów

9.VW Touareg - 33 głosy

10.Honda CR-Z - 32 głosy

11.BMW 320d - 26 głosów

12.BMW 330xd - 24 głosy

13.Renault Scenic - 13 głosów

14.Mazda 626 - 11 głosów

Przejdźmy do nagród. Tradycyjnie, nagrody zostały ufundowane przez Partnerów Forum. System rozdzielenia nagród jest podobny jak przy ostatnim Konkursie, tj. 1 miejsce - nagrody od 3 Parnterów , 2 miejsce - od dwóch, 3 miejsce - od jednego.

I tak, nagrody za pierwsze miejsce :

Swissvax.jpg

Autodrogeriapl.jpg

EXEDE.jpg

Drugie miejsce :

ChemicalGuyspl.jpg

Crystaldetail.jpg

Trzecie miejsce :

AUTOFANATIC.jpg

Gratuluje całej trójce, jak również wszystkim pozostały uczestnikom Konkursu, poziom prac rośnie z edycji na edycje :) Trochę smuci mniejsza frekwencja niż ostatnio, ale miejmy nadzieje że przyszły Konkurs to zmieni :)

Posted

jak juz tyle sie oczekałem :lol: to pozostaje mi pogratulować zwycięzcom :good:

prawie wszystkie prace w konkursie były na naprawdę dobrym poziomie więc ci którzy nie zajeli miejsc na podiom nie muszą czuć się przegrani :-]

Posted
nie uznania tej grubej relacji do wyników konkursu ?

Witajcie.

Relacji de facto nie ma i niezgodne z regulaminem i zdrowym rozsądkiem byłoby uwzględnienie jej w wynikach.

Ja mogę tylko podziękować za głosy i jednocześnie szczerze Przeprosic Forumowiczów i Zarządzających Forum za niepotrzebne zamieszanie związane z moim zachowaniem, godnym następcy tronu jakiegoś naftowego księstwa.

Zwycięzcom gratuluję, przegranych brak - gdyż w mojej ocenie, poziom działu PSB, przeskoczył chyba amatorski showroom :-] pewnego, znanego forum....

Pozdrawiam ;)

G.

Posted
Witajcie.

Relacji de facto nie ma i niezgodne z regulaminem i zdrowym rozsądkiem byłoby uwzględnienie jej w wynikach.

Ja mogę tylko podziękować za głosy i jednocześnie szczerze Przeprosic Forumowiczów i Zarządzających Forum za niepotrzebne zamieszanie związane z moim zachowaniem, godnym następcy tronu jakiegoś naftowego księstwa.

Zwycięzcom gratuluję, przegranych brak - gdyż w mojej ocenie, poziom działu PSB, przeskoczył chyba amatorski showroom :-] pewnego, znanego forum....

Pozdrawiam ;)

G.

Dziękuje za wyjaśnienie tej kwestii przez najlepsze źródło jakie może być, Czyli wujek gruby ;) . Dla mnie i tak twoja relacja jest numer 1 i gratuluje wyniku 147głosów :-] .

Posted

Gratulacje dla win2.gif jak i wszystkich biorących udziału w konkursie.

Z tego miejsca dziękuję wszystkim osobom, które oddały głosy na moją relację 0825.giffriends.gif

• Administrator
Posted

Zapomniałbym - prośba do podium, o przesłanie mi adresów pod które mamy wysłać nagrody.

Posted

Gratulacje dla wszystkich, ale przede wszystkim dla pierwszej trójki i relacji grubego, która nie została uznana. Ja też oddałem tylko jeden głos, nie dało się więcej.. :o

Gruby witamy :D

Posted

Gratulacje dla wszystkich, którzy wystartowali bo nie było IMO wśród nich słabych relacji.

Gdyby sklasyfikowac relację Grubego to całe podium dokładnie wg. mojego prywatnego rankingu(i tego jak głosowałem) :D

Posted

Gratulacje Panowie no i oczywiście Wileki Szacun dla Justyny (to już drugi raz na pudle) :good:

Posted

Makki, Pavlik gratulacje :good:

tak naprawdę wszystkie zgłoszone relacje były super :good: i brawa należą się wszystkim :)

bbarti, dzięki ;)

Posted

Serdeczne gratulacje dla wszystkich uczestników konkursu :good:

Fajnie, że

...następca tronu jakiegoś naftowego księstwa.

powrócił. Mam nadzieję że na stałe ;)