Michał 330xd Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 nie chodzi mi tu o X bo sam mam X i wiem że jest fajne ale diesel Jak kiedyś byś coś potrzebował podnośnik czy coś w tym rodzaju to służę pomocą w tym że w Krakowie, wyczytałem że poszukiwałeś kanału do modów. Z jakich okolic KRK jesteś? Jestem z okolic Kryspinowa. Podnośnika będę potrzebował po zimie, bo mam zamiar dokładnie umyć podwozie i porządnie zakonserwować. Ale to robota na kilka dni i muszę coś w domu zorganizować. Prawdopodobnie kupię jakieś najazdy żeby chociaż te 50 cm prześwitu było. Odnośnie diesla. Jak na tę moc spalanie i koszty eksploatacji jest bardzo dobrze. Gdybym teraz kupował auto to była by to na pewno 3.0 benzyna. Dźwięk benzynowej R6 jest przepiękny. Na wiosnę przyciemnię jeszcze szyby. O czarnym dachu myślałem, ale widziałem kilka zrobionych przez profesjonalne firmy i na każdym na rogach były malutkie zmarszczki, co dla mnie jest nie do zaakceptowania. Felgi na lato już mam w srebrnym połysku bez metalika i według mnie wyglądają lepiej niż ciemne takie jakie miałem poprzednie. Spoiler przykleiłem na kleju do szyb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambol Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ja jestem Czernichowa. Jak masz chęć możemy razem coś podziałać z konserwacją, a odnosnie ciemnej szyby to polecam car solar obok zakopiańskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał 330xd Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ja jestem z Czułówka więc mamy blisko do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambol Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 W jaki sposób nie widziałem jeszcze twojej furki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekrk Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Również z mojej strony auto piękne ale 1 rzecz mega szpeci te paski na grillu w kolorach od M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał 330xd Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Mnie się podobają. A poza tym to znak rozpoznawczy Forum BMW Klub Polska. Wiele osób takie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 jak ogólnie nie lubię przyciemniania szyb to w tym egzemplarzu auta siadłoby takie lekkie przyciemnienie idealnie POzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GR_BKP Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 to znak rozpoznawczy Forum BMW Klub Polska. weź mnie zalinkuj jakiś wątek, bo musiałem coś przegapić chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał 330xd Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Nie ma specjalnego wątku. Po prostu dużo osób z forum ma takie paski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GR_BKP Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Jestem na forum BKP codziennie od jego pierwszego postu i jakoś nie przypominam sobie takiej idei... Może jednak forum innego klubu bmw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał 330xd Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 No bo nie ma żadnej idei. Może źle się wyraziłem, że to znak rozpoznawczy. Po prostu w dziale E90 bardzo dużo osób ma te paski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekrk Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Właśnie bo się też zdziwiłem jak napisałeś znak rozpoznawczy widziałem jak wiele osób w E90 kupowała to i parę osób w E46 też się skusiło. No nic co kto lubi ale oprócz tego fura konkret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderS Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 [ Dźwięk benzynowej R6 jest przepiękny. Co prawda moja " trójka " jest z innej epoki ale też robiłem wydech w MG z tym, że cały, barany- 2 środkowe i końcowa pucha. Motorownia dostała nowego dźwięku i hamownia też mile zaskoczyła po modach. Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał 330xd Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Fajnie gada. Chłopaki w MG mają fajne podejście do pracy i widać, że lubią to co robią. U mnie dźwięk się nie zmienił. Po usunięciu DPF mógłby bardziej "syczeć". Ale mi zależało tylko na wyglądzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rosen Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 SpiderS gada może i fajnie i widać, przynajmniej na filmie, że nie jest jakimś sztruclem. Ale na pierwszym filmie mogłeś trochę bardziej ogarnąć temat przeczekania między pasami, bo gość za tobą musiał przez ciebie stać, a miejsce miałeś. A znowu na drugim filmie, pewnie pod jakimś sklepem nagrane, ale też niszczenie komuś kostki poprzez palenie gumy też nie najlepiej świadczy niestety Co innego na asfalcie, ale na kostce No ale każdy ma swoje zasady. Generalnie ja bym się nie cieszył jak ktoś na mojej kostce za kilkadziesiąt tysięcy złotych jarał by laka A co do auta z tematu, idealna propozycja Napęd na 4 kółka i buda fajna, więc czego więcej chcieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmwsrc Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 SpiderSAle na pierwszym filmie mogłeś trochę bardziej ogarnąć temat przeczekania między pasami, bo gość za tobą musiał przez ciebie stać, a miejsce miałeś. A znowu na drugim filmie, pewnie pod jakimś sklepem nagrane, ale też niszczenie komuś kostki poprzez palenie gumy też nie najlepiej świadczy niestety Generalnie ja bym się nie cieszył jak ktoś na mojej kostce za kilkadziesiąt tysięcy złotych jarał by laka Dokładnie... Ps. Nie chciał byś widzieć mojej reakcji na takie wymuszone hamowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi