Administrator Evo Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Jasne.
kempus Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Będę kiedyś przejazdem w wawie to wpadnę
tfelek Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Trójke netto. Piotrek to podaj wolne terminy ...
julian Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 czy na aucie coś się trzymało jeszcze? pytając wprost - jak Black Label?
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Trójke netto. ale myjesz w stringach? sama nie wierzę, że to napisałam
tfelek Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 ale myjesz w stringach? sama nie wierzę, że to napisałam No i sie wydało Wiola pisze o takich rzeczach ..i kto tu rozwija temat +18..
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 ale myjesz w stringach? sama nie wierzę, że to napisałam No i sie wydało Wiola pisze o takich rzeczach ..i kto tu rozwija temat +18.. ojej no za 3 kafle netto to chyba już można sobie "powybrzydzać"? no wiem wiem zachowałam się jak gówniarz to na starość tak się dzieje z człowiekiem
Administrator Evo Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Wiolka mx_n, co do zasady nie, ale jakbyś chciała oddać A3, to zawsze możemy się jakoś dogadać na tą okoliczność jak Black Label? Bardzo przyzwoicie
Pavlik Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Wiolka mx_n, przejrzyj dokładnie relację z Maseratti Evo glinka - ałaa, Porsch garażowany?
SJake Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Dzisiaj śniło mi się to zdjęcie Tak, tak... smarowałem we śnie.
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Wiolka mx_n, przejrzyj dokładnie relację z Maseratti aaa już prześledziłam...w skrócie: ptasia kupa, jeszcze jedna, MAJTY i reszta to już mało ważna była (BTW tak serio to fajna relacja ) jak tu Nowickiemu podprowadzić MOJE Własne auto dzięki Pavlik a teraz EOT, bo mnie sam autor wątku zbanuje.
tfelek Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 ojej no za 3 kafle netto to chyba już można sobie "powybrzydzać"? no wiem wiem zachowałam się jak gówniarz to na starość tak się dzieje z człowiekiem Jasne że możesz .. kobietą podobno wszystko wolno A jeśli o wiek twój Wiolu to nie przesadzaj że jesteś taka ,,stara" bo jeszcze cie Paweł wymieni na nowszy model.. A mi wyglądasz na max......... 20 lat więc nie jest tak źle... Poza tym jak mówią kobiety ,, mam co roku 20 lat "
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 A jeśli o wiek twój Wiolu to nie przesadzaj że jesteś taka ,,stara" bo jeszcze cie Paweł wymieni na nowszy model.. :lol: drań! A mi wyglądasz na max......... 20 lat No kurde a mam 18! Możesz mnie nie postarzać? Dobra cicho już!
tfelek Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 drań! czemu No kurde a mam 18! Możesz mnie nie postarzać? To przepraszam za pomyłkę ...
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 :idea: czemu Taki żarcik uwierzyłeś?
tfelek Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Taki żarcik uwierzyłeś? No nie , bo większość kobiet mi to mówi spoko koniec OT EVO robota
SJake Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 No kurde a mam 18! Możesz mnie nie postarzać? Wiola, przecież wszyscy wiedzą, że te 18-naście to Ty kończysz w przyszłym roku dopiero...
JM63 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ciekawi mnie czy właściciel dostrzegł różnicę między BL, Glasurem i (o ile dobrze myślę) ZuffenHausen'em?
jodan Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Na tą 911-tke Evo nakładał (chyba) też Celeste Dettaglio.
JM63 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 jodan, Faktycznie, czegoś mi brakowało
Administrator Evo Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ciekawi mnie czy właściciel dostrzegł różnicę między BL, Glasurem i (o ile dobrze myślę) ZuffenHausen'em? No jasne, było dokładnie tak : "ooo, panie Piotrze, osobiście uważam że Glasur daje bardziej srebrzyste wykończenie, niemniej ma o 2,87% gorszą głębię lakieru od Black Labela, z kolei lustro jest większe o 1,45% niż w przypadku Zuffenhausena"
JM63 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Evo, Sam wspominałeś, że ów Pan stwierdził, że Twój Leon po BL wygląda 'jakoś inaczej', więc co dopiero jego Porsche
Rekomendowane odpowiedzi