TWes Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Czy ja dobrze licze że ten Lex poszedł za prawie 100 tyś? rocznik 2001? Nie złe ceny tam macie... A co do pracy: MISTRZ
_Makki_ Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 tak jak pisałem na a4-klub, projekt SUPER! Dzieki Czy ja dobrze licze że ten Lex poszedł za prawie 100 tyś? rocznik 2001? Nie złe ceny tam macie...A co do pracy: MISTRZ No cen aut, jak i wielu innych spraw nie mozna porownywac NOvsPL.. Do mistrza to mi jeszcze daleko ale z Lexa jestem zadowolony mozna powiedziec w 80% Trening czyni mistrza a mnie ostatnio trenignu brakuje
kuci5 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 _Makki_, nie miałes dużych problemów, z bagażnikiem? Mianowicie, koło okien, jak i "słupki" bagażnika, zrobione sa z materiału przypominającego papier, wyłożony cieniutką warstwą materiału. Zdarzyło mi się kiedyś namoczyć dobrze te elementy, i przecierając mikrofibrą, zaczęło sie to rozłazić i targać.
Gość Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 kuci5, Identycznie zachowuje się flok np w Range'u
kuci5 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 kuci5, Identycznie zachowuje się flok np w Range'u Dobrze wiedzieć... zapamiętam i będę uważał!
Manolito77 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Niekiepsko był ten Lex zapuszczony. Efekt pracy jednak powala na kolana. Nie chce się wierzyć, że można takie szambo wizualne zmienić w nieskazitelną perfumerię. Szacun za umiejętności i wiedzę. Pzdr.
*PulpeT*NeO* Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 Niezła robota gratulacje:D
Rekomendowane odpowiedzi