Administrator Evo Opublikowano 7 Listopada 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 _Makki_, testowałeś Speedwipe na woskach naturalnych ? Wpływa negatywnie na ich trwałość? Praca
Lukas G Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 otwierajac Twoja relacje polozylem FireFox'a na dwoch komputerach, dopiero trzeci nie umarl z wrazenia Takie projekty lubie najbardziej, gratki za prace! PS Podpowiecie gdzie zdobyc Prickbort w pl? Moje standardowe metody szukania niestety nie zdaja sie na nic
Borek Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Mi ten projekt zakresem, rozmachem i jakościa pracy przypomina słynny projekt czarnej Bory z DW od którego zaczeła się moja fascynacja detailingiem
Maru 123 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 _Makki_, piękna metamorfoza z ciekawości zapytam-czego u was używa się do posypywania ulic zimą? pytam bo elementy stalowe w komorze silnika są silnie skorodowane czy to po prostu z wilgoci ?
zieluch Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Jak dla mnie profii robota, należąca do tych górnych lotów. Gratuluje efektów i osiągniętego rezultatu. Teraz pozostało tylko dobrze sprzedać auto
piotro Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 No naprawdę szacunek. Widać serce włożone w pracę A tak zapytam lakiernik samą polerką narobił tyle zarysowań i swirli po samej polerce?
fireman Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 PS Podpowiecie gdzie zdobyc Prickbort w pl? Moje standardowe metody szukania niestety nie zdaja sie na nic http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=7564
_Makki_ Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 _Makki_, testowałeś Speedwipe na woskach naturalnych ? Wpływa negatywnie na ich trwałość?Praca Dzieki. Z tego co zauwazylem to nie. Ale szczerze to nie uzywam go tak naprawde jako QD, czesciej na pady przy polerowaniu lub jako tzw "drying aid".. Moj ulubiony qd ostatnio to Optimum Instant Detailer & Gloss Enhancer. Oprocz tego to CG P40 i oczywiscie SV otwierajac Twoja relacje polozylem FireFox'a na dwoch komputerach, dopiero trzeci nie umarl z wrazenia Takie projekty lubie najbardziej, gratki za prace! PS Podpowiecie gdzie zdobyc Prickbort w pl? Moje standardowe metody szukania niestety nie zdaja sie na nic Dzieki, odpowiedz dotyczaca Prickbort'a juz otrzymales wyzej _Makki_, piękna metamorfoza z ciekawości zapytam-czego u was używa się do posypywania ulic zimą? pytam bo elementy stalowe w komorze silnika są silnie skorodowane czy to po prostu z wilgoci ? To zalezy w jakiej czesci Norwegii. Sol w wiekszosci i jakies tam jeszcze mieszanki chemiczne. W polnocnej Norwegii nie sypia niczym. Ale auto od nowosci po sprowadzeniu z USA jezdzilo w Bergen czyli stolicy deszczu Skandynawii. Taka korozja tam to normalka. No naprawdę szacunek. Widać serce włożone w pracę A tak zapytam lakiernik samą polerką narobił tyle zarysowań i swirli po samej polerce? Papierek papierek.. Ehh szkoda nerwow
_Makki_ Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jeszcze raz dziekuje wszystkim za glosowanie na moj projekt! Ciesze sie ze sie podobalo.. Wczoraj Lex byl przygotowany do dzisiejszej sprzedazy. Mialo byc na szybko a zeszlo z 8 godz. Od momentu zakonczenia projektu myty byl przezemnie 2 razy.. Lakier trzyma sie jeszcze calkiem dobrze ale wspolczuje ludzia z czarnym uni Lexusa.. Mam nadzieje ze to juz ostatni raz poswiecam czas na to auto. Czas zeby sie to splacilo Na koniec dostal Scholl S40 na pomar padzie i SV Shield. Kilka zdjec: Dzieki za uwage
dw4463757 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 Ładne odświeżenie Żeby się sprzedał dobrze!
blaszczu Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 Extra wygląda - kawał dobrej roboty Jak się sprzeda to daj znać Ciekaw jestem co powiedział kupujący na tak prezentującą się furę
Debet Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 Ładnie ładnie;-) ale taka moja rada... pierw sprzedaj samochód a później pochwal się co nad nim robiłeś;-) nie na odwrót... a osoba która jeździła wcześniej tym samochodem to nic innego jak "BRUDAS" ;-) Pozdrawiam
Debet Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 No to graty! Praca się opłaciła:D Włożyłeś w ten samochód kawał dobrej roboty!
Antman Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 a nowy właściciel w dordze powrotnej do domu wstąpił na myjnie automatyczną, bo mu się autko pochlapało
_Makki_ Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Probowalem typowi troche opowiedziec o odpowiednim myciu aut ale po kilku minutach, jak zauwazylem ze malo go to obchodzi poddalem sie.. Ale to juz nie moj problem. Kase mam i nie chce tego auta juz wiecej widziec
ariello01 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Kase mam i nie chce tego auta juz wiecej widziec Zdradzisz kolego ile tak pi razy oko zarobiłes na tym projekcie?? Nie chodzi mi o szczegóły ale tak z ciekawości ile w Norwegii idzie zarobić za podpicowanie autka i dalszej odsprzedaży. Oczywiście jeśli to nie tajemnica
_Makki_ Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Lex sprzedal sie w koncu za tyle co tutaj w ogloszeniu: http://www.finn.no/finn/car/used/object ... e=32192157 183728NOK. Ja zarobilem na tym ok 10tys PLN. Ale tutaj to inne realia, ceny aut, roboczogodzina itp..
SZyBA Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 W każdym razie opłacało sie i teraz sv jest
snap Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 _Makki_, wyslij teraz wlascicielowi zdjecia "przed"
Arturoo Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Lepiej nie bo ludzie którzy nie maja pojecia o tym zrobia z niego jeszcze zwykłego hamskiego handlarzyne i tyle z tego bedzie
adriano Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 tak jak pisałem na a4-klub, projekt SUPER!
Rekomendowane odpowiedzi